- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobilhasználat külföldön
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Külföldi SIM-ek itthon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
üszök
őstag
válasz
nokia párti #35840 üzenetére
Ebay-on fele annyi,és ugyan azt kapod csak később. Én vettem vagy 2 éve az anyós telefonjába,de k.b. annyit bírt mint az elhasználódott gyári.
-
üszök
őstag
A Gmail kontaktjaimat át tudom vinni valahogy egy 7110-be?
-
üszök
őstag
Saint_fórum társtól vettem egy patika 7110-et,lehet bele valahogy Magyar nyelvet csinálni?
-
üszök
őstag
válasz
Gaborpecs #35143 üzenetére
Ez nagyon durva gyűjtemény.
Ez kemény fanatizmus a jó oldaláról nézve.
( Nekem is van itthon k.b 30-40 darab készülék,de már ezekért is csúnyán nézett az asszony. És messze nem ilyen minőségűek/kerültek ennyibe.)
Meg is jött a kedvem egy 6110-hez vagy 7110-hez,de sajna egyik sincs itthon.Lehet a 2 közül valamelyiket használni a mostani kártyákkal?
-
üszök
őstag
válasz
Fancy-boy #33917 üzenetére
Mint írtam ébresztő óra ként funkcionál évek óta.
Nagy ritkán bele teszem a kártyámat ha épp véletlen eladok minden telefont itthonról.
Ismerem bizony.
Van benne több mint 800 óra beszéd idő.
k.b. a felét az asszony nyomatta bele. Sosem volt semmi baja,második aksi van benne. Az eredeti aksi úgy fel volt púposodva,hogy a hátlap már nem ment rá.
-
üszök
őstag
Üdv urak.
Nem biztos,hogy ide tartozik,de van egy Nokia 6288-am amit kéne függetleníteni. Ezer éve vettem a Panonnál,jobbára csak ébresztőnek használom,de évente 2 3 alkalommal mikor telefon nélkül maradok jól jön. Viszont turbo simmel nincs net. Megoldható ez itthon vagy mindenképp keressek kell valakit aki meg csinálja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parfüm topik
- Hobby rádiós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest