- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SutiAdi
tag
Próbaképpen a jövőre nézve igényeltem ma bootloader nyitási jogot a miui.com-on és meglepődtem rendesen, hogy 5 perc alatt megjött...
-
SutiAdi
tag
válasz
trebrona #3669 üzenetére
Tehát ha jól értem, dátum szerint is ellenőrzi a romokat? Magyarul, ha kivárok egy következő global stable frissítést, akkor arra már frissülni fog developer romról is?
Viktor0610: Akinek válaszoltam, Ő 7.x és 6.x-et említett, ami Android verzió, nem pedig miui. Ha a MIUI verziót nézné az updater, akkor esélyem se lenne, mert a stable-ök 8.2.x-esek, a dev-ek pedig 7.6.x, de ahogy a választ most megkaptam, itt a publish date-ről van szó, amikor "régebbi"ről beszélünk.
-
SutiAdi
tag
válasz
trebrona #3663 üzenetére
Elolvastam:
Global romverziók váltása oda-vissza (stable-developer):
Beépített updater (frissítés) alkalmazással lehetséges, kivéve, ha downgrade-elni szeretnénk. Minden adat elvész, előtte mentés ajánlott. Recovery romok letöltő linkjei lentebb.Számomra az oda-vissza azt jelenti, hogy developerről is tudok visszaváltani stable-re. Mivel mindkét ROM global és a legfrissebb, nem gondolnám, hogy itt downgrade-ről lenne szó.
-
-
SutiAdi
tag
Helló ismét. Gondoltam kipróbálom, hogy hátha a dev rom alatt kevésbé eszi az akksit a rendszer, és az Updater app-pal feltettem a hivatalos oldalról (http://en.miui.com/download-323.html) leszedett 7.6.8 romot. Mivel azzal sem lett jobb, gondoltam visszarakom a 8.2.10 stable-t. Na ezt már nem engedi az Updater app. Tudtok valami megoldást? (Nem akarok bootloadert nyitni.)
Üzenet:
Can't verify update
You're allow to flash the newest stable version published by MIUI forum from deveolp version only.
(nem elgépelés, tényleg ezt írja ki)
Na én pont ezt próbálom csinálni, amit mond, a legutolsó stabil verziót próblom flash-elni adeveolpdeveloper verzióról. -
SutiAdi
tag
válasz
gyurasz #3538 üzenetére
Ezek szerint nem vagyok vele egyedül és ez egy common problem. Erősen gondolkodom, hogy nem állok neki küzdeni vele, inkább visszaküldöm, még teljesen gyári, minden fóliával rajta. Már megbántam, hogy két hete nem vettem meg az osztrák mediamarktban az A5-öt 250 euróért. Oké, hogy az 30e-rel drágább, de amoled, vízálló, type c, a szoftver pedig öszehasonlíthatatlanul stabilabb.
-
SutiAdi
tag
válasz
Dave Crank #3502 üzenetére
Legutolsó global stable 8.2.10.0, Android 6.0. Elég jó tempóban merül az akksi emiatt, hogy az Android rendszer így szívja.
-
SutiAdi
tag
Helló
Egy olyan kérdésem lenne, hogy édesanyámnak vettem egy redmi 4x-et, de mielőtt odaadom neki, gondoltam letesztelem. Kb egy napja használom a telefont. Semmilyen app nem lett felrakva rá, csak bekapcsoltam és a gyári állapotban használom.
Az a gondom, hogy a telefon szinte mindig langyos, vagyis a proci használatban van, és ez látszik is az akkumulátor használatnál, az Android rendszer 35% körül van. A saját Ace 4-esemnél ez 10% alatti. Nem tudjátok véletlenül mi okozza ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest