- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sklopp
őstag
válasz
Papa Joe #35918 üzenetére
Én is ott dugtam el minden cuccomat, a megmentésem után szépen fel is szedtem mindent. Egyébként a banditabázist gond nélkül ki is takarítottam, a széfben hagyott cuccaim meg is maradtak. A másik biztos pont a konténer raktár melletti kis hídnál az 5 zsoldos kiiktatása, a cuccaik tuti jövedelemforrást jelentenek. Ahányszor útba esik, mindig biztos pénz.
Más, mikor sikeresen felrobbantunk az X5 laborban és szerencsésen átkerültem a túlvilágra, itt már jött néhány nem igazán tetsző történés. Mondjuk mindenem odalett, a ruhám meg a pénzem megvan (több mint 600 ezer), de hogy egy flaska víz van nálam, sőt már el is fogyott, az gáz. Néhány zombi lő rám, másikak nem törődnek velem. Aki lövöldöz, néhányuk lekéselhetetlen. Akit sikerül lemészárolni a híd környékén, hiába veszem el a cuccaikat, amint kézbe venném valamelyik fegyverüket, eltűnik. Most itt tartok, és ez a rész nem tetszik. Mondjuk nem kedvelem az efféle misztikus dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- EAFC 26
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- AsRock B550M Steel Legend + AMD Ryzen 7 5700X + Corsair Vengeance LPX DDR4 3200 32 Gb
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Lian Li O11 Dynamic XL White (O11DXL-W) ROG CERTIFIED "szörnyeteg"
- Acer Nitro Gamer Laptop, karcmentes, doboz, 1 év garancia(i7 11800h, 3050ti)
- Asztali PC R5 5500 RX 5700 XT 16GB DDR4 512GB NVME
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest