- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Tartalomgyártók és közösségi média posztok is bekerülnek a Google Discoverbe
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gogodj
tag
próbáltam mind2vel. xinternalsd modul látszólag fullra semmit nem csinál
az exsdcard write enabler annyit csinál hogy mostmár root explorerben látok egy sd card_rw csatolásu akármit ami sd-re mutat,viszont semelyik progi nem látja a rooton kivül. minden esetre még mindig érdekesnek találom,hogy konkrétan 2 hete kinlodom ezzel már adb-től elkezdve az égvilágon mindent néztem,de igazán semmi nem oldja meg... egyszerüen nem értem... miuiban semmi nem müködik? leirások alapján csináltam mindent. néztem videokat... mindent ugy csináltam egyszerüen semmi.... régen amilyen jo volt a redmi n2 ugylátszik ennél a 4xnél nem ennyire jó a rendszer.android policies ide vagy oda,elég jól elvan cseszve szerintem. és nem,egyáltalán nem a miui-t szidom... de tény hogy boszant az hogy nem tudom kihasználni a szerintem elég gyors kártyámat.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Linux Mint
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- FOTÓS beárazás
- Anime filmek és sorozatok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Philips LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest