- Fotók, videók mobillal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
geprombolo #37912 üzenetére
Az én telómhoz elvileg van függetlenítő kód, csak nem szolgáltatótól. Csak akivel megbeszéltem, az most valószínűleg nem ér rá.
-
cocka
veterán
válasz
geprombolo #37910 üzenetére
És ez az izé hogyan képes érzékelni, hogy milyen szolgáltatóra lett a telefon lezárva?
-
cocka
veterán
válasz
KSparrow #37830 üzenetére
De az amúgy is egy speciális USB port nem? Vagy rendes vmilyen szabvány USB port?
Igen én is az USB-2mm-es átalakítóra gondoltam.
Viszont az USB-3.5mm-es átalakító csak úgy simán nem megy, mert egyrészt a kábelvég belső átmérője egy kicsit kisebb, mint a szokásos 3.5 × 1.35 mm-es DC dugó (tán 1.1 mm körül van), másrészt meg a feszültségszabályozása más az ilyen régebbi telóknak, ezért műxenek csak 6 volttal. Tehát a powerbank kizárva, ha csak nem találják fel a feszültségszabályozós powerbankot, az igazán jó lenne. Mondjuk egy 5-12 voltos tartomány.
-
cocka
veterán
Azt vágjátok, hogy a 2mm-es töltőcsatlakozóval ellátott Nokiákat lehet tölteni USB-ről is?
(mármint én tudom, hogy lehet, csak a kérdés, hogy ti tudtok-e róla)Mármint teszteltem és működik, viszont a régebbi 3.5mm-eseket csak univerzális töltővel lehet tölteni és csak 6 volttal, mert az 5 volt kevés neki.
-
cocka
veterán
válasz
zorzy4 #37821 üzenetére
Az mms működik most is minden telefonon ami tudja.
Ez kiváló, csak a kérdésem nem az volt, hogy tudok-e MMS-ezni azzal a telefonnal, ami támogatja.
A kérdés az volt, hogy a 3510-essel lehet-e MMS-ezni, akár most 2018-ban is, mert tudtommal ahhoz kellett a GPRS. Márpedig itt előttem két ember is azt írta, hogy a GPRS szolgálatás megszűnt.
-
cocka
veterán
Arra tud valaki válaszolni, hogy a régi mondjuk monokróm kijelzős, még most is árult, "felújított" Nokiákon mi a büdös franc kerül több tízezerbe?
Magyarul a GPRS hiánya miatt, ha akarnám se tudnám egy régi 3510-esen kipróbálni a fantasztikus "MMS" szolgáltatást, aminek ha jól tudom előfeltétele legalább a GPRS.
Bár valójában ezt csak régebben jelentették így ki. A díjszabásban nyomát nem látom, hogy bármilyen net kapcsolat kéne az MMS-hez.
-
cocka
veterán
Amúgy ami a 6210-6250-6310-6310i vonalat illeti, az miért kölcsönöz ezeknek üzletemberes feelinget, ha ezek a mai átlag feature phone-okhoz képest féltéglák? Tömegüket és hosszukat tekintve is.
Másik úgymond üzleti vonulat volt a 6510-8310 kombó, amik meg pont az ellenkezői ezeknek.
Amúgy a neten lévő fotók mennyire mutatják jól a különbséget a 6510 és a 6310i kéksége közt?
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem sose tetszett a kék háttérvilágítás. A Samsung R210, R220-nál volt megfigyelhető ez a brutális kékség, ami szerintem kifejezetten zavaró.
A Siemenseknél a narancssárga még oké volt, de én a zöldes vagy fehéres háttérvilágítást szeretem a legjobban.
-
cocka
veterán
válasz
quailstorm #37810 üzenetére
Attól még beállítások, névjegyzék és SMS-ek menthetőek lehetnének.
-
cocka
veterán
válasz
quailstorm #37808 üzenetére
Oplogó az 1 SMS azt tudom.
Összeállítod és elküldöd magadnak, egy mezei usbs modem is elég hozzá. Legrosszabb esetben is ott az SCKL.
3410-en betárcsázós net volt
Akkor ezt szem előtt tartva valószínűleg nem lehettek olyan nagyok azok a java appok, csak kérdés, hogy kellett-e valami hitelesítő biszbasz, ha mondjuk saját appot akartál írni hozzá, majd azt feltölteni egy szerverre. Működhetett vajon annak letöltése?
Természetesen egyik se működik már.
Gondolom ezt úgy kell érteni, hogy technikailag működhetne, csak már nincs wap oldal, ami betölthető lenne.
1112-höz nekem is volt kábelem, gnokiival nagyon kevés infót ki lehetett nyerni, de alapvetően semmire se volt jó igazából. Csengőhang áttöltésre max.
-
cocka
veterán
Sziasztok!
Ha már retro telefonok. Nekem sose volt Nokia 3410-esem, se 3510-esem.
Azt tudom, hogy a 3410-esre úgy mond letölthetőek voltak játékok meg animált screensaverek WAP-on keresztül. Engem igazából az érdekelne, hogy ezeket a cuccokat sideloadolni is lehet(ett) a telefonra vagy kizárólag letölteni? Azaz kábellel át lehetett rájuk másolni mondjuk animált gifet vagy java játékot?
Egyáltalán működnek még azok a szerverek, amik alapból be voltak állítva ezek letöltéséhez?
Na állítólag a 3510 a monokróm kijelző ellenére már képes volt MMS fogadására is. Aztán ott fel van sorolva a használatiban pár képformátum meg hogy midi csengőhangokat támogat. Ezeket át lehet tölteni kábelen is vagy ezekhez is wap kell vagy MMS?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Hobby rádiós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Epson nyomtatók
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest