- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
dz1989 #37929 üzenetére
Akku egyelőre kérdéses, nem bírtam eddig bebikázni, de van másik Alcatelből, ami szét van koptatva, tehát használni tudom.
Amúgy semmi sincs hozzá, csak a telefon. Függőséget nem tudom, vodát megette, mást nem néztem még. De nem hiszem hogy az Elle volt függőben.Nem a beárazás a lényeg, hanem hogy van-e egy ilyennek respectje vagy eszmei értéke. Ugye nem Nokia, még csak nem is SonyE vagy Motorola. Hanem kínai Alcatel alapú divat izé.
-
-
-
quailstorm
félisten
válasz
dz1989 #37743 üzenetére
Nem Phoenix kell hozzá, hanem maemo flasher.
Ez saját mentésem, szerintem teljes.
Amúgy ennyire még anno én se tudtam elbarmolni az N900-at szántszándékkal, bár a lilaság előjött. Remélem nem arról van szó, hogy a 32GB-os eMMC-d meghótt.
-
-
-
draco31
veterán
válasz
dz1989 #36378 üzenetére
Itt vannak a képek. Lejárt kártyával tudtam csak kipróbálni, nincs a környékemen egy 30-as sem.
Egy kis szépséghiba lett, amit nem is fényképeztem le, megpróbáltam kinyitni a fülhallgató fedelét, és a gumi már annyira elöregedett, hogy egy darabja letört, tovább nem is piszkáltam. Szomszédomé, kb. 5-6 évet állhatott, most találtam meg, az akku azt jelzi, hogy tele van. Egy piros E250 vagy E250i-je van még, de az nem fogott meg. -
nokia párti
őstag
válasz
dz1989 #35953 üzenetére
Ezalatt a 3 nap alatt elolvastam több száz hsz-t magyar és külföldi fórumokon is, de bármilyen info jöhet.
Taskman progit te nem használtad véletlenül?(process szelektáló vagy mi) Mert állítólag a telefon eléggé pazarol, pl: miután megnyitsz progikat és bezárod őket, ugyanúgy futnak hiába nem mutatja a telefon.Szerk: Igen teljes hard és szoftver reset megvolt, mindent formáztam letöröltem, beállítgattam a telót: kijelző fényerősség 50%-on van, bluetooth, wifi, gps kikapcsolva, gsm hálózat, csom.kap.kapcsolat ha szükségesre állítva. Egyébként tegnap töltöttem 4 órán keresztül kikapcsolt állapotban, délután 2 órakor vettem le a töltőről, azóta volt egy kis fotózás, kb. 10 perc telefonálás, meg kis nyomkodás, 7 csíkból 5 db van most meg. Ez már jobb, mint előtte, de még mindig nem az igazi.
2 dolgot kérnék, ha időd engedi: 1:Akkud neked milyen, letudnád fényképezni, majd feldobni ide? Itt is nagy szórás van állítólag. 2: Milyen szoft. van a telódón? Előre is köszönöm!
-
-
KSparrow
őstag
válasz
dz1989 #35347 üzenetére
Üzemmódot bent lehet, bármikor megnyomod a menü gombot, és az utolsó menüpontok között lesz az üzemmód.
A programok: Elvileg valahogy le lehet őket simán másolni, a sima telefonnál a kártyán voltak, a 9210i-n a telefonban, mert nagyobb a memória. Sajnos olyat is lehet csinálni ,hogy a file managerrel letörölted a saját file manageres adatokat: vagyis kilépés után nem indult el többet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest