- Milyen okostelefont vegyek?
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
boxee
csendes tag
válasz
arkades #37964 üzenetére
Sziasztok,
2-3 helyen próbáltam, egyik helyen sem vállalták. Kb az volt a válasz, hogy nem megoldható.
Régen (~10 éve) volt az Oktogonon egy "Henry GSM" nevű hely, kb mindent meg tudtak javítani, flash-elni, unlockolni stb... De már nincsenek illetve csak a cégtábla.
Nincs itt a fórumon egy "régi szervizes" aki esetleg tudhat segíteni?üdv.
-
boxee
csendes tag
Sziasztok,
Nokia E52 (magyar, telenoros) unlock-ban tudna valaki segiteni?
köszi!
-
boxee
csendes tag
válasz
KSparrow #37817 üzenetére
Szia,
Több helyről hallottam ezt én is, a szoftverhibára azt mondták hogy meg kellene próbálni flash-elni egy új szoftvert rá, hátha. Elvileg a Nokia Phoenix tudja is ezt, csak abban nem vagyok biztos hogy a 6310i soros kábelével meg lehet e csinálni?!
Ez egy vadi új telefon (0 perces) egyébként ami megmaradt, nagyon jó lenne ha meg lehetne javitani.
Nem tudsz esetleg valakit aki Nokia szervizes volt és tudhatna segiteni? Vagy legalább hogy hogyan lehetne bővebb infot kinyerni a hibáról a "contact service" -en kivül?
Persze én is tudom, hogy "nem éri meg", csak gondoltam megér egy próbát...üdv.
-
boxee
csendes tag
Sziasztok,
Van egy 6310i -m ami sokáig a fiókban hevert, viszont most feltöltöttem és bekapcsolás után egyből a "contact service" felirat fogad. Gombokra nem reagál, sem kódot, sem hivást nem lehet inditani.
Ha valakinek van ötlete vagy látott már ilyet akkor kérem, hogy segitsen, hogyan lehetne életre kelteni a telefont. Ahogy külföldi oldalakon nézem, elsőre azt írják hogy flash-elni kellene a telefont de akár hardware hiba is lehet.köszi előre is!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged