Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xiaomi Mi Band karkötő
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz Salamander #38860 üzenetére
Instant áremelkedésért cserébe. 😅 Annyit nem ér.
Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
--HARDCORE--
senior tag
Szerintetek N80hoz jó lehet a jávás biztonsági kód számoló? (Nincs nálam a teló)
Azt tudom, hogy 240x320as kijelzőjű s40es telókhoz már nem jó. 5310, 6600f, 3120c, 3600s.
De az N80 S60 Symbian 8.0a azt hiszem.. 352x416os kijelzővel. E70, E60 is ilyen. Tipp?Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz draco31 #38838 üzenetére
Ki akart tűnni a sorból, arra jó, de amúgy igen, kissé zavaró lenne, ha mondjuk 2001et írnánk és aktívan lehetne használni W@P-ra meg ilyesmire.
Viszont érdekes, átirányításokat meg névjegyzéket beállítani evvel sokkal egyszerűbb mint androidon.Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
--HARDCORE--
senior tag
[link] Ezt itt hagyom, beteg.
Mostmár én is vennék SMD LED-et ehhez. Nem feltétlen RGB-set, csak más színűt. Az egyik telómon olyan hitvány halovány a kék háttérfény a többihez képest.Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz novinyul #38716 üzenetére
Félreinformált egy leírás akkor. Köszi!
Ja amúgy még van 4db ezüst előlapja az ebayesnek! quailstorm
[ Szerkesztve ]
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz quailstorm #38714 üzenetére
[link] Tőle van, sajnos már nincs készlete. De meg lehet kérdezni, hátha lesz még.
Néha érdemes átböngészni a kínálatot az ebayen.
Viszont vettem hozzájuk egy 2GB-os RSMMC-t, persze hogy nem látják (a 6230-asok)...
A kártya működik.Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz draco31 #38709 üzenetére
Minimális eltérések vannak, de az előlap ugyanaz.
Egy 3595be már raktam 3510i lapot, csak a csengő hangszórónak kellett egy kis extra kivezetés.
3560nál faragni is kell, mert az e-sim-es gyárilag.
Nekem jobban tetszenek ezek az amcsi verziók, az Európaiakhoz képest.Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz Kaslerka #38689 üzenetére
Tedd be egy szűrőbe, majd azt a porszívócső elé. Esetleg mágnessel is lehúzhatod az esetleges fém forgácsot, hátha amiatt serceg. Ha ezek után is rossz, akkor tényleg csere. Nem tudom lesz-e új ilyenből.
Én 3510i alaplap csengőjét "kellett" hogy másra cseréljem.
Átraktam egy 3595 házába, csak annak persze más a hangszórója. Egy kis plusz vezetékelest igényelt.
Van egy 3560as házam is, csak még nincs mit beletenni. Ez már nagyobb meló lesz, még az akksi is fejjel lefele van gyárilag.Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
--HARDCORE--
senior tag
Anno csináltam akku üzemidő teszteket, és a 3410 meg a 3510i egy tucat akksival ugyanúgy 3-4 napot ment, nem számított különösebben mennyire volt új vagy már használt a cella.
-
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz FoxiestFox #38635 üzenetére
Elképzelek egy Nokia 5310 XpressMusic (2007-est) az N91 gombsorával. Úúuuu!!!
E60, 6510, 8910 ha nem is kiemelkedőek, de nagyon el lettek találva (szerintem).Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz zolikaDB #38594 üzenetére
Bírom az új telók specifikációinál még mindíg képesek 1, 2, 2.5, 3, 3.5 4G-re..
De a régi telókat ellehetetlenítették a GPRS használatára. Pedig még saját wap chat szervert is futtatnék értük... Sokkal nagyobb élmény volt egy 6510essel írogatni annó.Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz gandol #38443 üzenetére
Én a régi akksikról lebontom a vezérlőt, majd amekkora belefér, a lehető legnagyobbat leütöm. Li-po 3,7v meg a méretek. 503550 pl 5mm vastag 35 széles 50mm magas-t jelent azt hiszem. Van amikor így olcsóbb. Persze nem biztos hogy minden készülék szereti ezt. A 3510es meg a 6510es nem rinyált még. s3 miniről hallgatok zenét, egy 8000mah-s akksival. 11napig nem kell tölteni.
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz imi290 #38336 üzenetére
Step Down-nal talán meg lehet csinálni. Utána már csak a fennmaradó hely függvénye, mekkora lítium akksit raksz alá.
Nekem ilyennel S4, S3 mini ilyesmik mentek modemként. Akksi semmi, csak egy 10W-os USB adapter.[ Szerkesztve ]
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz --HARDCORE-- #38242 üzenetére
Lenne mit fejleszteni ezen.
A 2. kártya lehetne micro vagy nano is, mini SIM helyett. Pláne hogy a mini SIM mellé is plusz helyfoglalóként oda került a vezérlő chip.Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz KSparrow #38241 üzenetére
Ez utóbbi bosszantott fel engem amikor már 3-4nél tartunk akkor már baj van. Főleg ha mindnek más a töltőcsatija... Ezért lett type C-s az 5310esem. Ezt a 2simkártyás adaptert is beleépítem amint meglesz hozzá az eszközöm.
Viszont 6610i-vel nem megy. Sim kártya elutasítva felirat fogad.
Amúgy konkrétan ezt vettem.[ Szerkesztve ]
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz --HARDCORE-- #38238 üzenetére
Jelentem, simán megy. Restart, SIM2. 2007es Nokia 5310ben. Szuper.
-
--HARDCORE--
senior tag
Üdv!
Szerintetek ezek az ebay/aliexpress-es dual sim adapterek amik elvileg iphone/android telókhoz vannak használhatóak lehetnek még a 2007es Nokia 5310essel?
Igen, elég ha ki-be kapcsolgatással lehet váltani, csak még nem vettem, nem próbáltam. Régen volt 3310eshez kapcsolós hátlapba szerelt adapterem...Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz FoxiestFox #38058 üzenetére
50ért van az ebayen.. bár nem hinném hogy megér annyit.
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz quailstorm #37777 üzenetére
Ez bizony így van, nekem 1db BLD-3as akksim ment igy szét, pedig nem is használtam.. :/ de 9 év az 9 év. Papírral volt a telcsibe rakva. :/ és most kb minden retró telóm 2 napot megy. bosszantó.
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz T0rnad0 #37538 üzenetére
Kellene rá a nyitómechanika, (meg hogy ugyanolyan masszív legyen az egész ház) +
az hogy ne ilyen fapados menüje legyen. Már a 225től is a hajam az égnek áll. Eltelt egy évtized, és semmire sem jó telót csináltak,amit egy 5310es is keresztbe lever 4000x.. kijelzőben, szoftveresen, tárhelyét illetőleg, funkciókat nem is említve. Viszont azt a bánatot - amit kamerának csúfolnak - teljesen fölöslegesen ebbe is betették. 12MPxel alatt tiltani kellene a gyártást is, főleg ilyen gombos telókba. pff.Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
--HARDCORE--
senior tag
Van valakinek alaplap hibás Nokia 6233-asa? Az enyémhez kellene egy új plexi, akkufedél, akksi, de nem akarok sokat rákölteni.. hátha.. Adnék cserébe két német vodás 6630-ast!
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz --HARDCORE-- #37250 üzenetére
Helyesbítek, már van megint BL-5C! (amíg fel nem vásárlom 2 hét múlva )
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz golya32 #37249 üzenetére
Nem rossz az, csak vékonyabb, és kisebb a kapacitása. Ebayen lehet kapni MTEC utángyártottat németből. Azok egész jók, 4 nap üzemidő megvan mindegyikkel. Sajnos pont BL-5C nincs már.. De BL-5B vagy BL-4C mind jó csak az előbbit alá kell támaszani.
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz quailstorm #37129 üzenetére
Bevallom nem próbáltam ki, hogy egy LGA775re telepített XP-t elfogad-e ez a gép, de a win7-et most nem volt kedvem újrarakni. (minek, 1 év múlva úgyis jön az ssd gariztatása... ) PS/2-es billentyű viszont kellett, hogy a jelszavam beírjam és esetleg elkezdje magától felismerni az új hardvereket. Persze driver installálás, minden megvolt ami kell, és így nincs gond a Win7-tel.
Én is eddig a hétig használtam P5Q3+X5460-at, de picit sok volt a fogyasztása 0-24ben. Meg kellett +1 chipset hűtő venti. Amúgy sebességre nem volt panasz.
A játszósabbik gépem meg tavaj változott át P5Q-E E3300 4890-ről Sabertooth X58+ X5675 + 5770re. Igen, némi XP-s játék miatt kellett egy kompatiblis kártya. Bár elvileg a 960hoz még van driver, de akinek van már Spy10et használ vele (vagy már annyira új a gépe, hogy lassan a 7est se engedik felrakni neki), nekem meg épp nem futja most rá, hogy csak úgy kipróbáljam. De én is szeretem azokat a gépeket, amiknél még van szabadságérzet.
A legjobb az MSI K9MM-V, 5200+ X2-es gépen futó Win98SE.. Van ennél újabb gép amin még hibátlanul elindul vajon? Csak költői kérdés...Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz quailstorm #37113 üzenetére
Ivy Bridge-hez van még XP driver. Vadászni se kell. Gyártó olalán kint van. Pont ezért váltottam erre, meg mert olcsó volt, és a core2quad teljesítményét hozza, kb fele annyi fogyasztásból. (x5460-> i3-3220) Nem utolsó sorban nincs külön északi híd, ami meg van, az semennyire nem melegszik. Még a procihűtőre se raktam vissza a ventit.. 28°Choz fölösleges. (FPU terhelés esetén is 40°C alatt marad.) Legközelebb a tápom cserélem le olyanra ami el se indítja majd a ventijét evvel a géppel.
-
--HARDCORE--
senior tag
Üdv! Nincs valakinek elfekvőben egy független, hibátlan nokia 3100 vagy 3120 alaplapja imeis tálcával 4.01 vagy régebbi szoftverrel? (jobban néz ki a kocka térerő és akksi indikátor.) Esetleg hibátlan akksi jöhetne még. Cserébe vannak még telók itt.. 6210, 3110C, esetleg 5310... Köszi
leginkább XVII ker! vagy posta ha másképp nem megy. Köszi!Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz zorzy4 #35751 üzenetére
Egyiken valami értelmetlen az induló logó, a másikon meg ha nem állítod be a dátumot kb 2010 utánra, akkor lefagy. Nem mintha napi használatban lenne, csak ha már van, jó lehetne mindkettő. De legfeljebb akkor elviszem őket majd ahova járok szervizbe.
-
--HARDCORE--
senior tag
Üdv!
Foglalkozna valaki nokia 6510es szoftver cseréjével? Apróbb hibák elsimítása miatt lenne rá igény. Vagy esetleg box hozzá még mindíg ilyen 30-40K-s nagyságrendű?Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz stufen2 #27708 üzenetére
Szóval ugyan nem átverős, de a rizsát löki rendesen az eladásokért. Értem. Nincs amúgy valami limit olx-en (apród) ? Azért ez a kb. 290 hirdetés már üzletszerű kéne hogy legyen.. pláne amilyen árakat néha kiír.. havi 200K-ra azért karcolgatnám... Elmenne a kedve ettől...
-
--HARDCORE--
senior tag
Lenne egy BlackBerry 9500asom alkatrésznek, ha érdekel valakit.. pü-ben elér! Köszi!
-
--HARDCORE--
senior tag
[link]
Ez már komoly állapotú.. Csak győzzék megfizetni.Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
--HARDCORE--
senior tag
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz zorzy4 #26935 üzenetére
Nem is értem.. bézst gyártanak (hogy gyári-e vagy csak prémium utángyártott azt meg nem mondom -pedig 2db-om is van..) de mást nem.. pedig lenne rá igény. Azért köszi!
Elégedett lennék amúgy egy jó minőségű utángyártottal, ami nem esik szét, meg nem rí le róla messziről hogy ugy..Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
--HARDCORE--
senior tag
Helló!
Tudna valaki esetleg Nokia 6510 red cover beszerzésében segíteni?
[link] Eléggé rákattantam, bár azt is tudom hogy szinte lehetetlen dolgot szeretnék.. Ha meglenne, akkor a következő lépés a piros ledezés lenne..Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Új, Gamer - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz -
- ARCTIC Freezer 34 eSports DUO Grey
- Cooler Master XG-Series XG850 Platinum 850W 80 PLUS Platinum
- Cooler Master MA612 ARGB Proceszor hűtő
- Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB új 3 év garancia + Watch 5 Pro karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest