Hirdetés
- iPhone topik
- Vízszintes kamerasávra vált a Honor is?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papa Joe
tag
válasz
Antonius1978
üzenetére
Sziasztok!
Az említetteken kívül nekem két hátizsák ugrik még be.
Az első a bázison belül van. Ha kijössz a bárból fordul 2x balra, és menj el a kerítésig. Ott találsz egy nyitott kocsiszín szerűséget, amiben kúszóvillámok vannak, és néhány autóroncs. Van egy tartálykocsi, amit hátulról tudsz megközelíteni, és ha jól emlékszem egy maszk, és némi EÜ ellátmány van benne.
A másik egy alagútban van. Kimész a bázisról, és jobbra fordulsz. Mész az úton felfelé, a kereszteződésig, ott jobbra fordulsz, mintha mennél a második zsoldos bázis felé, és ott van szinte azonnal alattad.Ha jól emlékszem, egy .45-ös pisztoly volt benne.
De az is lehet, hogy ezeket már említettétek, csak én voltam figyelmetlen. :-DJó vadászatot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
shield