Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Nem maradt titok a Galaxy A26, A36 és A56 kapcsán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android telefonokra is elérhető lesz a Clicks
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
San398
őstag
Van egy Miui.hu rom-os telefon. A legújabb Magisk felrakása után a logo betöltése után megállt és nem ment tovább fél óra alatt se. Magisk-v25.2.apk → uninstall.zip átnevezve és leszedtem TWRP-vel így helyreállt minden. Lehet tudni melyik verzió ami felmegy rá, vagy kísérletezni kell?
-
San398
őstag
A Power és Vol+ gombokkal valami kinai menü jön be a TWRP helyett, ott a recovery menüpontot választva elindul a TWRP,, majd az install végeztével egy ilyen hibaüzenetet kapok " Failed to mount '/system' (Device or resource busy) ezzel kell foglalkozni? Milyen gomb kombinációval lehet közvetlen TWRP.be lépni?
-
San398
őstag
Sziasztok!
Feltettem a TWRP-t és most szeretném a Magisk-et felrakni. A file ami letöltődött ezt kell feltölteni a TWRP segítségével az "Install" menüpontban? Jól gondolom, hogy a zip file-t nem kell kitömöríteni?
-
San398
őstag
Sziasztok!
Próbáltam a bootloadert nyitni. Mindent megcsináltam az összefoglalóban lévő "Nyitási folyamat leírása:" linkben szerepel.(engedélyt is megkaptam) Harmadik próbálkozás után kiirta hogy 72 óra várakozás után próbálhatom ujra.A fejlesztői mód engedélyezve, az usb debugging mód engedélyezve.Ezek kellenek egyálltalán mert erről a cikkben nincs infó? -
San398
őstag
Sziasztok!
Pár napja lettem egy ilyen készülék gazdája. Egy problémám van: a közeltés érzékelőt szeretném használni a kijelző ki és bekapcsolására, hogy a bekapcsoló gombot kíméljem a sok nyomkodástól. Kipróbáltam már vagy 20 féle programot a marketről de mindegyik csak kb. 5 percig működik megfelelően. kb. 5 perc után már csak a bekapcsoló gombbal tudom feléleszteni a kijelzőt. Szerintem valami a telefonban van helytelenül beállítva és e miatt mintha bezárná az appot. Eddig nem jöttem rá mit és hol kellene beállítani.Bármilyen segítség jól jönne. Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- Politika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- IoT-piacra fókuszáló csúcsmagot tervezett az ARM
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Egyedi 12VHPWR csatlakozó a Bilibilin
- LEGO klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P9 Lite 2017 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung M12 ( A12) független/karcmentes