- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReFleXx
addikt
válasz
trebrona #5587 üzenetére
na majd megnezem, epp hetvegen toroltem az egyi MI account-om, mert mint eszrevettem 2 volt, egyik tel szammal masik emaillel regelt es ott bukott ki hogy a telszamoshoz nem tudtam rendelni az emailem, mert ugye mar foglalt volt ,igy torolnom kellett az accot.
Remelem nem az volt a mar unlock kompatibilis acc -
leslie_smith
aktív tag
válasz
trebrona #5013 üzenetére
Nem ezért nyitottam egyébként
Jelenlegi mobilnet konstrukcióm nem túl bőkezű, de ha sikerül beújítanom egy korlátlant majd szeretnék próbálgatni más romokat is
De most így is meg kell várjam az éjfélt hogy mi cloudból egy friss telepítés után leszedjem a mentett dolgaim@vince
A lánchidas óra meggyőzött -
leslie_smith
aktív tag
válasz
trebrona #5009 üzenetére
Köszi így beindul
Nagyon elszoktam én ettől az utóbbi 2-3 évben
Még a Mini Promon nagyon ment, de az a 4.4-et látta utoljára
De az op3n dott nyugis teló volt
Annyit mókoltam rajta hogy feltettem rá egy miui-t de azon ugyan az a cwm elkísért egy pár romon semmi extra nem volt
Na akkor abban kérhetném még tanácsotokat, hogy honnan töltsek le miui 9-et?
A sima dev esetleg eu-s vagy miuihu?
Melyik az ami már használható lenne és be lehet lakni? -
Parampara
csendes újonc
válasz
trebrona #4780 üzenetére
Bocs, én eddig ezzel az egésszel annyit foglalkoztam, hogy megírtam ide a történetet. Root/unlock rész leírását csak most olvastam, és amikor megkaptam az infót, hogy mi lett letöltve és felflashelve, leesett a névből, hogy ez nem jó... Aki meg csinálta, azt meg ne basztassuk, hidd el, neki sem esik jól, hogy brickelte a cuccot.
(#4781) lócitrom
Világos, hogy nem garis, a kérdés, hogy az alaplapcserével jár jobban, vagy egy új telóval.
-
-
Jakuu
őstag
válasz
trebrona #3890 üzenetére
Tudtommal mar van mas megoldas is, teszem hozza nem probaltam. Rom change without unlocking bootloader
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
trebrona #3897 üzenetére
Az még megoldás lehet, hogy megy folyamat 2G-re a telefon, és e-robot alkalmazással csinálni egy parancssort, miszerint ha az adatforgalom bekapcsolásra kerül, akkor a hálózat váltson 4G módra. És ha a mobiladat kikapcsolódik akkor váltson vissza 2G-re.
Külön topicja van az erobotnak, valahogy csak össze tudnám ollózni a fentebbit. -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
trebrona #3800 üzenetére
A több mint 2 éves simtől lehetnek ezek a jelerősségingadozások? Nézve más képeket tiszta zöld szinte, nálam meg több szín is fellelhető.
Vagy inkább ahol a hétköznapjaim egy részét töltöm. Egy multinacionális cég gyáregységéné (Bosch @Miskolc), ahol a telenoros lefedettség nem a legtökéletesebb,Javasolnál Sim cserét?
-
trust007
tag
-
válasz
trebrona #3695 üzenetére
A 3 gombos edl modot is kivettek ? Vagy a deep usb kabellel leptetni edl modba is a mult homalyaba veszett ?
A dm verify madhatott el , en azzal szivattam le magam , twrp es a frissites csunyan ossze vesztek , en balga meg nem nyomtam dm verifyre , de szerencsere a r3-on a 3 gombos edl mod elerheto, igy mar lazan ment a flasheles. -
-
SutiAdi
tag
válasz
trebrona #3669 üzenetére
Tehát ha jól értem, dátum szerint is ellenőrzi a romokat? Magyarul, ha kivárok egy következő global stable frissítést, akkor arra már frissülni fog developer romról is?
Viktor0610: Akinek válaszoltam, Ő 7.x és 6.x-et említett, ami Android verzió, nem pedig miui. Ha a MIUI verziót nézné az updater, akkor esélyem se lenne, mert a stable-ök 8.2.x-esek, a dev-ek pedig 7.6.x, de ahogy a választ most megkaptam, itt a publish date-ről van szó, amikor "régebbi"ről beszélünk.
-
SutiAdi
tag
válasz
trebrona #3663 üzenetére
Elolvastam:
Global romverziók váltása oda-vissza (stable-developer):
Beépített updater (frissítés) alkalmazással lehetséges, kivéve, ha downgrade-elni szeretnénk. Minden adat elvész, előtte mentés ajánlott. Recovery romok letöltő linkjei lentebb.Számomra az oda-vissza azt jelenti, hogy developerről is tudok visszaváltani stable-re. Mivel mindkét ROM global és a legfrissebb, nem gondolnám, hogy itt downgrade-ről lenne szó.
-
Bambuszpro
tag
válasz
trebrona #3416 üzenetére
Megvolt a hiba oka. Múltkor mérgemben egy teljesen más telefon szám hozzárendelésével csináltam egy másik acc-ot. SMS-ben az volt az account száma amit mérgemben csináltam. Nem értem miért erre küldte a visszaigazolást amikor nem is ezt a számot adtam meg ahhoz. Na mindegy.
Most meg 99%-nál leállt. Így most kénytelen vagyok várni 72 órát.
-
snyper990
őstag
válasz
trebrona #3033 üzenetére
Ott lehet a telefonra mentett névjegyeket Google fiókba importálni? Mert a költözést már megoldottam. (Eleve emlékeim szerint egy .dat fájlba mentette a Nokia a backup-ot, úgyhogy azzal főleg nem akartam szenvedni. A Microsoft-féle Nokiák egyszerűen használhatatlanok)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged