Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android dual SIM okostelefonok
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papa Joe
tag
válasz
sklopp #35149 üzenetére
Sajnos a Sevcsenko motorjának tetején csak egy fegyver javító készlet volt. A kotróhajónál sem a kis hajónál a hátizsák, sem a tetején nem találtam a pendrivet. Talán máshová dobálta a gép... Az egyetlen páros amit én használni tudtam, az Janovban a bányában, a markológép legtetején, a két nagy pózba közötti merevítőn pendrive. Kopacsiban az egyik leégett házban nyitja a hátizsákot. A pendriven két kattintással tudtam aktiválni, majd mutatta a térképen is, bár csak akkor, amikor már ott álltam mellette. Mindenesetre nagyon köszönöm a tippeket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Home server / házi szerver építése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Horgász topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple iPhone 11 - népalma
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest