- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
lócitrom #38904 üzenetére
Torrent vagy SynchThing segítségével meg tudnád osztani a pakkodat? Vagy felteszed az archive.org-ra. Sajnos a nagy archive.org-os gyűjtemény elég hiányos.
-
quailstorm
félisten
válasz
lócitrom #38890 üzenetére
A J2ME egy nagyon korlátozott sandbox. Nem véletlen hogy játékon kívül alig van rá bármi. Egyáltalán nem érhető el a rendszer API nagy része rajta keresztül még egy 2010 körüli csúcs Sony Ericssonon sem. Nem is olvastam olyat sose ahol a csak J2ME-t támogató telefont okosnak sorolták volna.
A multitask követelmény meg külön vicces, ugyanis az Android nem multitasking rendszer. Ott teljesen más egy alkalmazás életciklusa mint ami a megszokott. Ami meg háttérben fut az pedig service.
-
draco31
veterán
válasz
lócitrom #38890 üzenetére
Ha a báttérben való zenelejátszás képességét nézzük, akkor kb a SonyE W800 után mindegyik tudta, illetve most egy Aliexpresses 5000Ft-os telefon is tudja. Ezekre nem mondanám, hogy okostelefon, még távolról sem.
Nekem 3510i volt az első új mobilom. Volt neki a 2-3 mega memória, állandóan töltöttem le rá a játékokat este 10 után adatkapcsolattal, mert a GPRS drágaság volt.Ott sem jut eszembe, hogy okos lenne.
Pl. a samu s5230 és kortársait sem tartom okosnak.
De most találtam is egy jó megfogalmazást, nem jutott eszembe.
Ami zárt oprendszer, az nem okos, ami nyitott, az okos. Az én szememben... -
-
-
totron
addikt
válasz
lócitrom #38795 üzenetére
Ahogy laptoppal is el lehet ezt játszani, hogy a konkrét példányról nem tudsz kikönyörögni képet... Retró cuccoknál nem önmagában a jó állapot fellelése a kihívás, hanem hogy ez a jó állapot találkozzon emberséggel és valós állítással. Ezek együttállása már ritkább. Ha alakul is kis kör, ahol van értelme bizalmat szavazni, abban a körbe forgó termékpalettában meg egyáltalán nem biztos, hogy benne lesz a vágyott telefon.
(#38797) lócitrom, azt nem tudom pontosan miben bízik a buta prolija, hogy majd beletörődik a vásárló, aki betonszálhúzott példányt megkapja vagy mi?
-
tailor
őstag
válasz
lócitrom #38795 üzenetére
Elözönlötték a netet a hasonló csalók
Amúgy ezekben a telefonos FB csoportokban azért a nagy része normális, bár tény, hogy "szabadon értelmezik" néha az állapotot... Az egyikben pl. most lett bevezetve, hogy hirdetni csak a telefon mellé tett, papírra írt névvel és csoport megnevezéssel lehet. Ez azért jó szűrő. De a Marketplace konkrétan pöcegödör. Az egy dolog, hogy normálisan keresni lehetetlen, de egy hirdetésre 10-20 kamu profil ír azonnal - persze a FB semmit nem csinál, "jóvanazúgy".
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- HUAWEI WATCH GT5 46 mm Active, két hetes készülék, kb 23 hó garancia, ÜZLETBŐL
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest