- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lehella
senior tag
válasz
draco31 #36431 üzenetére
Hasonló nálam is, kivett akksi után bekapcsolom, felrakom tölteni, akkor ugyanígy veszi a töltést, lehúzom és mindig jelzi a töltést. Kb. 5 órával később érzékeli hogy már nem töltöm. Ezután viszont ha simán újraindítom, akkor nem mutatja hogy tölteném, pedig töltődik.
Köszi a tippet, akkor gyanús hogy alaplap hiba van. Töltőkből használok két három félét is, nem egyértelmű hogy melyik okozta volna a gondot. A munkahelyemen sima usb kábellel töltöttem, ott sokszor volt hogy csak 60%-ig töltötte fel a telefont az a kábel, de utána rendben működött a lehúzás/vissza. Eddig.. -
lehella
senior tag
válasz
KSparrow #36427 üzenetére
Töltésvezérlő baj is alaplapcserés? Amikor néhány óra után észreveszi a telefon hogy már nem töltöm, akkor szépen csökkent az akkuszint, elmentem vele egészen 9%-ig. Ráraktam töltőre 2 órája, azóta ugyanúgy 9%-ot mutat, de nem merült le/kapcsolt ki. Ha újraindítanám, azt mondaná hogy 100%-on van.
-
lehella
senior tag
válasz
KSparrow #36421 üzenetére
Recoveryből gyári visszaállítást tudtam csak csinálni. Eredetileg download módban akartam Odinnal újrahúzni a romot, akkor meg a gép nem ismeri fel, ez elég gyanús hogy valami hardveres baja is van. Normál használat mellett sem látja a Windows, csak dobálja a popupokat, hogy az eszközt nem lehet felismerni..
-
lehella
senior tag
válasz
draco31 #36419 üzenetére
Szereztem egy másik ilyen telót, de nem akkuhibás az enyém. Egészen más baja van. Felrakom tölteni, majd lehúzom és még mindig mutatja hogy töltöm. 5 órával később pittyeg, hogy lehúztam a töltőről... Ha meg rádugom, akkor nem mutatja a töltést, pedig tölti. Ha kiveszem az akkut és visszarakom, akkor simán érzékeli a töltés elkezdését
-
lehella
senior tag
Sziasztok! Budapesten (északi vagy centrumban) valaki ki tud segíteni egy akksi teszt erejéig napközben?
Galaxy S Advancem van, akku lehet hogy döglődik, próbára meg nem szeretnék akksit venni hozzá. EB535151VU az akkuja, hátha van valakinek ilyene.
Mocsok Samsung, 5 telefonjukat néztem már, egyiké sem jó hozz -
lehella
senior tag
Sziasztok! Keresek megvételre Ericsson T29/T28-at, magyar nyelvvel, jó állapottal. Akku mindegy milyen. Valaki tud jó áron?
-
lehella
senior tag
Nem ez volt a baj, mára megint működik a Realplayer, tegnap végigpróbáltam a kapcsolatokat. Szerintem a vodafone szarozott valamit, vagy a Symbi, nem tudom.
KSparrow: Opera Mini lesz a YT böngésző, onnan ugyanúgy működik tovább. Valamiért nem mennek ezek a 2+ verziós appok.
-
lehella
senior tag
válasz
ferret77 #35324 üzenetére
Köszi a segítséget, megoldottam az a lényeg
Most hackeltem először symbiant, azért vakoskodtam kicsit. Kicsit félrevezető volt az első leírásban hogy a c: meghajtóra másoljak, nálam ez a Windowst jelenti. Másodikban esett le, hogy a FileBrowser progit használva a telefonnak is van c: meghajtója
Egész jó program és játékfelhozatal van ezen a nokiaprogramok.hu oldalon -
lehella
senior tag
válasz
lehella #35322 üzenetére
Felraktam a ROMPatcher Plust. 3 féle program is volt a Belle+bebooo43 zipek alatt. Akármelyikkel néztem, csak az Open4All RP+ tudtam engedélyezni (zöld pipa), az Install Server RP+ vagy az 1.7RP+-t nem, azok piros x-esek ha rájuk bökök, vagy ha Add to auto akkor kék jobbra nyíl, ez normális?
Felmásoltam a telefon c:\sys\bin alá az Installserver.exe-t, amit az installserver92.zip alól vettem elő.
Ezután a NiceLight spéci verziója sikeresen feltelepült -
lehella
senior tag
válasz
ferret77 #35321 üzenetére
Ez a Belle FP1 Hack.zip-ből kellene ugye?
Felraktam a NortonSymbianHackLDD-t, de az van hogy This Norton secu product has expired, please renew..Nem tudok semmit se csinálni vele.
A sima Norton SymbianHack sis felrakása sikerült, kiszedtem a karanténból egy filet, de utána meg a RomPatcher adott megint piros X-et. Ami a leírásokban van C:\ az a telefonmemóriára utal? Most látok az utóbbi leírásodban erre való utalást elsőre, eddig a PC-re másoltam.Lehet nem értelmezem jól a leírásokat, vagy wtf
-
lehella
senior tag
válasz
ferret77 #35319 üzenetére
Minden stimmel elvileg
A telefont milyen módban csatlakoztassam PC-hez? Kábellel kötöttem össze ugye, tárolóhely, vagy PC Suite?
Felraktam a ROMPatchert, ami induláskor ezzel fogad: \sys\bin\Patcher*. LDD Not found, ha pedig továbbmegyek, akkor látom az Install Server RP+ és Open4All RP+t és ha az All patches->Applyt nyomom akkor mindkettő piros X-es.
C:\ meghajtómon ott van a tmquarantine mappa, bár a neten volt ahol mquaraninet írta. Mindkettőt létrehoztam.
A sys\bin alá is bemásoltam az installserver.exe-t -
lehella
senior tag
Hali! Felraktam pár hete a Nicelight alkalmazást Symbianra, de elkezdte igényelni a regisztrációt
Tudjátok, hogy mit kellene kipucolni a telefonból, hogy legalább újrakezdjem a próbaidőszakot? Vagy van más, bevált zseblámpa app hozzá?
-
lehella
senior tag
Symbianos telón (E71) valaki állított már be valaki Gmailt az email kliensben?
Megadom az email címet és a jelszót (kétlépcsős azonosítós van, egyedileg generált 16 karakteres jelszót) de nem tud letölteni semmit se, látszólag mindent jól töltött be alapból a beállításokhoz, de nem ír hibát, nem csinál semmit se. Próbáltam kikapcsolni a kétlépcsős biztonságot, eredeti jelszóval próbálkozva, úgy sem ment. Másik email kiszolgálóval rendben működik a telefonom. Ötlet? -
lehella
senior tag
Kicsit jobb Symbianra számítottam az E71-hez, mint amit a PC Suite felrakott most. Korábban C5-m volt, azon jobb volt valahogy
-
lehella
senior tag
-
lehella
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #35247 üzenetére
Végül egy E71-et szereztem 5ezerért, jobban megérte mint szórakozni a javítással
-
lehella
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #35236 üzenetére
Videók alapján forrasztással aránylag egyszerű a mikrofon cseréje, hol tudok szerezni hozzá mikrofont? Nem kallódik valakinél egy fölösben?
-
lehella
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #35236 üzenetére
Köszi, hogy foglalkoztál vele. Kár, mert elég olcsón találtam egy mikrofon hibás telót
-
lehella
senior tag
Hello! Mikrofonhibás E63 javítása megoldható szerintetek? Ha igen, mennyibe kerülne?
-
lehella
senior tag
Üdv! Van valakinek eladósorban egy Ericsson kompatibilis távirányítású bluetoothos kisautója?
-
-
lehella
senior tag
Valaki próbált már R520-ast összehozni bluetoothos kihangosítóval? Valamiért nem akarja a párosodást az autóval, androidos masinának egyszerűen ment.
-
lehella
senior tag
válasz
FoxiestFox #34855 üzenetére
Akkor már inkább lyukkártya
-
lehella
senior tag
Azt se tudtam, hogy milyen volt belül a régi giga sim kártya. Gondolom az egész plasztik alatt áramkör volt, csak a 90-es évek végére oldották meg, hogy a normális foglalatba beleférjen és a régi készülékek kedvéért lett ez a kitörhető megoldás. Nem tudtam, hogy NMT volt a 0660
-
lehella
senior tag
válasz
LaciGSM #34846 üzenetére
Köszi a javítást, akkor alaposan félrevezettek az emlékeim. 94-ben apámnak volt Westeles előfizetése, Nokia2110-el, kezdetben 6 jegyű telefonszámmal, majd elérakták a 9-est vagy a 0630-at nem tudom
Apropó a bankkártya méretű sim kártya mihez volt köthető elsősorban? Melyik telefonok, vagy szolgáltatók? -
lehella
senior tag
Sziasztok! Nokián 6230i-n hogyan lehet JAR alkalmazásokat futtatni? Kipróbáltam egy javaslatot, miszerint JAD konverterrel kell egy ilyen kiterjesztésű fájlt készíteni hozzá, de azt sem tudja futtatni a teló.
-
lehella
senior tag
Ericsson R520-on és társain próbáltátok a GPRS-t valahogy összehozni a mobilinternet előfizetéssel? Nekem nem sikerül a Vodafone távsegítségben lekért beállításokkal netezni. Két profilt is kértem, egyik a VF Internet, másik a Vodafone WAP. Utóbbi működött, de gondolom ez nem GPRS-es adatkapcsolat.
-
lehella
senior tag
Köszi srácok, közben utána néztem és elvileg a 7110 nem tud GPRS-t.
Viszont utána nézek a Vodás beállításoknak, megpróbálom valahogy összehozni a GPRS-t az új szerzemény, patika R520-asomon -
lehella
senior tag
Régi Nokiáknál, ha tudja a GRPS-t és ha van a SIM kártyámhoz mobilinternet előfizetés, akkor tudok rajta valahogy netezni, hogy az előfizetésemben foglalt keretet használja? Tehát semmiképp ne a perc vagy kbyte alapú wapot?
-
lehella
senior tag
Sziasztok! Ha valaki tud egy jó állapotú eladó Ericsson R520-at, kérem jelezzétek felém privátban
-
lehella
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #34266 üzenetére
Tegnap megvettem az USB infát kemény 870-ért, nagy nehezen felküzdöttük Win7re, mivel csak XP-ig volt hozzá driver, végre tudtam oplogót tenni a telefonra a gagyi "79á" szolgáltató infó helyett
-
lehella
senior tag
7110-re lehet infán operátor logót küldeni, vagy mindenképp kábelen lehet feltölteni? Úgy gondoltam, hogy rárakom a 6230i-re kékfoggal a logót, majd onnan küldöm tovább infrán a 7110-re.
-
lehella
senior tag
Sziasztok! Ha rakok operátor logót a 7110-re, akkor eltudom tüntetni az "á79lü" szöveget, amit a szolgáltatóra ír ki a telefon? Tudnátok javasolni egy kábelt, amivel tudom az operátor logót variálni eszering a leírás szerint?
-
lehella
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #34156 üzenetére
Volt egy alaplapcsere hála Minolta kollégának érte
Grat a 6650-hez, végül meglett?
Most már magyar a készülékem, emellett pár dolog még megjavult hála a szétbontásnak.
Ezzel az alaplappal már lehet görgetéssel állítani hívás közben a hangerőt. Viszont vodafone helyett az operátor logó helyén á79lü-t lehet látni, ezt hogyan tudnám letakarítani, vagy lecserélni?
Érdekes módon Minolta eszközén H70-et lehetett látni, majd az én régi alaplapommal á79 van az övén is, és az enyémen is ez maradt! -
lehella
senior tag
-
lehella
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #34156 üzenetére
Nekem is ezt diktálta a józan ész, de a görgő az működik. Átgörgettem az user manualt, abban nem találtam említést erre.
-
lehella
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #34154 üzenetére
Az nem ment, próbáltam!
-
lehella
senior tag
válasz
imi290 #34148 üzenetére
Kössz a tippet, keresek ilyen kábelt meg gépet hozzá
Ahogy látom kb egy ezres a vezeték.
Pl ez: http://mobil-telefon.vatera.hu/mobiltelefon_tartozek/kabel_adapter/kommunikacios_adatkabel_internet_funkcios_rs_2082631316.html
Windows 7 alól is lehet updatelni?
Hívás közbeni hangerőt hogyan lehet állítani? -
lehella
senior tag
válasz
imi290 #34080 üzenetére
Szia!
Sajnos nincs hozzá kábelem, tudsz ajánlani egy hirdetést hozzá, ami megfelelő kábel lenne? Ha jól láttam a leírásban (köszönöm), COM vagy LPT portos kábelek vannak ehhez a telefonhoz. Titkon bíztam benne, hogy USB-s is van hozzá, de ha régi kábeles, akkor kell hozzá csatlakozó vagy olyan gép is
Másik kérdésem, hogy a telefonon ha feltolom az előlapot, akkor eléggé erősen kell megnyomni ahhoz, hogy bekattanjon. Ezen hogyan lehet segíteni, esetleg házilag? Kis WD40 már sokat segített a teljes lecsúszáshoz az előlapon -
lehella
senior tag
Sziasztok!
Szerencsére hozzájutottam egy 7110-es Nokiához (régi álom elérhetővé vált) és kérdésem az lenne, hogy tudna valaki segíteni, hogyan lehet rátenni magyar szoftvert? Jelenleg angol nyelvű van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- World of Tanks - MMO
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Plazma TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- PlayStation 5
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged