- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Antigravity - ennyi volt?
- Hivatalos: ekkor mutatkozik be a vivo X300 Ultra, és így néz ki hátulról
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
draco31
üzenetére
(#36667) Draco31: Nekem egy fekete volt 3000, egy bordó pedig 2000, bár ez utóbbit felújítottam. A Bordó független is
El vannak rakva. Jó telefon, 3,2-es AF-ers kamerával, értelmes kijelzővel (nem rettenetes a betekintési szög, stb.) szóval korrekt telefon.
Szerintem 5000 max, ha saját dobozzal van, de az, hogy nem hibátlan az állpota, hogy függő, mind leviszik. 2-ért jó vétel, 3-ért reálisabb, de 5 fölött ne adj érte szerintem.(#36669) arkades: Mi van, már mindenki ilyen ÁL-fónokkal bizniszel itt? Azt hittem, hogy legalább abban egyetértünk itt a fórumon, hogy annál még a nemrég linkelt kínai Nokia klónok is jobbak!
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Renault, Dacia topik
- Gaming notebook topik
- Kés topik
- További aktív témák...
- Kingston Fury Renegade PCIe 4.0 m.2 SSD (7300mb/s) ÚJ! BONTATLAN! 3 ÉV GARANCIA!
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 10 GPS+Cellular 46mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Acer Nitro XV272UW2bmiiprx 2K / IPS / 240hz (081)
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC FEKETE ARANY. 3 év garancia!
- GAMER PC! i5-11400F / RTX 4060 TI / B560M-K / 16GB DDR4 / SSD 512GB BeszámítOK !
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Gainward RTX 5080 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

El vannak rakva. Jó telefon, 3,2-es AF-ers kamerával, értelmes kijelzővel (nem rettenetes a betekintési szög, stb.) szóval korrekt telefon.