- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferret77
aktív tag
válasz
imi290 #38566 üzenetére
Magyar Belle refresh van nekem, az nem jó?
Egyszer próbáltam C7-et downgradelni, ugyanúgy, mint az N8-at. Annyit értem el, hogy a nokia logóig jutott és az is fejjel lefelé, a kijelző felső részén, mintha megfordult volna a teló😃
N8 downgrade-hez nekem megvan minden, ha kell. -
Dzsekó
addikt
válasz
imi290 #38418 üzenetére
Szia! Fentebb linkelte quailstorm a delight-ot, azt még le lehet tölteni. Angol és orosz nyelv van benne. De picit jobban hasonlít az android-ra, wifi része jobban kézre áll. Nekem tetszik. Igazából azért szerettem volna másik szoftvert rá, mert francia-angol volt rajta és semmilyen weboldal nem jött be a böngészőn. Azt gondoltam valami régió gond lehet. De a Delight-ra felraktam az opera mini-t és az X-plore-t is. Opera minivel minden oldal bejön, mondjuk pont a klub rádió online adás nem indul el. Nokia explorer+proxysite.com-al elindul az online adás. Az mp3 fájlt mással nyitja meg a nokia böngésző, azzal megy, az opera mini-nél az mp3 megnyitásakor csak fut a csík és nem jön be a lejátszó a play/pause gombbal.
Nokia E7-re is van Delight. Ha úgysem tudsz magyar nyelvet feltenni a gombsor kiosztás miatt, akkor meg lehet próbálni ezt a Delight-ot is. Nekem határozottan jobban tetszik. -
KSparrow
őstag
válasz
imi290 #38418 üzenetére
Nokia Software recovery tool-nak mennie kellene, legalábbis én levettem onnan még szoftvert, igaz,. már kb egy éve. DE!!! A gombsor kiosztásod magyar? mert ha nem, akkor el fognak az ékezetes betűk miatt csúszni az írásjelek is. Illetve a Product Code-ot magyarrra kell állítani Phoenixben, mert a recovery a telefonét szedi (szedte) le, vagyis az a product code marad, ami a telefonon van, és ha most nincs magyar, akkor csak frisssít, de nem lesz magyar.
#38414Dzsekó
A jack jack, a nem headsetes jack-ekkel simán működik. AUX, vagy sima fejessel jó. headsettel csak Nokiával, vagy van átalakító. -
--HARDCORE--
senior tag
válasz
imi290 #38336 üzenetére
Step Down-nal talán meg lehet csinálni. Utána már csak a fennmaradó hely függvénye, mekkora lítium akksit raksz alá.
Nekem ilyennel S4, S3 mini ilyesmik mentek modemként. Akksi semmi, csak egy 10W-os USB adapter. -
lehella
senior tag
válasz
imi290 #34148 üzenetére
Kössz a tippet, keresek ilyen kábelt meg gépet hozzá
Ahogy látom kb egy ezres a vezeték.
Pl ez: http://mobil-telefon.vatera.hu/mobiltelefon_tartozek/kabel_adapter/kommunikacios_adatkabel_internet_funkcios_rs_2082631316.html
Windows 7 alól is lehet updatelni?
Hívás közbeni hangerőt hogyan lehet állítani? -
lehella
senior tag
válasz
imi290 #34080 üzenetére
Szia!
Sajnos nincs hozzá kábelem, tudsz ajánlani egy hirdetést hozzá, ami megfelelő kábel lenne? Ha jól láttam a leírásban (köszönöm), COM vagy LPT portos kábelek vannak ehhez a telefonhoz. Titkon bíztam benne, hogy USB-s is van hozzá, de ha régi kábeles, akkor kell hozzá csatlakozó vagy olyan gép is
Másik kérdésem, hogy a telefonon ha feltolom az előlapot, akkor eléggé erősen kell megnyomni ahhoz, hogy bekattanjon. Ezen hogyan lehet segíteni, esetleg házilag? Kis WD40 már sokat segített a teljes lecsúszáshoz az előlapon -
-
-
zorzy4
addikt
válasz
imi290 #33959 üzenetére
Én így jártam már több telefonnal. Pl volt hogy 7600át csak azért vettem meg mert 2000ft volt. Még bosszankodtam, is hogy ugy. keret van rajta biztos, mert fekete volt. Aztán kiderült hogy azért olyan mert proto.
És pont a múlt héten vettem egy ilyet , és csak utána láttam, hogy null perces proto. -
-
KSparrow
őstag
válasz
imi290 #30081 üzenetére
Nekem ez a második darabom, van egy sötétkék, az T-s. Ez független. Lötyögés? semmi ilyen, határozott Nokia mechanika!
A képen látható ezüst E7 már le lett bontva félig, de nagyon stabilan összerakott példány, annyi fix. N8-nál kamerában ugye nem lesz soha jobb, de a kijelző nagyobb, 4", és gépelni is rettentő kényelmes rajta. Tényleg, nagyon jók a gombok nyomáspontjai. -
zolikaDB
veterán
válasz
imi290 #28842 üzenetére
De egy jo kis ME45/S45/SL45/S55 azert eleg komoly darab volt anno. En mai napig szeretem az ME45-osomet, sokaig csorgattam ra a nyalam, meg akkor is, amikor 7650 es tarsai voltak a menok. SL45i-re meg foleg! Most is
A Siemensnel a szinvonal a szines kijelzosokkel kezdett lefele menni. Majd be is fuccsolt a mobil agazat. -
-
-
-
KSparrow
őstag
válasz
imi290 #19826 üzenetére
én se tudom, azért kell ez az összesítés.
Azt nem tudjátok, hogy lehetne kikapcsolni excelben, hogy átírjon dolgokat, amit beírok?
mert pl beírom a life timert, és átírja valami tök más számsorra! Egyszerűen rühellem amúgy ezt a programot, csak egyszerűbben lekövethető (kéne legyen) ez a táblázat, mint a Word. -
KSparrow
őstag
válasz
imi290 #19471 üzenetére
Polírpasztával anevemearl próbálkozott nemrég.
Komplett burkolat? előlapot még találni, de figyelni kell, hogy gyári-e. Ha irreálisan drága, akkor az.
A utángyártott nem éri meg.
Szerintem (most nins időm keresgélni) egy 4000 lenne rá a gyári előlap, hátlap esetleg gomb benne lehet, ha nem, akkor + 1k. A közkeret 2k alatt nem valószínű, és a kamera feletti plexi is van külön. Oldalgombok és infraplexik ált. a kerettel együtt vannak. Szerintem 10 körül jönne ki végére postával, annyiért új /felújított / megóvott állapotban is kapni. De javaslom, hogy nézz utána. -
meroly
veterán
válasz
imi290 #12916 üzenetére
Azért az se mai gyerek már, az elsők között volt a low-end készülékek közül.
Átminősíteni? Inkább már szinesíteni kéne, úgy értem beszínezni, hogy megtaláljam, mint a Milyen mobiltelefont vegyek-et vagy az Azonnali mobilos kérdések óráját.
Vatera egy szemét banda. Most jelenleg a kedvenc filmem főszereplőjének nevén vagyok benn (a film bélin) és egy kamu címmel, ott roh****k meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Építő/felújító topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- GSM / 4G / 5G hálózat erősítő
- 24 Hours of Le Mans
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest