- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
trust007
tag
Milyen navigációt érdemes használni drodion? Wp-ról jövet sok választás nem volt, de az jó volt mindenre. Szóval online/offline navira ki mit ajánl?
-
trust007
tag
A HDR-ek elfogadhatók(jók?) élesebb, kevesebb az elmosás, a többi meg elég gyenge produktum. Ma én is fotóztam kültéren kézből automatán +néhány HDR. Hát nem sokra mondom azt, hogy jó kép lett. A 830 után elég gyenge a kamera, de Google-os kamerával már egész elfogadható a végeredmény.
Holnap repülős nap lesz a közelben, majd megnézem hogy, megfelelő beállítással mit tud(már amennyire lehet állítani).
Eddig minden másban jobb,de ez várható is volt. Akkuidő sok nyomkodással 2nap. 6-7 óra képernyőidő 20% körüli android fogyasztás. Ha játszom vele melegszik de nem forró. Ujjlenyomat-olvasó tökéletesen és gyorsan teszi a dolgát.
-
trust007
tag
válasz
this is life #3709 üzenetére
Így már világos. Az android még új nekem, bocs a hülye kérdésekért, majd igyekszem használni a keresőt. A többieknek is köszi!
-
trust007
tag
-
trust007
tag
válasz
this is life #3356 üzenetére
Megjött a 4X, eddig minden okés tetszik. Szóval MS fiókból szeretném a névjegyeket/naptárat átszinkronizálni ebbe, ez hogyan megy?
-
trust007
tag
válasz
this is life #3344 üzenetére
Nem volt még droid se, úgyhogy valóban fura lesz. Nem mondom hogy hiányozni fog a csempés megoldás, de jó ha van ilyen is, ha szükség lesz rá majd kérdezek.
A kamera tudom hogy rosszabb, ez fájó pont volt(PureView Zeiss hiányozni fog) nincs optikai képstabilizátor, a videó minőség gyengébb, kisebb látószög. De van sok egyéb más, és persze a remek ár.
Wp-ről problémás átköltözni Droidra? -
trust007
tag
Én is berendeltem egyet eustock-tól a jó öreg 830 leváltására. Remélem jó lesz. Üdv mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- PlayStation 5
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Medence topik
- Milyen routert?
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged