Hirdetés
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
Synthwave
üzenetére
Fájdalmas kapálózása volt a BlackBerrynek nagyon durván elkésve.
Ismerősömnek volt, fogtam annyit, hogy legyen véleményem róla. Buta, nagyon. És lassú.
Kamera szóra se érdemes, fos. GPU nincs, erő nincs, appos bővíthetőség nincs. J2ME viccek voltak rá csak.
Böngészője is csak valami közepesen kaka. Billentyűje nekem nem jött be, apró, nem különül el eléggé. Kinézet az tényleg korrekt, meg a szoftver felülete, de ennyi.N82 ellenében nem választanám, de ha annyit megér neked a talán még működő gmail, meg a design és a nagyobb felbontású kijelző, akkor legyen.
Nyilván retro telefonok közt ez relativizált, én arról beszélek mikor még piaci tényező kellett volna legyen a 9800.
Mikor mondtam egy másik 9800 tulajnak, aki szifont akart, hogy max 10k-t és de leginkább semmit. Aztán végigmentünk a telóboltokon, ismerős ajánlott 10k-t szájhúzva, többi meg mondta, hogy nem érdekli
Na ilyen volt a 9800.Nekem akkor még N95 8GB volt a fő teló, biztos nem cseréltem volna el. N-es WiFivel, a kijelzővel meg az USB-vel lettem volna előrébb. Cserébe bukom a kamerát, az appokat meg az Opera Mobilet és akkor még a Skype-ot.
Most ha csak telefonnak kellene használni kipróbálnám. De arra van egy BlackBerry 9320-am, ami 2000Ft volt...
YT megy rajta 240p-ben
, kényszerböngésző is, gmail is. Telefonálni lehet vele.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GTA VI
- Mesterséges intelligencia topik
- EAFC 26
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Update 10.28. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest