-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
snyper990
őstag
válasz
trust007 #3843 üzenetére
Apám előző céges telója WP-os volt, azon szerette/megszokta a Here-t. Most mentek Görögországba kirándulni, úgyhogy az iGo-s navira a legújabb Here térképeket raktam fel (idei első negyedév, ha jól emlékszem). Nem volt vele megelégedve, azt mondta, sok utat nem ismert, pontatlan volt, főleg a sebességkorlátozások tekintetében. Én ezek alapján a Waze vagy a Google Maps megszokását ajánlom. Offline-hoz meg... hát, passz. Szerencsére EU-n belül nyugodtan lehet használni az itthoni adatforgalmat
-
-
llll
senior tag
válasz
trust007 #3843 üzenetére
Androidra is van Here ha otthon akarod érezni magadat.
A Waze-től én vhogy sokáig idegenkedtem, de ma már az az első számú navigációm nekem is. Nemhogy naprakész, hanem percrekész. Az út szélén még ott tanakodtak az összekoccant kocsik utasai és a progi már jelezte a balesetet. Sztem (is) ez a jövő.
Vmikor megvettem a Sygic-et, mert gyakran akciós és most az a tartalék (mert csak jó ha van 1 offline is).
Az Igo sztem kicsit addig üldögélt a babérjain, hogy a többiek talán mintha elhúztak volna mellette. Legalábbis az ingyenes Szülinapp nevű verziója alapján mondom ezt, amit anno sikerült megcsípnem (máskülönben már nem elérhető), de azt már konkrétan le se töltöm a telefonra. -
-
válasz
trust007 #3354 üzenetére
Nekem nem okozott gondot , jelenleg is az ms fiokom hasznalom a kapcsolatoknal,naptarnal es az esemenyeknel . A droid felulete diszes ikonok es ilyesmi szamomra nem megkapo ezert is raktam ossze inkabb a csempes feluletet ... ha elakadnal az ms fiok beallitasanal jelezd es segitek ... de ha appokra is szukseged lesz akkor egy random google fiokot is letre kell hoznod majd , nekem is van , de oda semmit sem engedek szinkronizalni , meg root utan a google x@rok kb felet kitakaritottam a rendszerbol mint pl terkepek,music,filmek,konyvek,tts szovegfelolvaso ,google kereses ,hangouts,igy mar tisztabb szarazabb erzes 😀
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Home server / házi szerver építése
- Hardcore café
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Horgász topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest