Hirdetés
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papa Joe
tag
válasz
Dhampir
üzenetére
Ez a kép nagyon ott van!

Emlékszem, amikor a keresztfiaimat oktattam annó: "Nyílt terepen nem rohansz bele a váratlanba! Keresel egy biztonságos magaslatot, és nézd meg, hogy mennyi ellen van ott, és milyen felszereléssel, hol lesz fedezéked, és mit nem látsz át onnan, ahol vagy. Ha kell, válts pozíciót, akit tudsz csendben intézz el..." Pár évvel később már airsoftozni vittem őket, és megkönnyeztem, amikor sorban hozták az ellen zászlóit.
Pedig szeretem a darálást is, de nem véletlen hogy az open world jobban bejön, mint egy csőjáték időre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- AliExpress tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK Z270 i5 7600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Tüzes Ezüst! CTO! MacBook Air M5 24GB 1000GB Garancia! SILVER TÖLTŐVEL!!!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

shield