- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
válasz
Blizzardking #35058 üzenetére
Még valamikor lehetet hallani 3.0-ás verzióról, de hogy most mi lehet azzal azt nem tudom.
-
Erdő
tag
válasz
Blizzardking #35058 üzenetére
Nem tudok új verzióról. Szerintem csak visszatérünk a régebbi modokhoz ezekben az ínséges időkben.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Blizzardking #34529 üzenetére
Teljesen egyetertek veled, irto nagy hulyeseg volt betenni a jatekba, ez a bizonyos fegyverkopast, mert kb 5000-10000 loves utan lehet ilyesmirol beszelni.Ehelyett az a csik nem a kopast, hanem a fegyver karbantartottsagat kellett volna jelkepezze, minel nagyobb a csik, annal tisztabb a fegyver, minnel kissebb, annal szennyezettebb a loporgazoktol, es jol osszeferne azzal, hogy a fegyver beragad.
A Miseryben szerintem ezt probaltak kisse utannozni, azzal, hogy rongyokkal lehet javitani azon a csikon, de meg igy sem az igazi...Vagy hogy ne bonyolitsuk, maradjon minden a regi, csak epp a kopast kell levenni az X%-ara, annak fuggvenyeben, hogy valojaban mikor is kezdodik meg a kopas az adott fegyvernel (ehhez valos adatok kellenenek). -
Papa Joe
tag
válasz
Blizzardking #34396 üzenetére
-
Antonius1978
addikt
válasz
Blizzardking #34294 üzenetére
Ertem, hat akkor csak ugy tudod kideriteni hogy mukodik-e, ha mesz Zuluhoz es ha indulni tudtok az alagutba, akkor akkor is mukodik, ha egyebkent nem irja...mast nem tudok javasolni...
-
Sensut
őstag
válasz
Blizzardking #34274 üzenetére
Hát ez normális, mivel hogy a COP már a sorozat harmadik része és az X-Ray elég szemrevaló fejlesztésen esett át ez alatt
Gondoljunk bele milyen lehetett volna a Stalker 2 ezek után.
-
Dhampir
félisten
válasz
Blizzardking #34274 üzenetére
Azt leszámítva van hangulata a helyszíneknek.
-
SaGa59
őstag
válasz
Blizzardking #34248 üzenetére
Izéé… A SoC−hoz a legkomplexebb mod még mindig a Secret Trails 2, utána a F.O.T.O.G.R.A.F, a Lost Alfa, bármilyen büszkék is vagyunk rá, legjobb esetben is csak a harmadik.
-
rétisün
veterán
válasz
Blizzardking #34232 üzenetére
keresgéltem kicsit, a gamedata/configs/mod_parameters mappát a benne lévő fájlokkal is el kell menteni a mentésekkel együtt, ebben tárolja a játék az aktuális dolgaidat, mint rang, pénz, hasonlók. ha ez elveszett valahogy,
valószínűleg amikor belefagyott a mentés törlésébe, akkor belepiszkált ezekbe a fájlokba, vagy sérültek, emiatt lett mindened 0.azt nem tudom, bele lehet-e piszkálni, ha megvannak, ha igen, mivel, és mennyire 'díjazza' a játék, hogy piszkálod
-
rétisün
veterán
válasz
Blizzardking #34232 üzenetére
most már nem emlékszem, de régebben már volt erről szó, a mentések fájljai mellett van még egy fájl, amire nagyon kell vigyázni, mert abban tárolja a játék azokat adolgokat, amiket te (és korábban más is, pl. én is ) itt elbuktál.
-
Erdő
tag
válasz
Blizzardking #33901 üzenetére
Gondolom, jobban sokkolt, mint egy Irányító. -
Dhampir
félisten
válasz
Blizzardking #33901 üzenetére
Olyasmi.
Philip K. Dicknek van egy sci-fi műve, amely hasonló, az emberek eljátsszák a szerepüket, miközben a főhős újságokban kinyomtatott feladványokat fejt meg, amivel eleinte tudtán kívül formálja a valós háborús helyzet alakulását, de már csak nagyon homályosan emlékszem a történetre.
Régen volt egy fantasztikus ifjúsági film, amiben gyerekek utaztak űrhajón, és aki nem bírta tovább eéviselni a körülményeket, az kilépett azon az ajtón, ahol, ha jól rémlik az üveg mögött látszólag tűz lobogott, valójában hazatért a rendes életbe. No, de ez mégsem teljesen ugyanaz.
Úgy kell neked, minek mászkálsz a csapos privát szférájába. Ezek a levitáló és "faljáró" emberek a Call of Pripyat sajátosságai, lásd az alapjátékban az ágyban fekvő/lebegő/elsüllyedő beteget a Szkadovszkon.
-
Timstrike
tag
válasz
Blizzardking #33892 üzenetére
Most fogtam neki a Call of Chernobyl 1.5 R6 (meg egy jó pár addon társításával) de mondhatom,hogy nagyon jól megfogott mert egy nagy komplex mód. Ja annyit azért még hozzátennék,hogy a Lost to the Zone v1.2 add hozzá még több élményt,küldetést stb, amivel gondolom hónapokig elleszek.
Igaz,hogy a Coc 1.5 R6 még béta verzió de már igy is nagyon stabilan működik. Egy próbát megér... -
rétisün
veterán
válasz
nekem talán a g.l.a.d.i.a.t.o.r. és ennek a 'továbfejleszett' verziója, a szövetség ideje, ami ilyennek tűnt.
-
Dhampir
félisten
válasz
A "hónapokig kitartás" kérdéses, de Shield és SaGa59 honlapjain akadnak jó kis modok.
(#33891) rétisün
Végül ismét jót Clear Sky-oztam, még a Mocsárban vagyok.
-
SaGa59
őstag
válasz
Blizzardking #33883 üzenetére
Ha már egyszer időt szánok a dologra és van benne ilyen értékes infó, azt ki kell javítanom, ha hibás, különben a saját munkám lesz értéktelen…
-
sklopp
őstag
válasz
Blizzardking #33865 üzenetére
Meglett. Újra vissza kellett menni a kör alakú szobába, ahol a négy gömb gerjeszti a pszi sugárzást, fölötte a vezérlő szoba, ott volt, jött a szellem is és vezetett. Érdekes, ez már teljesen kiesett, pedig már végig játszottam.
-
sklopp
őstag
válasz
Blizzardking #33865 üzenetére
Köszönöm, próbálom. Szellemmel többször találkoztam különböző helyeken, de ha közelítettem, csak simán eltűnt. Azt hiszem, célszerűbb lesz visszatöltenem.
-
Erdő
tag
válasz
Blizzardking #33856 üzenetére
Ezt én sem nagyon értettem, bár inkább fegyveren belül jött elő, hogy ha megadják a sebzést x-re, akkor az adott lőszeren belüli különböző típusok esetében ez hogy alakul? Ha pl. van ugyanabból a kaliberből páncéltörő, akkor annak illene nagyobbat sebeznie, vagy nem sok értelme van a megkülönböztetésnek. Úgy lenne az igazi, ha az, amennyivel drágább, annyival nagyobbat is ütne.
-
shield
Topikgazda
válasz
Blizzardking #33856 üzenetére
Szerintem a modderek többsége a hasára üt és annyi a fegyver erőssége. Az is előfordul, hogy nem a fegyverbe való lőszer van hozzá rendelve. Ezeket általában nem kell a valósághoz hasonlítani.
Engem az szokott bosszantani, amikor egy távcsöves sniper egy karabély pontosságával bír.
SaGa59 készített egy realisztikusabb fegyver fájlt valamelyik modhoz, az oldalán biztos megtalálod. -
Blizzardking
őstag
válasz
Blizzardking #33849 üzenetére
Szerk: meglett sorry
-
Telda
addikt
válasz
Blizzardking #32754 üzenetére
Köszi!
-
Telda
addikt
válasz
Blizzardking #32745 üzenetére
Felrakhatod, köszi!
-
Balathruin
veterán
válasz
Blizzardking #32743 üzenetére
Nekem nem kell user.ltx -
Balathruin
veterán
válasz
Blizzardking #32740 üzenetére
Várj vele kicsit, most olvastam moddb-n hogy pár nap múlva megcsinálják az új patchet.
-
Sensut
őstag
válasz
Blizzardking #32730 üzenetére
Tartalmaz egy csomó add-ont, nem kell hozza semmi.
-
zmok
csendes tag
válasz
Blizzardking #31005 üzenetére
Maximálisan egyet értek! Felettem is elszállt az idő 40+
Lehet, hogy naiv vagyok, de nem értem, hogy valaki miért nem karolja fel!?Elnézve a rengeteg mod-ot, és hogy abba mennyi munkát fektettek "egyszerű" rajongók feláldozva szabadidejüket (egyszerű- nagyon idéző jelben) Kár, hogy a Nuclear Union- ból nem lett semmi, számomra nagyon ígéretesnek tűnt. -
juhasz.p
aktív tag
válasz
Blizzardking #31005 üzenetére
Like
-
Riot Gin
aktív tag
válasz
Blizzardking #31003 üzenetére
Egyetértek. Ez esetleg egy bosson lehetne ez a pancel, valamelyik modban. Mondjuk, rpgvel lehetne loni azt egy darabig
-
Riot Gin
aktív tag
válasz
Blizzardking #30943 üzenetére
Az igen!
Kösz a tippet, a vén szivar elég sunyi!
-
kekeeci
senior tag
válasz
Blizzardking #30930 üzenetére
Az a kérdés, neked mi van a shift-re bindelve?
-
Riot Gin
aktív tag
válasz
Blizzardking #30930 üzenetére
Az miért lenne jó, hogy ha lenyomod a shift billentyűt mikor beszélsz Jar Bácsival?
Én is toltam 1-2x az Enotot, milyen shiftet?
-
malercoo
csendes tag
válasz
Blizzardking #9291 üzenetére
a zaton kereskedönél meg lehet vásárolni a 2 katonai javító táska helyét is.
-
rétisün
veterán
válasz
Blizzardking #9291 üzenetére
-
PeL
addikt
válasz
Blizzardking #8882 üzenetére
Teljesen egyetértek
A lootról meg annyit hogy minden "class"-hoz ami itt frakcióban nyilvánul meg külön be van állítva egy loot range, amin belül variálja a játék hogy mik lehetnek a spawnolt NPC-knél. Ezeket is ugyanúgy át lehet írni. Ez a gun addon amúgy meg SGM 2.1-ből lett ki importálva, és Davideverett is leírta hogy nem állítgatott rajta semmit hanem csak átrakta, mellesleg az SGM 2.2-ből pont ezért lett kiszedve az összes addolt fegyver mert a legtöbb (amik benne vannak a gun addonban is) egyáltalán nem olyan paraméterekkel rendelkezik amilyennel kellene rendelkeznie és ebből kifolyólag túl erősek, felborítják a játékegyensúlyt. Az ENOT Edition lényegében pont erről szól hogy a fegyvereket amiket belepakolt a játékba a készítő be is configolgatta, még ebben is találtam egy kettőt ami nem igazán perfect, de lényegesen jobb a helyzet mint a gun addonban, az tényleg katasztrofálisan felborította a játékot nálam, főleg mikor megtaláltam azt a sörétest, nem tudom már mi volt a neve de vagy 100 méterről egy lövéssel leszedtem vele egy vérszopót, söréttel, teljesen összehúzta a célkeresztet. A legtöbb fegyver túl erős benne. Na jó mindegy, nem szapulom mert azt mondjátok hogy csak az ENOT-nak akarok reklámozni de tényleg sokkal jobbak abban a fegyverek mondhattok akármit
-
dodopek
addikt
válasz
Blizzardking #8853 üzenetére
Én nem tartok magamnál ennyi féle fegyvert.Azt vettem észre, hogy amilyen fegyvered van, olyat ad a hullákhoz is a játék.Tehát ha nato fegyvert használsz, akkor náluk is (nagyrészt) az lesz. Eddig FT-200M, és USAS-12 volt a két helyen, de mivel sokat mászkálok mostanában detektorral, átváltottam erre a combóra:
Cobra pisztoly, és XM-29 OICW.Ez szinte ugyanaz, mint az FT, de 110 skuló fér a tárba.Életet menthet( mint az F5).
Ezen kívül persze ott az usas, Gauss(csak a pszeudo óriáshoz), illetve egy RPG. Minden fullra húzva. -
Physicist03
senior tag
válasz
Blizzardking #8853 üzenetére
Én például utálom a sörétes fegyvereket. Az én kedvenc párosításom mindig az AS Val (vagy másnéven Lavina) és egy mesterlövész fegyver volt. A sokak áltál kedvel FN-F2000-t sem kedvelem túlságosan.
-
törölt tag
válasz
Blizzardking #8805 üzenetére
A három játékba összesen nem volt ennyi szörny, mint itt. Az irányítók könnyűek voltak, mert sok búvóhely volt, csak kiugrottam, fejlövés, vissza, kiugrottam, fejlövés, vissza. Persze azért néha elkapott, de egyszerű volt.
Viszont a szörnytenger ami áramlott az kegyetlen, próbáltam gránáttal semmi értelme mert akárhogy próbálod dobni elfutnak rajta. Azzal a kemény pár darab kilőhető gránáttal belelőttem a csoportokba és megpusztult egy darab, marha nagy segítség volt. Mesterlövésszel se mentem szinte semmire, csak az Eliminator meg másik fegyónak AKM kimaxolva, ezen volt gránátvető meg 5x hőérzékelős távcső.
Elivel az a baj marha lassan tölt, szóval kilőttem a tárat és váltottam is AKM-re és amíg nem volt hullámszünet addig elő se vettem. Menteni menübe mentem, mert ha elcsesztem akkor ott volt a két perccel korábbi mentés, de gyorsmentéseket is toltam közbe, szóval vagy össz 30-at biztos. Kellettek is, David állandóan meghalt a végén tényleg testpáncél lettem, mert magamra kellett vonzani a szörnyeket, hogy ne öljék meg. Szóval így értem a végére, csapkodtam párszor a billt is meg az egeret is, anyáztam is. A végén meg rohangáltam a hajó körül összeszedni a mutánsdarabkákat, remélem sikerült mindet begyűjteni.
-
rétisün
veterán
válasz
Blizzardking #8798 üzenetére
én egyszer bevállaltam, aztán rájöttem, hogy ez a "mindenhonnan özönlenek az ellenfelek" nem nekem való
persze amíg nem vállalod be (akármilyen redménnyel is végződik) nem ad noé iránytűt..... -
törölt tag
válasz
Blizzardking #8798 üzenetére
Bazd+. Ablak becsuk, hangerő maximalizál, idegek befeszül, ahhh. Jöhet.
-
dodopek
addikt
válasz
Blizzardking #8796 üzenetére
Nem.Minden detektor marad saját maga, csak fejleszti az érzékenységét.Pl 8 helyett 15 méterről szúrja ki a képződményeket.Pontosan már nem emlékszem, hogy a svarog mutatja e az anomáliák pontos helyét, de a fejlesztésekkel ezt is meg lehet csinálni( némelyik típusnál).
Nekem a "fejlesztések miatt vagyok itt" szövegre kell kattintaniMindenki!
Hermannak csinálom a küldetést a 6 ismeretlen ereklyével. 5 megvan, de hiába jártam végig mindet, amit itt ajánlottatok, nem találom. Volt a cementgyárnál, óvoda, inda, bojler, és talán a vaserdőnél. Nem találtam a karomnál, rendellenes ligetnél, kotrónál,betonkádnál, Jupiter mellett a tüzes anomáliánál, nem volt kopacsinál sem.Ötlet valakinek?
Köszi! -
dodopek
addikt
válasz
Blizzardking #8680 üzenetére
Hogy lehet buzerálni az időt???
-
Carline
őstag
válasz
Blizzardking #8644 üzenetére
Nem használok időgyorsítást!
Miért?Fontos!
Tudna valaki adni egy SGM2.2 gun addon nélküli mentés arról a pontról hogy a csapat megérkezik Pripyatba?Indok: A monolitosoknak leszállított bőrönd után pár monolitos figura vörös (ellenség) és a főnökükhöz be sem engednek, hanem elhatjanak az ajtajából a búsba.
Ha meg mégis be tudok csúszni az őr mellett akkor meg mindenki átvált ellenségre éa lelőnek mint egy kutyát! -
rétisün
veterán
válasz
Blizzardking #8611 üzenetére
a 'független' kereskedők is tudnak exo-t hozni, nem csak nimble (vagy fürge, ha jól emlékszem a magyarított nevére)
én is vettem hajnal exo-t annak idején, de nekem fel se tűnt, hogy nincs hozzá sisak
most egy monolith exot 'hordok' enot verzióban találtam, az alapból futkosós...
-
törölt tag
válasz
Blizzardking #8602 üzenetére
Ja tényleg az akna kikapcsolható. Meg is teszem. Amúgy volt egy bandita aki rálépett egyre, de nem halt még meg, mondom odamegyek adok neki mentőládát poénból, hátha lehet neki, mire odaértem elfordult és felrobbant másik aknán. Lehet ez egy előre írt jelenet volt amúgy, nem tudom.
A másik kedvencem, mikor délben korom sötét uralkodik, mert vihar van. Majd egy pillanat alatt süt a fény ezerrel, mintha semmi nem lenne.
-
rétisün
veterán
válasz
Blizzardking #8596 üzenetére
ahogy mész beljebb az erdőbe, kapsz egy olyan pszi támadást, hogy semmi nem véd meg tőle. meg közben jön üzenet a vörös pszichotol hogy hagyd el az erdőt. ezután visszamész a tudóshoz, ad valami szert, amivel kibirod a pszi támadást, már csak le kell gyilkolni a vöröst.
-
zozimoto
aktív tag
válasz
Köcce.
Műkszik. -
PeL
addikt
válasz
Mi pontosan a feladat a vörös erdőben? Mert ott át kell nézni több holttestet is, 2-3-4 holttest van egy egy csomóban amit át kell kutatni és utána frissül a feladat
-
törölt tag
válasz
Blizzardking #8593 üzenetére
Ettől mondjuk én is hülyét kapok, hogy elindulok egy küldetéssel, de közben bejön egy másik és mire odaérek egy harmadik lesz belőle, én meg csak nézek, hogy mivaaaaaa
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- MacBook Air M2 8/256 (GARANCIÁS!!! 2026.09.18.)
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest