- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPhone topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tailor
őstag
Milyen készülék volt pontosan? Ha ennyire fontos, én ajánlom a német Kleinanzeigen oldalt, ott sokkal nagyobb a "merítés", nagyon korrektek az eladók (legalábbis 10-ből 1 olyan esetem volt eddig, hogy nem merte küldeni az eladó a terméket - nem átvert, meglopott stb., hanem nem merte elküldeni ide vadkeletre.)
Németül kell rájuk írni, kedvesen, és nincs fejfájás a kiskirályokkal... -
zolikaDB
veterán
Nem annyira biztos, hogy jó lesz az neked
Tisztelet a kivételnek, de ez is olyan, mint a többi fb csoport. Pár kiskirály, moderált hirdetés-jóváhagyás, ami jó is lehetne, de a magyar módszer néha befigyel (elviszi a tisztelt mod, admin, tökömtuggya, hogy hívják ezeket, és nem kell mit kiengedni), meg megy a flex, okoskodás stb.
Vagyis, amíg aktívan "tevékenykedtem" ott, akkor voltak ilyen esetek, és emiatt is untam meg.
A korrekt embereket persze jegyzem, velük kérdés nélkül megy az adásvétel.
Amiatt vagyok tag (és fb használó), mert van pár cuccom, amitől meg akarok válni, aztán nekem elég volt ebből a platformból ennyi. -
-
-
-
quailstorm
félisten
Boltban biztosan nem, a bolt az már 10 éve is bolt volt, adott vett, tartozékot árult, átvert. Ha el is vállalt ilyen munkát, akkor táskában átvitte olyan helyre, ahol dolgoznak is.
Olyan szervizt is üzemeltető sufni GSM-ben, ami legalább 15-20 éve üzemel, ott esetleg még nem dobták ki a felszerelést ehhez.
-
Dzsekó
addikt
Köszi mindkettőtöknek. Én azt hittem, hogy jack az jack, eddig bármibe dugtam bármilyen jack-et, nem volt gondom. Ezek szerint szerencsém volt.
Nem volt még Symbian telóm. Mindig S40-el toltam. Opera mini-t meg Opera mobile 12-t találtam, ilyen sis meg sisx kiterjesztésűt. Hogy kell ezt felvarázsolni a telóra? Alapesetben windows felajánlja a Nokia Suite-al való megnyitást. Azzal kéne rátelepítenem? Egyelőre letöltöttem. Köszi! -
KSparrow
őstag
nem is tudnám máshogy írni.
Én mondjuk a stock rom pártján vagyok, hiszen úgy eredeti. Én amúgy Belle-n 2 programot használok:
1 EQ widget (kicsit macerás, de nagyon jó, saját, álítható hangszínszabályozó, nem csak a presetek vannak
2 Belle extra buttons: gyosrgombok, swipe lock, extra funkciók a telefonra. Installerem van, ha kell valakinek, de javasolt egy törlés után feltenni, nem beállított dátummal a tanúsítványok miatt. -
quailstorm
félisten
Ezt én már abban a fázisban tudtam meg (és konkrétan rákérdeztem), mikor a kárpótlást kértem számon, hogy én egy gyűjtői telefont vettem nem olcsó pénzért, és mindjárt szétszereléssel és alaplapjavítással kell indulni.
Szóval előre ez egy jól tartott szépségnek tűnt.
Mindenki tagadott, viszont üres SIM adapter magától nem kerül bele a telefonba...
-
Fancy-boy
addikt
Amennyiben használt is megfelel neki, akkor KSparrow kollégában valóban megbízhat.
Egyébként a kolléga olyan készüléket keres, amiből napi rendszerességgel eltávolítható az akkumulátor. Ennek hol felel meg az iPhone 8?
Mivel telefon + SMS-re van csak szüksége, szerintem még a Symbian is felesleges neki.
Egy jó kis S40, vagy valami egyszerűbb SonyEricsson Cyber-shot. -
Elims
veterán
Nem tudok már szerkeszteni.
Megnéztem.
Árban,postával együtt egy működő darab kicsit drágábbra jön ki mintha itthonról rendelnék egyet.Persze amikor van eladó..Van egy pár darab szétszedett nokia telefon,megnézem,hogy milyeket és kiírom ide.Ha vkinek kellene írjon majd.
Sajnos nem én szedtem szét,egy barátomtól kaptam régebben egy zacskóban.Állítólag működnek. -
KSparrow
őstag
-
törölt tag
Köszönöm a kiegészítő infót.
Nem sürgős a dolog, így van idő tájékozódni.
Általánosságban írom, hogy több olyan telefonom is volt már, amit nem a megjelenéskor vettem, hanem akkor, amikor már kifutó típusnak számított és egyiknek sem volt se rigolyája, se meghibásodása. Jay Leno azon gondolatával egyetértek, hogy a régi technológia utolsó napjai jobbak, mint az új technológia első napjai.
-
törölt tag
Köszönöm a választ.
Arra lettem figyelmes, hogy két különböző jelzésű alaplappal gyártották őket. PYARM-469 és PYARM-469X. Ezek után keresgélve azt találtam, hogy az első 2009-es kiadású, a második pedig 2010-es.
Azon gondolkodtam, hogy lehet-e ez támpont. Mármint, hogy az X-es egy javított verzió esetleg. De ez csak laikus találgatás. Főleg, hogy semmi egyéb infót nem találtam erről.
-
quailstorm
félisten
-
quailstorm
félisten
Ráadásul én pont a teló nyugdíjazása előtt vettem bele vadonat új akkut. Aztán kiderült, hogy a SIM a rossz.
Energy profilerrel.
-
quailstorm
félisten
Unhandled exception, forum comment text parse error occurred.
Milyen múltkori, milyen S2? Kicsit elvesztem. Gondolom a privát üzenetes segítség akart lenni.
Motorola V8-hoz amúgy kerestem cuccot de hirtelen nem volt meg, ha gondolod feltolom az egész Motorola cuccomat valahova azt majd bogarászol.N95 8GB van nekem, már nem használom aktívan, de 30 sec elővenni és mindig fel van töltve.
-
dz1989
senior tag
I7110 nekem 1x láttam Hadverapron.
Én Németországból szereztembe nem rég. Egy helyi német apróhirdetés oldalról.
Németül írtam hogy: Ha fizetem el postázza-e Magyarországra? Nem volt probléma.
Ha gondolod Szólhatok neked ha látok.De egy 10és 15e közt postával kell számolni. Szép full dobozos ár ami nincs elszálva.
Úgy is reflexből rászoktam keresni.
Amúgy pont egy I7110ben van az egyik számom. -
puputewe
csendes tag
Az Eladó nem vár nagy számokat
Esélytelen, hogy akár a fele visszajöjjön annak, amit beleöltem, de nem vagyok buta, pontosan tisztában vagyok vele. Nagyon, de nagyon sok embert ismerek, plusz az emlékeim is segítenek, de mondjuk simán benne van, hogy csomagoláskor - mivel arra így is és úgy is kell időt szánnom - a nagyobb értékű darabokat letesztelem mielőtt becsomagolom. Mindenesetre a Vaterán történt hozzászólást azt hiszem Tom-al - törlöm, pont az én védelmem és a gerinctelen emberek miatt. Azt nehezen tudnám elviselni - volt már rá példa - ha engem mint tisztességes eladót át akarnának verni, ilyennel amit itt írtatok.
-
puputewe
csendes tag
Tisztelt Urak,
Látom hogy szó van a Vaterán - talán picit komolynak tűnő - gyűjtemény felszámolásáról. Lehet most meglepő lesz amit írni fogok : én vagyok az eladó. Azért írok ide Nektek is, hogy eloszlassak néhány kételyt. Tudom hogy a mai világban, pláne ebben az országban alap a bizalmatlanság, hozzá teszem, nem alaptalanul. Azért fedtem fel "kilétem" hogy jelezzem számotokra : a Vaterás aukciókat azért indítottam el úgy,ahogy, hogy a lehető legtisztességesebb módon menjenek el tőlem - hosszú éveken át gyűjtött, szeretett darabjaim. Sajnos nem vagyok otthon, hogy mindent úgy teszteljek vagy próbáljak kia hogyan azt kérik tőlem, de van egy feljaánlásom : ha bármelyikőtök megveszi licittel, és végül nem működik, visszavásárolom a készüléket, majd újra felteszem nem működőként, vagy megegyezünk, hogy mennyit érne nem működőként és ott marad.. Mit szóltok ? Minden hozzáállásom tiszta, nem kenyerem bárkit átverni, hozzáteszem, nem kenyérre kell az összeg sem amit kapok értük.. Bármilyen kérdésre itt is, szívesen válaszolok ! Tisztelettel : tewwe
-
KSparrow
őstag
Nekem ha nem is 6101, de 6103 panelem van elfekvőben, kettő is. (egyik lehet 01, már nem tudom)
Félig üres (nincs meg csak az egyik tojástartó)dobozzal volt 8,5k. Még telenoros, nyitással lesz 9,5k, de lehet marad így, nekem jó, én is 20-as vagyok. A sima E61-esem volt 10, nyitással. Az teljes doboz
.
Pityu: Szívesen megnézem a 6111-est, panelem is van, az a telefonom is csak szalagkábeles (nem a polcon, hanem a sokadik, tartalék) A 6102 így egyben lehet érdekelne polcra, meglenne a sor: 6101, 6102, 6103.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motoros topic
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged