- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
Nagyon köszönöm!!
-
Elims
veterán
válasz
quailstorm #38878 üzenetére
O.K. Telepítsem mindet?
Hova fogja vajon kirakni a szükséges fájlokat? -
Elims
veterán
-
Elims
veterán
Sziasztok!
Lenne vkinek e60 rom elfekvőben?Folyamatosan újraindulgat. :-( Évekig hibátlan volt..
-
Elims
veterán
válasz
chris-v #38787 üzenetére
Nem engedtek be.Azt írta,hogy nem töltöttem ki mindent.Hihetetlen..
Eddig sem facebook-oztam,ezután sem fogok.
Mire nagy nehezen bekerültem,el is tünt a hírdetés ami miatt be akartam lépni. :-/Zolika: Egyetlen telefon miatt szerettem volna belépni.Nem jött össze..nem tudom minek hittek.
"Amiatt vagyok tag (és fb használó), mert van pár cuccom, amitől meg akarok válni..."
Egyik barátom is csak emiatt használja,mondogatja is nekem,hogy érdemes,de nem veszem rá magam.A vége úgyis csak a "pörget-pörget-tetszik" zombi lennék.
(Nem sértésnek szántam!!) -
Elims
veterán
Sziasztok!
Tudja vki,hogy a facebook-os retro mobil gyűjtők csoportba hogyan lehet bekerülni??
Hihetetlen,hogy létrehoznak egy ilyen csoportot és nem veszik fel a belépőt. :-/
Mindent kitöltöttem -komoly kérdőív van.. 😡 - és mégis hibát írnak.
Nem szoktam facebook-ozni,sajnos(?) nem vagyok otthon az ilyesféle függők "világában",de azért írni-olvasni vmennyire tudok (legalábbis eddig azt hittem) és mégsem sikerül bekerülnöm. 🤬 -
Elims
veterán
Pár nappal ezelőtt többször is próbáltam,nem ment.
Most tényleg hibátlan. :-)Köszi a fájlokat is!!!
-
Elims
veterán
Biztos tudja vki,hogy melyik az a kinyithatós nokia,amelyiken bőrborítás volt?
Csak a rajta lévő diszkós játék miatt vennék egyet.Vmint mi lett a nokiaprogramok oldallal?Teljesen vége?
Pedig szerettem volna vmikor újra felrakni a n95-re a hooked on-t. :-(
Pár feltöltőnek nagyon sok órája rámehetett a feltöltésekre.Ferret mindig a top 2-ben volt. :-)
A másik feltöltő neve -szégyenlem-,de nem jut eszembe. :-( -
Elims
veterán
Fasza. :-/
-
Elims
veterán
Mennyit érhet egy karcmentes,dobozos motorola z8 ferrari edition?
Van egy ilyen az egyik barátomnak és megválna tőle.Gondolkozom a megvételén,de sehol nem találok árat.
Tudja esetleg vki? -
Elims
veterán
válasz
sz.balazs.95 #38540 üzenetére
Nekem biztos,hogy volt 3-4db.Keresek neked egyet.Ha jól emlékszem egyszer használtam vmelyiket.
-
Elims
veterán
Ha látnátok véletlenül vhol n93i-t és/vagy samsung i7110-et és titeket nem érdekelne,linkeljétek légyszives.
-
Elims
veterán
válasz
sz.balazs.95 #38466 üzenetére
Megérte a pénzt. ;-)
-
Elims
veterán
válasz
quailstorm #38463 üzenetére
Minden karaktered tökéletesen igaz.Így is gondoltam."Sufni gsm",ami legalább 5-10-15éve működik.
Nem dobják ki a felszerelést,sőt,ha kell még vesznek is,mert ma már annyiba kerül ehhez a cucc,hogy az első kuncsaft visszaviszi az árát.Sz.Balázs: Megérte. :-) Működik is??
-
Elims
veterán
válasz
Dzsekó #38414 üzenetére
Akkor eddig szerencséd volt. :-)
Nem tudom,hogy számítógépen tudod e telepíteni (nokia suite),valószínűleg igen,én mindig a memóriakártyáról telepítettem.
Felmásolod a memóriakártyára (pendrive átalakítóval vagy kártyaolvasóval),vissza a telefonba és telepíted.
Amit nagyon ajánlok az a x-plore fájlkezelő.Nagyon szerettem.Egyszerű,kényelmes,átlátható.
Azt is telepítsd fel a telefonra. -
Elims
veterán
-
-
Elims
veterán
válasz
quailstorm #38389 üzenetére
Ahhoz képest,hogy "én egy gyűjtői telefont vettem..." nem eshetett jól.
Felét visszautalta így már a negatív helyett majdnem semlegest érdemel. -
Elims
veterán
válasz
quailstorm #38387 üzenetére
Fasza.. :-(
Remélem az értékelésed tükrözte a helyzetet. -
Elims
veterán
válasz
quailstorm #38384 üzenetére
Ha veszek vmit hirdetésből és az üzenet váltások közben olyat olvasok,hogy egy "most barátomnál van,de bármikor visszaadja" vagy a "tesóm használta egy ideig" esetleg "elküldöm neked a terméket xy-nal" személyes átvételkor,postázáskor meg "megkérem xy-t,hogy adja fel neked",azonnal lemondom az adás-vételt.Rögtön úgy intézem,hogy Biztos(!) nem veszem meg.
Ha jól emlékszem nem húztak még így be,próbáltam figyelni a részletekre.Egyszer viszont rászaladtam....innen.
Vettem egy telefont és nem teljesen úgy működött ahogy annak kellett volna.Először nem esett le,a pár darab retro mellé vettem.Egyszer -vétel után x hónappal- ki akartam próbálni és nem volt jó a mikrofonja.
Később kiderült,hogy nem a mikrofon volt a rossz,hanem a telefon azon része törött volt a csavarnál. :-/
A +mikrofont innen kaptam a topikból..
vmint a telefont is innen vettem -a hardverapróról-.Sajnos résen kell lenni. Még egy filléres telefonnál is. :-/
-
Elims
veterán
válasz
quailstorm #38368 üzenetére
Értem.Esetleg az eladóval megbeszélni?Vagy nem vállalnák be?
-
Elims
veterán
válasz
quailstorm #38366 üzenetére
Sajnos én ezt passzolom. :-/
Nekem max.20-25e-t érne,de annyiért soha nem lesz.
Onnan az oroszoktól biztosan megjönne? -
Elims
veterán
válasz
novinyul #38364 üzenetére
Jól tetted. :-)
Nekem is volt egy.Becseréltem egy n8-ra (első n8-amra) jó pár évvel ezelőtt.Nagyon sajnálom. :-/ Szerettem.Pont annyit tud,mint egy n95+van benne fm transmitter.Kényelmes kis telefon volt.
Hardveraprón 2-3évente felszokott tünni egy,eddig kihagytam,már nem fogom..
Azt szeretnék még egyet+egy n93i-t.Ha vmikor eleged lenne belőle,üzenj rám légyszives. ;-)
-
Elims
veterán
Samsung i7110-es telefont nem szoktatok látni véletlenül vhol eladót?
Kijelzőhibás is érdekelne,mert van itthon egy teljesen új ilyen kijelzőm. -
Elims
veterán
válasz
Fancy-boy #38311 üzenetére
KSparrow-nak lehet,hogy van otthon mindegyből 3-4 és én biztos vagyok benne,ha ő azt írja,hogy "tuti" akkor az tuti!
Ha én szeretnék venni ilyen telefont,én már csak a számlaszámát kérném el azonnal.
Neki bármikor utalnék előre vakon kérdés nélkül.De a témához szólva..
Az a baj szerintem,hogy Drohun-nak nem volt még az androidon kivül más telefonja (nekem nagyon így jött le) és nem nagyon lehet összehasonlítási alapja más rendszerrel.
Először én is elkezdtem gondolkozni,hogy mi lehetne a jó,n95/n96/6110 navigátor/stb.,de a csúszkája miatt nem annyira strapabíró,mint egy sima álló telefon (nem tudom,hogy milyen környezetemben lenne használva,mert sokat kibír a csúszka,de azért egy átlag forma strapabíróbb).
Aztán gondolkoztam el azon,hogy a symbian-on sajnos már nem sok mindent fog tudni használni ha mégis kellene,mert idő kérdése lesz és mégis kellene egy-két olyan alkalmazás,ami kellene -whatsapp/viber/stb.-.Amit én ajánlanék az egy strapabíró,nem követős (beállítás kérdése),minden alkalmazást futtató,(sokan hîvják tapasztalat nélkül sznob telefonnak) iphone 8.
Ezek a telefonok nem nyomják rád a facebook-ot a google folyamatos szinkronizálásokkal együtt.Azt csinálja és akkor(!!) amit te akarsz.
Én ezt nem olvastam vagy hallottam vhol -mint sokan-,hanem tapasztaltam nem egy-két összehasonlítás után.
Sokkal inkább ajánlanám azt,mint 30e felett symbian-t,hiába,hogy új akkor sem ér már annyit használati célra(!).
Én azt mondom Drohun,gondolkozz még egy kicsit a váltáson. ;-) -
Elims
veterán
válasz
quailstorm #38283 üzenetére
Annyiért nagyon korrekt. :-)
KSparrow: Privátban a többit.
-
Elims
veterán
válasz
quailstorm #38281 üzenetére
808 ritkán van.45e és fölötte.
N93i ugyanolyan ritkán van 25-45e körül. (Az elszálltakat kivéve,60e körül.)
Van időm,már egy "pár" éve szemezek vele. :-)Viszont ha neked jobban jön ki a 808 és van lehetőséged először kintre megvásárolni akkor mindenképp érdemes úgy megvenned.
-
Elims
veterán
Nem tudok már szerkeszteni.
Megnéztem.
Árban,postával együtt egy működő darab kicsit drágábbra jön ki mintha itthonról rendelnék egyet.Persze amikor van eladó..Van egy pár darab szétszedett nokia telefon,megnézem,hogy milyeket és kiírom ide.Ha vkinek kellene írjon majd.
Sajnos nem én szedtem szét,egy barátomtól kaptam régebben egy zacskóban.Állítólag működnek. -
Elims
veterán
válasz
quailstorm #38271 üzenetére
Én nagyon szeretnék vmikor egy n93i-t.Azok vannak e fent és ha igen,mennyiért?
Bevállalnám,hogy magamhoz rendelném az eladótól.Sima n93-am volt,de i-t még csak interneten láttam.
-
Elims
veterán
válasz
#86967808 #38160 üzenetére
Nincs Mit. :-)
Több barátomnak volt a megjelenése után (3-4) és nekik mind sorra meghaltak.Akkor néztem utána a dolognak.Szerintem az első szériás a gázosabb.
Van két barátom akiknek viszont mai napig tökéletesen működik,az egyik mai napig használja,pár hónapja cseréltem benne billentyűzet panelt.Ők nem tudom,hogy melyik szériát vették.
Szerintem is a x-es lenne a jó,de várj még itt a topikban hátha ír más is vmit. -
Elims
veterán
Szia!
Nem akarlak elkeseríteni,de én még "alaplaphibás n900" hirdetést eddig nem láttam,pedig több éve nézegetem a telefonos hirdetéseket több helyen.
Ettől függetlenül remélem sikerrel jársz. :-)Ha viszont nokia e52/301 hirdetést találna vki,kérem írjon.
Beszédhangszóró kellene mindkettőbe+az e52-be billentyűzet lap. (Ha jól emlékszem egyben van a középkerettel.) -
Elims
veterán
válasz
quailstorm #37952 üzenetére
Tegnap este rászántam magam és elkezdtem rátenni a magyar nyelvet.Készültem egy-két órára..aztán tovább tartott keresnem egy motorola usb driver-t,mint rátenni a magyar nyelvet. :-) Pikk-pakk ráment.
Mégegyszer köszi!
-
Elims
veterán
válasz
quailstorm #37952 üzenetére
Te most viccelsz ugye!!??
Honnan szerezted ezeket??? :-)
Több napig csak ilyeneket kerestem!!
Én is találtam lp fájlokat,de...Na mindegy..Köszi szépen!!!!!! :-)
-
Elims
veterán
válasz
quailstorm #37948 üzenetére
Na szép. :-)
Erről a programról még nem hallottam.Köszi!Akkor még keresgélek tovább.
Dz: Köszi,de nekem motorola v8-hoz kellene nyelvi fájl.
-
Elims
veterán
válasz
quailstorm #37946 üzenetére
Igen-igen,a privátosra gondoltam.
Megköszönném!Hátha lenne benne v8 nyelvi fájl.
8gb-os sajnos nem jó.Azért kérdeztem,mert van egy teljesen fölösleges bl-5f akksim,bontatlan,gyári.
Kereskedőnek nem szivesen adnám.. -
Elims
veterán
válasz
quailstorm #37941 üzenetére
Pár hónappal ezelőtt láttam egy s2-t egy "kereskedő" barátomnál.Hvégén megyek hozzá újra.Ha meg lesz még neki elhozom és elküldöm neked a múltkoriért...,ajánlott postát állom.
Dz: Dobozosan annyit 10-12e körül adnék érte.15e-t kicsit sokallnék.Van "pár" régi telefonom,de nem vagyok gyűjtő.Úgyis csak a szekrényben állna.
Köszi!Most jut eszembe..van itt vkinek n95-ös nokia-ja?Esetleg használja is?
-
Elims
veterán
válasz
arkades #37938 üzenetére
Ismerem a neved.Ha nem tudom megoldani a "problémát" megkereslek és kötünk egy számodra előnyös "üzletet".. ;-)
Viszont ha vki látna eladó samsung i7110-es telefont kérem írjon.Szoktam nézegetni magyar oldalakat,de ilyet sehol nem találok.Vmikor volt és nagyon sajnálom,hogy eladtam.Elférne a többi régi telefonom mellett.
Ebay-en láttam 13-15e körül,de inkább itthonról venném meg. -
Elims
veterán
válasz
arkades #37936 üzenetére
Tényleg az. :-) "Ajándékba" vettem egy ismerősömnek pici alkuval 7e volt+egy akksi 2e és magam is elgondolkoztam..lehet,hogy veszek mégegyet.Ennyit szerintem megér.
Bár így az "ajándékozásból" (csakúgy) lehet,hogy nem lesz semmi. :-( Angol nyelvvel nem tudja használni,ezért kutatom fájlt.Akár fizetnék is érte vmi kisebb összeget. -
Elims
veterán
Sziasztok!
Motorola v8-hoz hol találok magyar nyelvi fájlt?
Jó pár napja keresgélek,de semmi.
Egy-két héttel ezelőtt már a motorola support-ot is megkerestem,de nem tudtak segíteni (nem is tudtam,hogy a lenovo és a motorola egy lett).
Több leírásból Ez tűnt a legjobbnak.Előre is köszönöm!!
-
Elims
veterán
válasz
Dr Dee #31895 üzenetére
:-))))
Én vhol Bunkomen-t is megértem. Csak akkor az eladò ne vàrjon nagy "szàmokat".
Egy lutrira nem licitàlnék egyàltalàn.Ha viszont van egy ilyen lehetőség mas a helyzet..
Mondjuk ebben meg az eladònak van kockàzata..mivan ha kifog ey tuskò senkit aki ràmondja a tökéletesre is,hogy nem működik. :-/Ejj.rizikòs ez.. :-(
Én tudom magamròl,hogy nem tennék ilyen gusztustalansàgot,de mivan ha tényleg nem jò vele vmi én meg szòlok.? Vagy màr emiatt nem fogok szòlni..de akkor meg elbukok x Ft-ot. :-(
Kàr belemennem....Lehet néznem kellene egy működőt. :-/
Na mindegy. -
Elims
veterán
válasz
Dr Dee #31879 üzenetére
Igazad van... :-)
Én ràkerdeztem.
Szerintetek mennyit ér max. egy ilyen? Én 3000-re gondoltam. ? -
Elims
veterán
Boldog Karàcsonyt Mindenkinek!! :-)
-
Elims
veterán
Nem tudjàtok véletlenül,hogy bl5-c és bl5-f akkumulàtort hol lehetne jò àron venni?
-
Elims
veterán
válasz
bunkomen #31632 üzenetére
Ez nagy vétel volt!! :-)
Viszont én nem vettem volna meg.Függő telefon.Írhat bármit a tulaj,nem tudni,hogy mi az igaz. :-/
Szurkolok neked..Arkades: Kizárt.Biztos,hogy van benne!Eszközök--Beállítások--Általános--Biztonság--Telefon és sim kártya--Automatikus bill.zár ideje ;-)
-
Elims
veterán
válasz
stufen2 #31580 üzenetére
Az is lehet. :-)
De ami biztos,hogy itt Hatvanban vmikor 6-7évvel ezelőtt volt egy ilyen kék ledes 8310-es eladò az egyik telefonos boltban és ott az eladò megmondta,hogy az egy komplett 6510 8310-es elő- hàtlappal. Lehet,hogy màr volt vmi mòdosítàs az előlapon,de az biztos,hogy ràerőszakoltàk. Tuti! :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Battlefield 7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest