- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papa Joe
tag
válasz
Sensut #35974 üzenetére
Larisnak igaza volt. Nálam amikor átértem Limanszkba, és a vérszívó házánál jártam, akkor adta be valahogy így: "az embereim odaértek". Persze amikor átjöttem arra, az építkezés üres volt, így kutyagolhattam vissza felvenni a város megtisztítására szóló feladatot is.
Leshim elhagyott fegyvere merre lehet? Negyedszer járom végig a híd, és a háza közti ösvényt. Lassan elkopik az F gombom, de nagyon nem leltem. Ezek a "valahol van, de nem tudom pontosan" jellegű feladatok azért lehetnének kicsit konkrétabban. Valera ellátmánya is qrva tág területet ölel fel. Egyáltalán megtalálta azt már valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Villanyszerelés
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Parkside szerszám kibeszélő
- SSD kibeszélő
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6
- Telekom mobilszolgáltatások
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Blabok nyakrögzítő M méret
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3605
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest