- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Íme az új Android Auto!
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
válasz
lehella #36579 üzenetére
Igen menni fog rajta, még ebook-ok (magyar) is vannak benne, a hozzá való olvasó app-pal.
Tartalmazza a Nokia PC Suite is.
Jelenleg nincs S60-as telóm, ha kérdés van, nem biztos, hogy tudok segíteni.
Akit esetleg még érdekel jelezze, 200 MB méretű (Google Drive-os, jelszó nem kell), PÜ-ben küldöm a link-eket. -
draco31
veterán
válasz
lehella #36428 üzenetére
Akkor volna egy tippem. A töltőfej, vagyis az adapter az működik rendesen? Csak mert én korábban szereltem egyet, és persze telefonnal próbáltam ki, aminek ez lett a vége. Aminek pedig alaplap csere lett a vége.
-
draco31
veterán
-
KSparrow
őstag
válasz
lehella #35335 üzenetére
Én valahogy sose voltam appmániás. Most se vagyok. BB-n van majdnem minden gyárilag, a 808-ra is kb csak az extra buttons kellett az egyszerűbb billentyűzár miatt, meg egy eq widget. Z30-on csak 1-2 játék(Gta3, fallout shelter és szókereső), waze, google chat, instagram van fent (amit használok is) meg most küldöldre jó a Deutsche Bahn navigator. Ennyi. Ja, meg a netbank token app van fent. Ennyi. Nem is tudom, minek mindenre hatmillió app. Stopper? Visszaszámláló? Ott a gyári óra, mind tudja. Naptár is van, nem kell határidőnapló, és jegyzetelni is lehet bele, akár docx-be. Más minek kell? Zenére meg kamerára ott a 808. Még diktafon is van - igaz, ott a 808, és annál jobb minőség nem is nagyon lehet.
-
lehella
senior tag
válasz
lehella #35322 üzenetére
Felraktam a ROMPatcher Plust. 3 féle program is volt a Belle+bebooo43 zipek alatt. Akármelyikkel néztem, csak az Open4All RP+ tudtam engedélyezni (zöld pipa), az Install Server RP+ vagy az 1.7RP+-t nem, azok piros x-esek ha rájuk bökök, vagy ha Add to auto akkor kék jobbra nyíl, ez normális?
Felmásoltam a telefon c:\sys\bin alá az Installserver.exe-t, amit az installserver92.zip alól vettem elő.
Ezután a NiceLight spéci verziója sikeresen feltelepült -
ferret77
aktív tag
válasz
lehella #35320 üzenetére
Akkor ezt a módszert próbáld:
1. Telepítsd a "NortonSymbianHackLDD.sis"
2. Indítsd el az alkalmazást.
3. Menj az Options - Anti-Virus - Quarantine list
4. Menj az Options - Restore all
5. Lépj ki az alkalmazásból és töröld le az alkalmazás kezelőből (Symantec Symbian Hack) és töröld a c:\shared\ mappát. (Ez a mappa nem mindig jön létre)
6. Telepítsd a "RomPatcherPlus_3.1_LiteVersion.sisx" a C meghajtóra (Telefon memória).
7. Indítsd el és engedélyezd a patcheket:
- Open4all - teljes hozzáférés a rendszer mappákhoz (private,sys,system,data, stb.)
8. Csomagold ki az "Install Server RP+ 1.7.rmp" és másold a telefonra.
9. Másold át az "Install Server RP+ 1.7.rmp" a C:\Patches mappába. (Használj FileBrowser vagy X-plore)
10. Indítsd el a RomPatcher+ és engedélyezd at "Install ServerRP+ 1.7" (Add to Auto)
11. Indítsd újra a készüléket. -
ferret77
aktív tag
válasz
lehella #35316 üzenetére
Hát kipróbáltam E71-en az összeset, amit találtam, de csak a nicelight megy.
Ez a verzió elméletileg tört, így nem kér elméletileg reget: [link] Viszont szignózni kell, amit ugye már nem lehet, ezért a tanúsítványhiba kikerülésére hack-elni kell a telót így:1. Csomagold ki a Hack by bebooo43 csomagot, majd csomagold ki Quarantine mappát a C meghajtóra (használj X-Plore-t) így legyen: C:\tmquarantine\
2. Telepítsd fel az Anti-Virus
3. Indítsd el az Anti-Virus
4. Menj az Options - Quarantine list
5. Menj az Options - Restore at all files
6. Lépj ki Anti-Virus és töröld le.
7. Telepítsd a RomPatcher+
8. Indítsd el a RomPatcher+ és engedélyezd a patcheket:
- Open4all - teljes hozzáférés a rendszer mappákhoz
- Installserver - szignózatlan alkalmazások telepítése, ha piros x- et kapsz akkor másold be az Installserver.exe a C:\sys\bin-be! -
KSparrow
őstag
válasz
lehella #35265 üzenetére
Én E90-en meg 808-on használtam, de már semmilyen támogatása nincs a Symbiannak, a 808-on is nehéz beállítani (a topicjában többször felmerült már). E90-re meg már több mint 2 éve állítottam be, már nem emlékszem rá. (és nincs nálam a telefon, nem tudom megnézni sem sajnos.)
-
-
-
MurdR
veterán
-
-
KSparrow
őstag
válasz
lehella #34654 üzenetére
nem lehet, hogy egyből az alkalmazásokhoz rakja be?
Én asszem szedtem le (lehet WAP_on, már nagyon rég volt) 5140i-re játékokat. Azt tudom, hogy infrán gif meg mp3 fájlokat küldözgettem, a programokat már nem tudom.
5310-nél egyszerűbb volt, ott csak megnyitottam a mappában. Itt még lehet rejtett fájlnak van beállítva, és hiába van ott, nem látod. -
draco31
veterán
-
RAZR_v3
tag
válasz
lehella #34368 üzenetére
Nokia 6070-nél nekem sikerült belőnöm pár hete poénból a mobilnetet, böngészni is tudtam vele, bár nem volt valami nagy élmény a sebessége miatt.
Nekem az a személyes tapasztalatom, hogy amelyik készüléken van beépített XHTML böngésző, és képes csomagkapcsolt adatátvitelre, azzal biztosan tudsz mobilnettel böngészni. Ha kell, átküldhetem privát üzenetben a beállításokat, amikkel működött a Telekomnál.
-
draco31
veterán
válasz
lehella #34368 üzenetére
Igen, lehet. Nekem 3510i volt, két fajta net beállítással. Az egyik a GPRS, a másik meg a perc alapu, attól függött melyiket használom, hogy mikor melyik volt olcsóbb. Ha jól emlékszem este 10 után használtam mindig a perceset, de valami más neve volt annak. De ennek már lassan 10 éve.
-
TommyX_
őstag
válasz
lehella #34212 üzenetére
Én csak annyit csináltam, hogy felraktam az infrás laptopra a logo managert, majd elindítottam a programot, utána a telefonon az infrát és működött, de egy fontos lépést meg kell csinálni az infra beállításainál, le kell venni a sebességét, ha jól emlékszem 115000 bps-re. Nálam csak így működött 6510, 6310 és 6210-es telefonnal.
-
imi290
aktív tag
válasz
lehella #34147 üzenetére
Létezik USB-s kábel is,de sokat kellett vele vacakolnom,hogy működjön.De az a baj,hogy azzal szerintem nem fogsz tudni nyelvet cserélni.Ha jól emlékszem akkor csak operátor logót tudtam cserélni rajta.A logo manager programmal.
Lehet kapni magyar webshopokban is usb-s adatkábelt.A neve DLR-3
A másik kérdésre majd a szakik válaszolnak,bár az én telefonomon is erősen kell felnyomni a csúszkát.Ha alkatrészek is kellene aliexpressen van pár hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Robotporszívók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Asus Zenbook 14 UX425E/i7-1165G7/16GB ram/512GB SSD/FHD/IPS/Garancia
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB RAM 5600MHz / 256GB M.2 + 1TB M.2
- GF63 Thin 11UD 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- Mamiya RB67, az eredeti kiadas + Mamiya - Sekor objektiv
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Google Pixel 9 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest