- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
phosphate
csendes tag
-
phosphate
csendes tag
Sziasztok!
Én alapvetően Sony-Ericsson rajongó vagyok, de lenne néhány Nokia amit szeretnék a gyűjteménybe.
Kicsi a gyűjtemény, de szinte minden darabot sikerült 99%-ban gyári alkatrészekkel új, nagyon újszerű állapotra hoznom. Sajnos retro, de új telefonokra nincs keret, így marad az újszerűek vadászata és felújításuk.Azért ide írok mert hardveraprón kicsi az esélye, hogy jelentkeznének a keresésemre:
- Van egy nagyon megkímélt N-gage classicom, amit anno vesztemre kölcsönadtam és a középrész megsérült.
Esetleg van nektek ép középrészű classic ami egyébként csak bontásra lenne jó?- Amit még nagyon szeretnék az egy 6600 classic fekete (volt ilyenem). Ehhez vagyok most gyári burkolatvadászaton ill. billentyűzet, középrész amit keresek, utóbbit ép kamera krómmal ill. fekete félgyűrűvel.
draco31 - acetonnal én nem esnék neki, főleg töménnyel nem. 1 napos alkoholos áztatás, mikroszálas frotírral jópár óra maszatolás, újra beáztatás és valószínűleg lejön. Én 100% etil-alkohollal (Alkonek) 2x már csináltam ilyet, sikerült, de ronda lett a fényes natúr hátlap (s500i) ami a festetlensége miatt már nem mutatott jól a telefonon. A K810i egész elfogadható lett, de hanyatt attól se estem.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Okos Otthon / Smart Home
- Viccrovat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Ubiquiti Unifi Access Intercom
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest