- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
üszök
őstag
válasz
Gaborpecs #35143 üzenetére
Ez nagyon durva gyűjtemény.
Ez kemény fanatizmus a jó oldaláról nézve.
( Nekem is van itthon k.b 30-40 darab készülék,de már ezekért is csúnyán nézett az asszony. És messze nem ilyen minőségűek/kerültek ennyibe.)
Meg is jött a kedvem egy 6110-hez vagy 7110-hez,de sajna egyik sincs itthon.Lehet a 2 közül valamelyiket használni a mostani kártyákkal?
-
-
-
-
stufen2
aktív tag
válasz
Gaborpecs #34186 üzenetére
Még sima 8800-át lehet látni swapként, 250-300 között, de siroccot-vagy artét nem láttam már rég, max felújítottat újként hirdetve. Külföldről ennyi pénzért meg inkább nem rendelnék, és ha lenne rá lehetőségem csak akkor vásárolnék kintről ha én vághatom fel a ragasztót az oldalán. A ritkább verziók meg 500 körül vannak vagy felette. warren29 -et keresd meg itt fórumon szerintem tud benne segíteni.
-
LaciGSM
aktív tag
válasz
Gaborpecs #32696 üzenetére
Üdv. én hirdetem. Nem tömeg telefon, de azt hiszem nem kell bemutatnom. külsőleg tényleg nem szép, az előző gazdája "lefestette". viszont működésileg hibátlan. akku is hibátlan! JAh és saját doboza megvan!
Nem olcsó, de a vitrinbe elfér, ha kapok rá valakitől egy korrekt ajánlatot, akkor eladom!
A többiek kijavítanak az árát illetően!
-
KSparrow
őstag
-
Sucuka
senior tag
válasz
Gaborpecs #28500 üzenetére
Apródon (OLX) meg vaterán is volt egy szép állapotú 6250, de elég drágáért adták, csak nem ezt vetted meg?
Egyébként tényleg nagyon jó!
Csak úgy megjegyzem, hogy a zöld 8210-est eladásra szánom, ha kell valakinek, szóljatok. Azért nem tettem fel eddig hirdetési oldalakra. De valószínűleg ma lesz a napja.
-
csoda120
aktív tag
válasz
Gaborpecs #21726 üzenetére
Gratula hozzájuk! A 6810-et nagyon irigylem, ritka mint a fehér holló
Nem tudom emlékeztek-e még ERRE Nos megjött, de még mindig nem tudtam kideríteni, hogy clon-e vagy sem. A clonokban a Nokia szignál fogad ugyan úgy bekapcsolásnál? Mert ezt mikor bekapcsoltam az fogadott, de persze semmit sem lehet látni, mert flex kábeles
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- ASUS Z97-AR - i5 4670 - 8GB DDR3 - 120GB SSD - 500GB HDD
- AAM számla - Mini PC / SFF / MT / TWR - Brand gépek - HP / DELL / Lenovo - több db, 1 év garancia
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest