- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- 
			  Mobilarena Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat. 
 Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Papa Joe tag Sziasztok! 
 Engem az elején rettenetesen zavart az erőfölény, amivel szembesültem. Mindenhol zsoldos exoban, burer és kiméra (a tudományos bunker, és a parkoló között spawnolódnak főként) , én meg egy szál pélóban rohangálok... Szóval feltettem a Spawnt, és adtam magamnak exoskeletont, fegyver, lőszert, svarog detektort.
 Aztán rájöttem, hogy igaza van Laris-nak, nem kell. Ha óvatosan közlekedsz, az elején a zombikat írtani, többitől elfutni. Amikor keresed a csomagokat, amit elrejtett az ellen, lesz fegyver, ellátmány. Amint átküldenek a Bárhoz, kapsz Napkelte kezeslábast, egy a Svarognál jöbb anomália detektort, a bárnál pedig 45-50kg felszerelést szedtem össze a szokott rejtekhelyeken. Főleg lőszer, gránát, eü készletet.
 Szóval csak kitartás annak aki most kezdi! Ha elég éles szemmel jársz, mindig lesz ellátmány, és az eladásokból pénz a fejlesztésekre.
 Szóval újrakezdtem, de egy dologban mégis csaltam...az a qrva vizesflaska...
 Na abból tettem be még 2db-ot.
 Egyébként hagy köszönjem meg Laris-nak, és mindenkinek aki részt vett a magyarításban!!!     
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen egeret válasszak?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Ingatlanos topic!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

shield
 shield