- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lócitrom
őstag
válasz
draco31 #38891 üzenetére
ja persze nem arról van szó, hogy ez kizárólagosan nokia dolog, de a legtöbbünknek van valószínűleg olyan élménye, ami az S40-hez köthető. nyilván más gyártónál is megjelent idővel a multitasking valamilyen formában.
#38893 quailstorm
én sem gondolom. csak a kolléga felvetésén elmélkedtem. persze limitált volt az a java környezet, de azért írtak ezt-azt rá az emberek. én pl. 3510i-re raktam kódgenerátort függetlenítéshez, egy időben én oldottam ki vele az osztály egy részének telefonjait...evidens, hogy akkoriban komplex alkalmazásokat nem lehetett futtatni, de azt nem mondanám, hogy nem voltak rá alkalmazások. így kb. 20 év távlatából meg nem mondom már mikkel találkoztam, de arra emlékszem, hogy a 3510i-m rohadt sokat lógott adatkábelen, mert annyira sűrűn töltöttem fel rá játékokat meg alkalmazásokat.
de mi a gond a multitaskinggal? ez egy megközelítés. nem azt mondtam, hogy amit írok az úgy van és ezt mindenkinek így kell gondolnia. szerintem onnantól nevezhetők okosnak, hogy már erre képesek és számomra a mai cuccok külön éra. de ezt le is írtam. hogy a multitasking droidon hogy valósul meg az ilyen tekintetben nem is érdekes.
#38894 Salamander
így-így. erőforrászabáló kacatok tele bloatware-rel.#38898 novinyul
a Memo/Meego nagy durranás lett volna, de ugye az MS-nek nem állt érdekében. végeredményben csak az történt, ami általában az MS-sel szokott: megvesz valamit, mert zavarja, hogy nincs piaci részesedése és hazavágja. a Nokia csak gazdatest volt. pedig most vicces lenne ekkora erőforrásokon egy natív rendszer. nem kéne 1-2 naponta tölteni valószínűleg a telefonokat.kár, hogy az S40-t azt hiszem nem tudták visszavásárolni(?). de lehet nem is akarták. ami meg helyette van az egy vicc. a boot dallam dobozos, a csengőhangok meg mintha kazettás felvételek lennének. nem is értem mi a gyászért kerülnek ilyen telefonok minimum 20 ropiba.
-
--HARDCORE--
senior tag
-
lócitrom
őstag
válasz
draco31 #38832 üzenetére
hm, ez az érdekes, mert amit linkeltél ott azt írják, hogy az az akksi S81-hez is jó. amit meg én linkeltem azok közül ez elméletben szintén S81 kompatibilis IS. tehát vagy a feltöltött kép szar és az akksi amúgy jó lenne. vagy a franc se tudja. lehet megérne nekik írni és rákérdezni, mert ezek amúgy nagyon jó akksik. legalábbis nekem egy rakat telefonomban ilyenek üzemelnek eléggé kitartóan.
-
lócitrom
őstag
válasz
draco31 #38829 üzenetére
ezt érdemes lehet megnézni. ugyan ezt az adott modellt nem listázzák, de hátha valamelyik kompatibilis lehet. mindegyik akksiról van kép, hogy hol helyezkedik el a csatlakozó.
az Asha 200 meg oldható, de ~1800 forint ellenében. máshogy nemigen. ebay-en tudok olyan hirdető mobilost, aki relatíve gyorsan old. ha érdekel írj.
-
lócitrom
őstag
válasz
draco31 #38812 üzenetére
azt hiszem ezt én még tudom fokozni. nekem van egy marék telefonom meg egy marék kábelem. de azok a buzi laptopok, amiken van mindenféle port és Windows 9x nem akar kommunikálni a tetves telefonokkal úgy, hogy szoftverezni tudjam vele...
van itthon kettő darab ThinkPad R50e, de valami gondja van a programoknak, amikor a nyomtatóporton akarnak kommunikálni. nem jövök rá mi.
-
tailor
őstag
válasz
draco31 #38768 üzenetére
Abszolút megértem. Nálam is kb. egy-másfél éve történt ez a nagy "fellángolás": begyűjtöttem, amiket szerettem volna (meg egy-két-öt-hat pluszt
), azóta meg "csend". (Bár épp ma vettem külföldről két alkatrészt az E70-esemhez, mert szegény eléggé lehasznált állapotú, és ki szeretném cserélni a burkolatát...) Szóval ilyen ez a játék
-
tailor
őstag
válasz
draco31 #38766 üzenetére
Így kezdődik...
Én is megvettem, amikre anno vágytam, és lett egy szép gyűjteményem, és amiket tudok pótalketrészekkel megjavítok / szebbé teszek (persze így már többe kerülnek egyes darabok, mint ami megérné, de ez nem erről szól
)
Amúgy én a Siemens SL 45-ön döbbentem le: a gyári, műanyag retro fülesével úgy szól, hogy valami eszméletlen. Kár, hogy csak 4-5 szám fér rá a memkarijára -
phosphate
csendes tag
-
--HARDCORE--
senior tag
-
quailstorm
félisten
válasz
draco31 #36705 üzenetére
TommyX ezt adta nekem, még tesztelni nem teszteltem, V50. Nyáron mikor kértem csak leugatást meg hallgatást kaptam, a szervereket az MS kinyírta.
MS jelenlegi toolja Bellét tud, annál régebbit nem.
-
KSparrow
őstag
válasz
draco31 #36667 üzenetére
(#36667) Draco31: Nekem egy fekete volt 3000, egy bordó pedig 2000, bár ez utóbbit felújítottam. A Bordó független is
El vannak rakva. Jó telefon, 3,2-es AF-ers kamerával, értelmes kijelzővel (nem rettenetes a betekintési szög, stb.) szóval korrekt telefon.
Szerintem 5000 max, ha saját dobozzal van, de az, hogy nem hibátlan az állpota, hogy függő, mind leviszik. 2-ért jó vétel, 3-ért reálisabb, de 5 fölött ne adj érte szerintem.(#36669) arkades: Mi van, már mindenki ilyen ÁL-fónokkal bizniszel itt? Azt hittem, hogy legalább abban egyetértünk itt a fórumon, hogy annál még a nemrég linkelt kínai Nokia klónok is jobbak!
-
lehella
senior tag
válasz
draco31 #36431 üzenetére
Hasonló nálam is, kivett akksi után bekapcsolom, felrakom tölteni, akkor ugyanígy veszi a töltést, lehúzom és mindig jelzi a töltést. Kb. 5 órával később érzékeli hogy már nem töltöm. Ezután viszont ha simán újraindítom, akkor nem mutatja hogy tölteném, pedig töltődik.
Köszi a tippet, akkor gyanús hogy alaplap hiba van. Töltőkből használok két három félét is, nem egyértelmű hogy melyik okozta volna a gondot. A munkahelyemen sima usb kábellel töltöttem, ott sokszor volt hogy csak 60%-ig töltötte fel a telefont az a kábel, de utána rendben működött a lehúzás/vissza. Eddig.. -
lehella
senior tag
válasz
draco31 #36419 üzenetére
Szereztem egy másik ilyen telót, de nem akkuhibás az enyém. Egészen más baja van. Felrakom tölteni, majd lehúzom és még mindig mutatja hogy töltöm. 5 órával később pittyeg, hogy lehúztam a töltőről... Ha meg rádugom, akkor nem mutatja a töltést, pedig tölti. Ha kiveszem az akkut és visszarakom, akkor simán érzékeli a töltés elkezdését
-
nokiauser
aktív tag
-
-
-
-
stufen2
aktív tag
válasz
draco31 #34801 üzenetére
pl a arte dokkoló 11748 ft-ért itthon se nagyon van használt 8 alatt plusz posta, ha meg új akkor annyira nem vészes érte ingyen postával, p900 900i 910i akkufedő 2377 ft ezek nem olyan vészes árak, de van pár ami nagyon elszállt, mondjuk az új 8910 eredeti szerelt bölcső árát nagyon be lőni se lehetne...
-
-
-
-
KSparrow
őstag
válasz
draco31 #33926 üzenetére
(#33972) Fancy-boy : Nem, illetve de. Az eredeti telenoros nem volt jó állapotban, az Illuvial meg halott volt: Komplett Illuvial házban egy Telenoros, dobozos panel.
Draco31:
Erre is akartam reagálni, Fogtam ilyet kézbe, de nem volt hozzá akku, és nem volt valami szép állapotban. de fotózni fotóztam. -
-
-
-
draco31
veterán
válasz
draco31 #33565 üzenetére
Meg is érkezett a csomag, a 1616-os ház rendben van, az kellett igazából csak. Viszont az alaplapja törött, amit meg nem értek, mert az előlap-hátlap sértetlen.
A Samsungnak meg sajnos törött a kijelzője, ráadásul az alaplapra van forrasztva, így még csak nem is cserélhető, pedig megtetszett.Jó lett volna tartaléknak, vagy olyan helyre, ahol nem kell sajnálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- Brave
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest