- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
boxee
csendes tag
válasz
arkades #37964 üzenetére
Sziasztok,
2-3 helyen próbáltam, egyik helyen sem vállalták. Kb az volt a válasz, hogy nem megoldható.
Régen (~10 éve) volt az Oktogonon egy "Henry GSM" nevű hely, kb mindent meg tudtak javítani, flash-elni, unlockolni stb... De már nincsenek illetve csak a cégtábla.
Nincs itt a fórumon egy "régi szervizes" aki esetleg tudhat segíteni?üdv.
-
boxee
csendes tag
Sziasztok,
Nokia E52 (magyar, telenoros) unlock-ban tudna valaki segiteni?
köszi!
-
boxee
csendes tag
válasz
KSparrow #37817 üzenetére
Szia,
Több helyről hallottam ezt én is, a szoftverhibára azt mondták hogy meg kellene próbálni flash-elni egy új szoftvert rá, hátha. Elvileg a Nokia Phoenix tudja is ezt, csak abban nem vagyok biztos hogy a 6310i soros kábelével meg lehet e csinálni?!
Ez egy vadi új telefon (0 perces) egyébként ami megmaradt, nagyon jó lenne ha meg lehetne javitani.
Nem tudsz esetleg valakit aki Nokia szervizes volt és tudhatna segiteni? Vagy legalább hogy hogyan lehetne bővebb infot kinyerni a hibáról a "contact service" -en kivül?
Persze én is tudom, hogy "nem éri meg", csak gondoltam megér egy próbát...üdv.
-
boxee
csendes tag
Sziasztok,
Van egy 6310i -m ami sokáig a fiókban hevert, viszont most feltöltöttem és bekapcsolás után egyből a "contact service" felirat fogad. Gombokra nem reagál, sem kódot, sem hivást nem lehet inditani.
Ha valakinek van ötlete vagy látott már ilyet akkor kérem, hogy segitsen, hogyan lehetne életre kelteni a telefont. Ahogy külföldi oldalakon nézem, elsőre azt írják hogy flash-elni kellene a telefont de akár hardware hiba is lehet.köszi előre is!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest