- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
Sajnos én Phoenixszel csak újabb telefonokkal tudok bármit kezdeni, ezek már túl régiek nekem, és sajnos akit ismerek, hogy szervizes volt (nem tudom, olvassa-e még a fórumot) ő se a szoftver oldalát javította tudtommal, valamint nem ebben a korszakban volt a Nokia szervizben. (ami persze másik vállalat volt, megbízva ezzel a feladatal).
-
KSparrow
őstag
Szia!
Sajnos az valóban, vagy szoftverhiba, vagy van egy mikrorepedés a többrétegű főpanelben, ami miatt nem indul. Garanciális szerviz általában főpanelt cserélt. Nekem 3410-re ajánlották, de addigra megvolt az új telefon, visszakértem, és így megvan még a legelső telefonom valaha. Neked azt tudom javasolni, nézz egy üzemképes romos állpotút, és építsd át. ezzel foglalkozni nem éri meg.(#37806) stufen2:
7310 SN típushiba, hogy a 789 gombok nem mennek. És nem a fólia a hibás. Valami elszállt a panelon. Javítással nem foglalkoztam, a panel elfér így is a telefonban a gyűjteményben, amíg nincs jobb. Ha nem lesz, akkor meg ez van. sajnos. de egy 6700 nem beszerezhetetlen, vagy akkora nagy kincsNekem is van egy, alig van benne használat, dobozos, és melegszik.
(#37807) cocka:
Sajnos Quailstorm jól írja, már nincs wap támogatás. próbáltunk volna mi is valamit a Mobilmementókkal összehozni, de egyik hazai szolgáltató se tudott segíteni.(#37814) novinyul:
Láttam olyan 7110-est, amit átépítettek, hogy a világítás passzoljon a Golf műszerfalához. valahol még meg is van elvileg.
Amit utáltam, az a 6510. az a kék szín bántotta a szemem. messziről szép volt, de olvashatatlan.(#37816) FoxiestFox:
RGB-t lehet azért nem tettek bele, mert sokáig hiába volt LED, nem volt olyan ereje, mint ma. A korai nyomógobos telefonoknak, pl Benefon Max (/vagy City, ki hogy hívja) minden gombja alatt van egy LED. és még úgy is halvány. A 2600 gombsorát meg össz-vissz egy darab LED világítja be. RGB LED (Samsung értesítési LED-et nem számítva tudtommal 2008 körül jött be, 7610 SN és 7900 Prism telókkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Gamepad
- Apple Watch
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Windows 11
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Mini-ITX
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- EKWB DDC 3.1
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest