Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
Szia!
Sajnos az valóban, vagy szoftverhiba, vagy van egy mikrorepedés a többrétegű főpanelben, ami miatt nem indul. Garanciális szerviz általában főpanelt cserélt. Nekem 3410-re ajánlották, de addigra megvolt az új telefon, visszakértem, és így megvan még a legelső telefonom valaha. Neked azt tudom javasolni, nézz egy üzemképes romos állpotút, és építsd át. ezzel foglalkozni nem éri meg.(#37806) stufen2:
7310 SN típushiba, hogy a 789 gombok nem mennek. És nem a fólia a hibás. Valami elszállt a panelon. Javítással nem foglalkoztam, a panel elfér így is a telefonban a gyűjteményben, amíg nincs jobb. Ha nem lesz, akkor meg ez van. sajnos. de egy 6700 nem beszerezhetetlen, vagy akkora nagy kincs
Nekem is van egy, alig van benne használat, dobozos, és melegszik.(#37807) cocka:
Sajnos Quailstorm jól írja, már nincs wap támogatás. próbáltunk volna mi is valamit a Mobilmementókkal összehozni, de egyik hazai szolgáltató se tudott segíteni.(#37814) novinyul:
Láttam olyan 7110-est, amit átépítettek, hogy a világítás passzoljon a Golf műszerfalához. valahol még meg is van elvileg.
Amit utáltam, az a 6510. az a kék szín bántotta a szemem. messziről szép volt, de olvashatatlan.(#37816) FoxiestFox:
RGB-t lehet azért nem tettek bele, mert sokáig hiába volt LED, nem volt olyan ereje, mint ma. A korai nyomógobos telefonoknak, pl Benefon Max (/vagy City, ki hogy hívja) minden gombja alatt van egy LED. és még úgy is halvány. A 2600 gombsorát meg össz-vissz egy darab LED világítja be. RGB LED (Samsung értesítési LED-et nem számítva tudtommal 2008 körül jött be, 7610 SN és 7900 Prism telókkal.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sorozatok
- Filmvilág
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- Horgász topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Asztali PC , R5 8400F , 1660 super , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem is van egy, alig van benne használat, dobozos, és melegszik.