- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sprinti83
tag
Köszi a válaszokat.Nyitott bootladerrel szeretnèk visszaállni.Egyèbkènt az mellett hogy a 8 nekem használhatóbbnak tünt azèrt is szeretnèm visszatenni mert úgy tűnik valami gubanc van a Google visszaállításával.Eddig ha friss rendszer után bejeltkeztem magától elkezdte leszedni az előtte telepitett appokat-játèkokat az aktuális állással.Most hogy váltottam Android verziót gondoltam csinálok egy gyári visszaállítást.elötte mentettem saját backuppal,felhőbe is,googlit is szinkronizáltam.Visszaállitottam gyárira majd fiok belèpès után nem kezdte leszedegetni az appokat.Visszaállitottam mentèsből de nem töltötte vissza rendesen az állásokat.Probáltam felhőből onnan se.Majd töröltem az adott játèkokat ès újra leszedtem a playről.ugyanaz.Play játèkok irja hogy ilyen-okyan szinten vagyok de ha elinditom a jázèkot 0ról indul.nem csak az egyik hanem mindhárom amivel szoktam játszani ès nem kevès órám van benne.már többször visszaállítottam gyárira.egyszer sem kezdte visszatölteni a cuccokat a bejelentkezès után....
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest