- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
#86967808 #38297 üzenetére
Én azon akadtam meg a múltkor, hogy - tudtam, hogy AF-es a kamera benne, de ha az optikai navit megérinted, de nem nyomod le, akkor olyan, mint amikor a kétállású kameragombot félig nyomod le, azaz élesít, de nem exponál. Zseniális.
A WP fel van adva, félig - Most nincs rá időm, de félre van téve, hgy ha lesz, akkor tudjam csinálni. És persze addig is keresek valakit, aki nálam okosabb.
-
KSparrow
őstag
válasz
#86967808 #38295 üzenetére
Ok, de ha maradsz a tarka mellett, vagy nem zavar az eltérő kiosztás (akkor össze lehet rakni)
WP: Passz, nem próbáltam. Én a Lumia kamerát akarom felküzdeni egy 920-ra, de nem jártam sikerrel, és visszaállítani sem tudom, valami miatt eldobálja magát a telefon. Lehet, hogy megy a visszaálklítás, de szeintem az alkalmazásokat nem fogja visszaállítani, max névjegyeket. -
törölt tag
válasz
#86967808 #38191 üzenetére
Javítás:
- nem: "infó a játékokról, hozzászólás, minden le lehet húzva a WC-n"
- hanem: "infó a játékokról, hozzászólás, minden le lett húzva a WC-n"A tegnapi hozzászólásom után merült fel bennem, hogy ha valaki gyári visszaállítást csinál WP telefonon (gondolom lehet ilyet), akkor utána a megvásárolt alkalmazásoknak integethet, ha nem tévedek.
-
KSparrow
őstag
válasz
#86967808 #38188 üzenetére
Javarészt a Facebook, Instagram, Viber és hasonló appok ölték meg szerintem. Nem volt app, nem lehetett ezekkel használni, és akkor nem is akarták már. Másik oldal a tervezett elavulás - hiába jó még a HW, ha szoftveresen ellehetetlenítjük, akkor lépni kell. Ha nem lesz több benzinkút, váltani kell a Teslára. És igen, egy darabig elvagy appok nélkül, androidon is van kb 20, amit használok összesen, de ha nincs frissítés, vagy mindenki már használja a legújabb vackot, csak te nem, akkor kénytelen leszel váltani.
-
quailstorm
félisten
válasz
#86967808 #38172 üzenetére
Sajnos nem működik teljes mértékben n95-tel, mert az oprendszer a hiányos.
Első körben én ezt próbálnám meg, a hivatalosat, mert szerintem E72-re már felmegy: [link]
6070-et szerintem otthon nem lehet frissíteni, csak box. POP porton nem lehet frissíteni, FBUS kábel kell.
-
quailstorm
félisten
válasz
#86967808 #38170 üzenetére
Azokra felmegy a TLS patch, de hogy használható lenne...
E52, E72 túl gyenge netezni, bár Opera Mobile 12 amúgy is elavult, frissebb meg nincs rá. De ugye azokon még a Mobile 12 se fut rendesen.
E-mailnél meg lehet jobban jársz egy ProfiMail appal, de ilyen gmail meg hasonlókat felejts el, mert nem hiszem hogy be fog engedni. -
KSparrow
őstag
-
KSparrow
őstag
válasz
#86967808 #38156 üzenetére
Szia!
Érdekes felvetés, én bevallom, ennyire nem mélyültem el a témában - Vagy megy, vagy nem, eddig így álltam hozzá.
Nekem itthon kettő üzemképes van (legalábbis úgy raktam el őket), azok X-esek. Az egyik használt, van benne 187 óra, a másikban 585.
Az alkatrésznek való 3 db közül kettő sima, egy X-es.Szóval lehet valami abban, amit mondasz, de sajnos úgy tűnik, az sem garancia.utánakérdezek még, kinél mi van.
Remélem, segítettem+1: én most cégesnek befogtam egy 6700 Classicot, teljesen jó, imádom. Évekkel elezőtt volt céges E52-m, értem, hogy miért tetszik. Ha nem gyűjteménybe kell, hanem használni, mégis, lehet, egy 6700 Slide jobb választás, ha Symbian kell, vagy egy 6303C, Netán E72, vagy E66. Megbízhatóbb darabok.
-
Elims
veterán
válasz
#86967808 #38160 üzenetére
Nincs Mit. :-)
Több barátomnak volt a megjelenése után (3-4) és nekik mind sorra meghaltak.Akkor néztem utána a dolognak.Szerintem az első szériás a gázosabb.
Van két barátom akiknek viszont mai napig tökéletesen működik,az egyik mai napig használja,pár hónapja cseréltem benne billentyűzet panelt.Ők nem tudom,hogy melyik szériát vették.
Szerintem is a x-es lenne a jó,de várj még itt a topikban hátha ír más is vmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged