- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szuperül szerelhető a Pixel Watch 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
#86967808 #38156 üzenetére
Szia!
Érdekes felvetés, én bevallom, ennyire nem mélyültem el a témában - Vagy megy, vagy nem, eddig így álltam hozzá.
Nekem itthon kettő üzemképes van (legalábbis úgy raktam el őket), azok X-esek. Az egyik használt, van benne 187 óra, a másikban 585.
Az alkatrésznek való 3 db közül kettő sima, egy X-es.Szóval lehet valami abban, amit mondasz, de sajnos úgy tűnik, az sem garancia.utánakérdezek még, kinél mi van.
Remélem, segítettem+1: én most cégesnek befogtam egy 6700 Classicot, teljesen jó, imádom. Évekkel elezőtt volt céges E52-m, értem, hogy miért tetszik. Ha nem gyűjteménybe kell, hanem használni, mégis, lehet, egy 6700 Slide jobb választás, ha Symbian kell, vagy egy 6303C, Netán E72, vagy E66. Megbízhatóbb darabok.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Sorozatok
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Autós topik
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egérpad topik
- HP notebook topic
- Színhelyességre fókuszáló, menedzselhető monitorral jelentkezett a BenQ
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Witcher 1 Collector's Edition
- Star Wars The Old Republic Collector's Edition
- Lenovo ThinkPad X390, 13,3" FHD IPS, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, 4G/LTE, W11, Számla, 1
- Lenovo ThinkPad X390, 13,3" FHD IPS, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, 4G/LTE, W11, Számla, 1
- Lenovo ThinkPad X280, 12,5" FHD IPS, I5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W11, Számla, 1 év garan
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Bomba ár! HP ProBook 645 G3 - AMD A10-8730B I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- ZOTAC GAMING RTX 3080 Ti Trinity 12GB GDDR6X videókártya eladó!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest