- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
ha valakinek kell egy A1018 tok free of charge, Bp-en szivesen atadom.
Cserebe persze Nokia 6310 bekapcsolot elfogadok, de attol fuggetlenul is odaadom, ha valakinek kell.
-
Magnum_
nagyúr
Srácok!
a segítségetekre van szükségemvan valakinek elfekvőben felesleges Nokia 6310(i) bekapcsoló gombja? csak a kis gumira lenne szükségem
Természetesen nem ingyen kérem -
Magnum_
nagyúr
srácok!
operátor logot hogyan lehet törölni 7110-en?
a biztonsági kód nem 12345... -
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
A telekomos kartyammal megy, mint a huzat. De jo nosztalgiazni. Nemsokara osszeall a 6310i-m, meglatom, hogy melyik marad, illetve melyiket adom el :-)
Tudom, kommersz, de imadom ezt a ket tipust :-)
-
Magnum_
nagyúr
Gyerekek. Az elet szivas.
Beszereztem egy karcmentes, hibatlan, matt 7110est. De tenyleg kotta, csattan, ahogy kell, flip sarka se kopott ki. De Telenoros kartyaval mar NEM tudom hasznalni es az a ceges kartyam... (telekommal mukodik jol)Kenytelen leszek eladni, mert en tenyleg hasznalni szerettem volna. Este mutatok kepet, ha erdekel Titeket.
-
-
Magnum_
nagyúr
Sracok! ez a dokkolo 8850-hez jo, ugye? Vagy 7110?
Elcserelnem egy 6310-hez passzolo dokkolora.. :-) -
Magnum_
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #26924 üzenetére
kinek van eladó? :-)
-
Magnum_
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #26922 üzenetére
szerintem is.
-
Magnum_
nagyúr
Nokia 8850 lesz. az a legtutibb.. fekete legyen vagy szürke?
de ha van valakinek hibátlan (refurbished), akkor írjon :-))
-
Magnum_
nagyúr
sziasztok! valami 1-2000 Ft-os, kinyitható teleffont szeretnék venni back-up telefonnak jó áron. de nem igazán emlékszem már a tipusokra, valami jó vastagot szeretnék, mint anno a sharp gx-20 volt. mit ajánlanátok, ami még elérhető, akár szép állapotban is és nincs az egekben az ára? :-)
-
Magnum_
nagyúr
van valakinek top állapotú 7110-ese?
-
Magnum_
nagyúr
ajjj gyerekek, megint kezd elfogni az érzés, hogy nekem KELL egy 8850 meg egy 8910..
-
Magnum_
nagyúr
sziasztok srácok!
régebbi BB-n cserélt már valaki házat?
-
Magnum_
nagyúr
új lakásba költözöm és nem akarom átvinni magammal a réi mobilos dolgaim, így egy pakkban eladnék mindent. Van köztük bontatlan Samsung i780 ház, retro mobilokhoz házak, akksik, alkatrészek, csavarhúzók, stb. egy nagy szatyornyi cucc.
ára legyen 4k cakk-pakk és beleteszek mindent, amim van itthon.talán még telefon is kerül bele...IX/XIII/III. kerületekben átvehető.
azért ide írtam, mert Ti vagytok a célközönség.
-
Magnum_
nagyúr
5k. Azert tettem be, mert Ti vagytok a celkozonseg
-
Magnum_
nagyúr
kell vkinek egy Samsung i780 vadiúj ház?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #13634 üzenetére
adnám én kevesebbért is
viszont kölcsönadtam a 6310-emet egy ismerősnek, ugye a szokásos UGY héz volt rajta, amire én tudok azért vigyázni.. olyan lepukkant állapotban hozta vissza...
még jó, hogy volt itthon egy pót ház...
-
Magnum_
nagyúr
gyerekek, milyen ultimate business telefont[/L szereztem!!! kotta állapot, egy kis karc van csak rajta, kb. vitrinből való.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
csoda120 #12220 üzenetére
Ez letezo ceg? Ha igen, mi a cegforma? Zrt-nel szoktak kiirni cegvezetot ( vagy vezerigazgatot) viszont nem latok ceginfot a honlapon meg a nyilvanos cegadatok kozott se latok ilyen nevu tarsasagot.
(amugy ha te csinalod, en csinalnek rendes domaint, nem uw-sat, olyan email cimmel egyutt, az ugy komolyabbnak hat. Illetve ha nem letezo a ceg, es nem is akartok alapitani erre a teveknysegre, akkor nem cegkent hirdetnem.)
-
Magnum_
nagyúr
válasz
#43960832 #12195 üzenetére
ez igy van, tökéletesen egyetértek veled, én még nem fejeztem be a jogi egyetemet, de -lekopogom- nagyon frankó állásom van, és ez mr a 3., mert a habitusom, meg a szaktudásom már megvan hozzá és mindezt saját erőből. (igaz, 2 hónapig munkanélküli voltam) és eddig mindig feljebb léptem. de hozzáteszem, ugyanezekkel a kondikkal + a majdani diplomámmal 2-3-4x ennyi lenne a fizetésem, ami most se rossz.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
KSparrow #12182 üzenetére
nagyon jól tetted, hogy ennyire rágyúrtál a nyelvekre. felsőfokú angollal jó állásoakt el lehet kötni, hát még ha van mellé egy felsőfokú németed. ilyen kvalitású munkaerő nagyon kevés van, többet is keresnek ugye, szóval hajrá! a munkaerőpiacon neked már nyert ügyed van, hátha még tanulsz mellé valami közgazdasági-pénzügyi dolgot
természetesen így már külföldön is nagggyon jó esélyeid vannak, ha nem akarsz itthon maradni (nálunk a cégnél nemzetközi szinten a vezetők beszélnek folyékonyan angolul+németül, szóval csak így tovább)
-
Magnum_
nagyúr
gyerekek, komolyan mondom, olyan jó élmény ért.
eladtam a T28-at. egy, a hangja alapján 50körüli ember vette meg, tegnap postáztam, ma hívom, hogy mizu, mondta, hogy már arról beszél, imádja, ez volt az álma mindig
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #11640 üzenetére
Holnap este kuldom a pontos linket, igerem
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #11638 üzenetére
Jaja van folia, a csomagolas meg nagyon gondos mindig minden termeknel. Arra nincs panasz. Az elolap, antenna, gomb, akksi uj, a kozepresz festett. Plusz csavartakaro gumipocok is van.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #11636 üzenetére
Az enyem szerencsere mikrokarcmentes, altalanos tapasztalatom, hogy hibatlan cuccok, de odairjak, hogy neha karcok eloferdulhetnek, ezzel levedik magukat.
A special policy meg csak tetszik, neha hasznalom a policy szot munka soran, aztan onnan jott.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #11634 üzenetére
Semmit se kerdeztem... Ja de annyit hogy does the charger fit to my country? De ez is bele van irva altalaban a hirdrtesbe. Tracking nr nekem nem kell. Amugy felbontottak mert magyar postas matricaval visszaragasztottak de maga a telefon is be volt csomaholva, az erintetlen volt ahhoz nem nyultak... Eloszor bontottak fel csomagom. Most vagy a vam csekkolta, vagy mas miatt bontottak gel, de sztem vam... Jott mellette mas is, azok bontatlanok voltak.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #11624 üzenetére
Hat feltem... Back up telefonnak nem jo, nemtom megtartsam e.. Tetszik, de kb ugyanaz mint. 8910 gyorsan elhasznalnam...
-
Magnum_
nagyúr
Megjott a t29... Gyonyoru hibtalan
-
Magnum_
nagyúr
válasz
szőröscica #11508 üzenetére
Ez a bajom az androiddal... Ahhou hogy normalis legyen agyon kell hekkelni. Az osszes rendszert probaltam (kiveve az uj WP es BB) de qz ipjone a legjobb...
-
Magnum_
nagyúr
válasz
szőröscica #11502 üzenetére
az elérhetőség nekem is fontos.
szóval vettem egy T28-at.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
szőröscica #11500 üzenetére
persze. nyugodtan. hétköznapi használatra ez volt a legjobb 7-8 éve. ma már hétköznapi használatra a legjobb az iphone
én most pont megint gondolkodom egy 8850 vagy T29-en, de még csak gondolkodom.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
szőröscica #11498 üzenetére
nincs buktató.
-
Magnum_
nagyúr
köfikiöfiköfi, egyik jobb, mint a másik
T28 flipje milyen gyorsan kopik ki?
-
Magnum_
nagyúr
kéne vmi frankó kis stílusos telkó a 3GS mellé, de kicsit már unom szegény 6310i-t meg 8210et... 8910 nem érdekel. 8850 vót, sok.
van valami ötletetek? megbízható karcmentes Startac nem létezik, ugye? T28-T29 esetleg? (t29 is volt...T28 flipje mennyire gyorsan kopik ki??)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Gyúrósok ide!
- Hardcore café
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Fogyjunk le!
- Kerékpársportok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest