- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pasztoha
tag
válasz
lócitrom #3167 üzenetére
Újabb csoda történt, ma működött a MI MOVER, igaz, amire másoltam az hotspotként volt bekapcsolva és mobilnet ment (mert megtehetem
)., régi telefon tehát wifiként érzékelte. Át is küldött mindent, igaz az appoknál a jelszavakat újra be kellett írni, de még így is gyorsabb volt, mint egyenként letöltögetni a play áruházból. A névjegyeket is átmásolta, úgyhogy lett is duplikáció bőven, de azt már sikerült megoldanom. Fejlődök, igaz lassan. A zenéket nem másolta át, arra kell még kitalálnom valamit, mert bluetooth-on keresztül elég lassú a számítógépről. Mivel mindkét sim kártyát használom, ezért az sd kilőve. Várom az ötleteket, de az is lehet, hogy ideiglenesen beteszek egy sd-t, amiről átmásolom. win 8.1-as pc kábelen nem látja a telefont, csak BT-szal, ugyanaz, mint a win 10?
Mindenkinek jó hétvégét!
-
-
orso0355
őstag
válasz
lócitrom #3034 üzenetére
Persze, nem vagyok azért kezdő ilyen téren. Csak várom hogy megjöjjön a fizum holnap
Addig meg megálmodom, hogy mi honnan legyen
Egyébként azt továbbra sem értem, hogy ha ez a 4/64-es verzió kínai belső piacra lett készítve, amit európai piacon nem lehet értékesíteni, akkor mégis hogy lehet kapni itthon...?
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
lócitrom #3011 üzenetére
Idővel kipróbálom, ha hajlandó végre feltöltődni
A gyári töltővel nem adódik le a 2A, örülök ha a felét kiírja az ampere alkalmazás.
Másik 2A töltőfejem nincsen, hogy azzal meglessem. Bár egyszerűbb berendelni aliról egy blitzwolfot vagy egy ugreent. Azok elég megbízhatóak is. Azzal biztos menni fog a töltés rendesen. -
DJGABI
addikt
válasz
lócitrom #2920 üzenetére
hát szerintem elég komoly dolog, mondom én MTK6735-höz tudom hasonlítani. ott legalább volt teljesítmény, mondjuk melegedett is, de üzemidőben még így is jobb volt. lehet 6os droid alatt variáltak valamit, de ennek nem kéne eddig tartania. a többi bajom leírtam már [itt]
újabb miui agyatlanság: épp fókuszban lévő appot task managerből nem lehet bezárni
értesítések is így... hagyjuk inkább -
leslie_smith
aktív tag
válasz
lócitrom #2892 üzenetére
Mármint melyik?
Még annyi érdekelne, hogy ez is kibírhat remélhetőleg 2+ évet majd?
Nem vagyok egy nagy felhasználó, de ha megszeretek egy telefont akkor azt sokáig szeretem használni
Biztos jó fél évente vagy évente cserélni, de nekem ez a plusz fél col is nagy váltás és megszokás leszszerk.: az op3n dott most is miui-n fut ha nekem szólt az a rész és alapból jó nem is akadós csak a google play service halása óta semmi más csak telefonálás igazából
de én így is el vagyok a kis tesco gazdaságossal -
-
Bambuszpro
tag
válasz
lócitrom #2658 üzenetére
Ha jól értelmezem akkor csak próbálkozott és egyszer csak sikerült neki. Előtte a VPN-ezést javasolta egy másik srác de nem próbálta ki.
De találtam valami megoldás szerűt csak nem teljesen értem. Odáig megvan ,hogy ha kínai és angol oldalon nézem akkor az IP-m más de onnantól mit akar?
Komolyan mit össze bénázok már vele. Előtte csak két Sony-n nyitottam bootloadert de az se perc alatt megvolt ezzel meg itt szívok 3 napja.
-
Bambuszpro
tag
válasz
lócitrom #2625 üzenetére
Az oldalon mi fiókba bejelentkezve fennt megjelenik a telefon. Az sms-ek közül csak az elsőt kapom
meg de utána meg hibaüzenetet írt kínaiul. Google szerint "IP számát alkalmazás meghaladta".
Megpróbáltam öcsém gépéről is de ott is ezt írta.
Gondolom túl sokat próbálkoztam sikertelenül.Erre van valami tipp?
-
tpeter77
addikt
válasz
lócitrom #2610 üzenetére
várjál, a 4X-ben úgy emlékeztem, hogy a tesztben azt írták van értesítő led.
Holnap újra átolvasom a cikket#2611 albiosz
WP8.1-ben meghagyták a Here Drive+ programot, kíválóan működik, 640 alatt teszteltem, használtam sokat.
WP10 alatt viszont megszűnt, csak Térképek van helyette, de az egy gagyi foschcsomó a másikhoz képest.
Ha lehet ne frissíts WP10-re! -
-
-
trebrona
nagyúr
válasz
lócitrom #2483 üzenetére
Az összefoglalóban szereplő TWRP-ben van dm-verity kapcsoló, erről ti magatok számoltatok be.
Aki a nemrég linkelt hivatalost szeretné használni, annak itt a kellő zip: lazyflasher-no-verity-opt-encrypt.zip, ezután bootolnak a gyári romok.Mikor kérésre elkészítettem az összefoglalót, kérdeztem mi legyen még benne, jó lett volna, ha akkor írod az igényeket...
Nincs szerkesztési jogom, mivel nem vagyok topikgazda és készülék hiányában nem is szeretnék az lenni.Két megoldást látok:
- valaki aki érez affinitást és konyít is a készülékhez jelentkezzen topikgazdának
- valaki szedje össze a még releváns dolgokat, utána intézemAz nem működik, hogy ó még ez is legyen benne szerintem, aztán még ez is.
-
sz.j
nagyúr
válasz
lócitrom #2508 üzenetére
Mint már előzőleg írtam neked a telefon nem az enyém hanem az egyik fiamé aki másutt lakik és a közvetlen környezetében csak régi sim-kártyák vannak. Ezért marad a csere, ezzel kizárható vagy megerősíthető hogy a simkártya okozza e hibát.
Ha nem akkor, a biztonság kedvéért, még egy frissítést is megejtünk ... hátha ez fog segíteni -
htctopaz
tag
válasz
lócitrom #2503 üzenetére
A dolog úgy áll hogy a szemem láttára kontakthibaszerüen beugrott a helyes szín, letettem az asztalra, mikor legközelebb ránéztem, megint sz*ar volt. A gyári fólia le van véve, de a színtónust nem befolyásolta. Arra gondoltam, ha a szerviz így akarja visszaadni, megkérem öket tegyenek melléje egy másik készüléket ugyanilyen beállításokkal és hasonlítsák ossze. Az, hogy 3 napon belül jeleztem a hibát számít valamit?
-
borsodika
őstag
válasz
lócitrom #2367 üzenetére
Akkor meg be kell menni az edigitalba és megnézni/ megvenni ha a tokos megoldás nem tetszik
-
jan herz
tag
válasz
lócitrom #2165 üzenetére
Nekem, úgytűnik sikerült teljesen téglává tennem: hihetetlen amatőr hibát követtem el, és Note 4x romot flasheltem fel, mint ez a kolléga: http://en.miui.com/thread-578245-1-1.html
Se fastboot, se edl... és a twrp-hez sem férek hozzá...
Ezt [link] és ezt próbáltam végig: http://en.miui.com/thread-552304-1-1.html sikertelenül.
A MiFlash látja, viszont itt elakad:
[0.18 COM10]:[COM10]:start flash.
[2.22 COM10]:cannot receive hello packet,MiFlash is trying to reset status!
[4.74 COM10]:cannot receive hello packet,MiFlash is trying to reset status!
[7.26 COM10]:try to reset status.
[8.24 COM10]:error:The write timed out.Van valakinek esetleg ötlete?
-
Jakuu
őstag
válasz
lócitrom #2059 üzenetére
Vegulis megoldottam sima sd kartyara csinaltam a miuin belul egy backupot, aztan attettem a kartyat es bemasoltam oda ahova kell, de ettol fuggetlenul nem ertem miert nem sikerult ugy atvinnem a dolgokat, kizarolag a dokumentumok mentek at, a contactok, smsek,alkalmazasok es beallitasok nem.
-
Yellow73_a
tag
válasz
lócitrom #1901 üzenetére
Általános felhasználói szinten ezekből a gyerekbetegségekből vajmi kevés az igazán izgató.
Én csak egyet tudnék mondani: fordítási hiba miatt az elmúlt egy órában forgalmazott telefonhívásokra mindig azt írja, hogy 1 perccel ezelőtt.
Az értesítési led színessége vagy nem színessége szerintem már szőrszálhasogatás, a legtöbb telefonon még értesítési led sincs.
Persze biztos van még több bug, de egy átlag user azokból semmit sem vesz észre -
Jakuu
őstag
válasz
lócitrom #1741 üzenetére
Szerintem meg raven irta helyesen, ha nincs beleteve az autostartba, akkor ezt fogod tapasztalni, ha meg mas energiaoptimalizacio is fut, uez volt nalam is, tobb appnal vagy widgetnel, mar a redmi 1s-nel is, greenify mellett, mihelyt megkaptak az engedelyt az autostartnal, azon mod megjavult az uzenetkuldo alkalmazasaimnal es az idojaras widgetemnel a fokepernyon, ami nem akart frissulni, kepernyo feloldas utan. Teszem hozza nalam a greenify van csak bekapcsolva igy a keszulek battery save funkciojat nem hasznaltam emiatt, mert a greenify automatizaltan lotte ki az appokat a hatterben.
-
ra^ven
senior tag
válasz
lócitrom #1702 üzenetére
Bocsánat, benéztem.
Amikor asszony megkapta a 4A-t akkor valamiért regeltem az én címemmel... ezért nem akart menni.Viszont gondom akadt a messenger üzenetekkel is, MIUI optimalizáció kikapcsolása orvosolta a dolgot.
De érdekes, hogy azért ezzel is kell mókolni pár dologt, hogy zökkenőmentes legyen...vannak hiányosságai a rendszernek, 4g -- 3g váltásproblémával egyetemben.
-
gingerbalm
aktív tag
válasz
lócitrom #1570 üzenetére
attól a naptól számítod a 14 napot, hogy átvetted, az átvételt nem kell külön igazolni, ha aláírtál, meg fizettél, az a központban látszik, náluk is, ha el akarsz állni, ne ezen rugózz
amúgy benne vagy még egyáltalán a 14 napban? mert elég régóta emlegeted, ki ne fuss belőle
-
gingerbalm
aktív tag
válasz
lócitrom #1469 üzenetére
ahol feladod, gls/posta/akármi, adnak neked egy nyugtát arról, hogy feladtad és kapsz nyomkövető linket/számot/akármit, hogy lásd az útját, de elállási nyilatkozat kell kitöltve, csomagba téve, ezt le kell kommunikálni az eustockkal, és az elállási szándékodat mielőbb bejelenteni
-
Lil21
csendes tag
válasz
lócitrom #1391 üzenetére
Mi csak Lampardtól vásárolunk, úgyhogy ezek is tőle vannak. ^^
Amúgy a gyártás: 2017-05 (mindkettő)
5.0" HD Display. Mármint LCD (mindkettő)
(ili9881c_HD720p_video_EbbgDJN) - az arany
(ili9881c_HD720p_video_Ebbg) - feketeJah, upadate.
Nah már a szimpla fizetéses sms-ek is késnek. xD Óje.
A telefonálással továbbra sincs gáz. De lehet, le kéne kopognom.
Hozzátenném, hogy az arany, azaz az enyémmel van gond, a párom feketéje megkapja időben az sms-eket. Én negyed órás késéssel kapom őket.Valaki kérdezte, az arany mennyire arany. Én amikor vettem, nem is tudtam, hogy a felső és alsó csíkrész az, ami arany, viszont a középső rész inkább ilyen rózsaszínes-arany. ^^
"Érdekes, nő létemre pont zavar az arany-fehér kombó, már a képeken is. A fehérrel van bajom. Miért nem arany rajta az is, ha már egyszer arany a teló?
Viszont lehet rá venni olyan védőfóliát, ami eltakarja a fehéret: így néz ki
A redmi3s helyből full arany, az azért (is) tetszett és csaptam le rá, ebből a 4X-ből viszont a fekete szebb nekem.
"
Amúgy jah. A redmi 3-am is full arany volt... a fehér részt én sem értem, miért kellett bele... az az ezüsthöz passzolt.
-
blackmoto
senior tag
válasz
lócitrom #1372 üzenetére
Három évvel ezelőtt LG F6 típusú telefonom volt nekem is, páromnak is. Csak annyit tudok mondani, hogy a két telefon kijelzője ég és föld volt. Természetesen az enyém volt a sárgásabb/szarabb, ahogy tetszik. Azóta én leszarom, hogy milyen, ha nem foltos, és bevilágítós a telefon. Ha annyira zavar, vegyél valami "flagshipet". Hátha ott nem "basznak" át. Ja. De! Csak memóriával, vagy kamerával... stb.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
lócitrom #1372 üzenetére
Egyetértek.
Hiába közép szegmens telefon. Szereljék már egy kijelzővel. Vagy,ha több fajta kijelző, ne legyen belőle ennyire látható minőségbeli szórás. Bár ezt eljátszották a 4c-nél is, sőt szerintem kb mindegyik telefonnál eljátssza ezt a Xiaomi.Régen meg emlékszem volt olyan telefon(nem a 4X) aminél minden másodiknál más volt a kamera modul. Hát gyönyörű.
-
RoMix85
aktív tag
válasz
lócitrom #1370 üzenetére
Egy ideje olvasom a topikot, de feltűnt hogy te vagy az egyetlen aki nem bír kibékülni ezzel a helyzettel.
Nem tudom mihez vagy szokva, nálam amik mostanában voltak telók (lenovo p780,redmi 2pro) szerintem képernyőben veri mindkét telefont a 4x. Persze mindezt kikapcsolt auto világítással. Amikor bekapcsoltam először a 4x-et, nekem is feltűnt a kijelző gyengesége, aztán kikapcsoltam az automatikus fényerőt ami mindent megváltoztatott. -
Domestos
tag
válasz
lócitrom #1322 üzenetére
Színes LED: MIUI-ból nem lehet. Linux szinten el lehet root-al érni a LED-et, de ott látni, hogy a linuxos driverrel van valami bug, szerintem a Qualcomm elszarta a 435-ös kernel driverjét, és ez nem írhatták le a xiaomis fiúk.
Szóval jelenleg a zöld és piros szín elérhetetlen, a kék és a fehér meg fel van cserélve. Most írogatok egy appot, amivel a működő 5 színt (fehér, cián, kék, lila, sárga) használható lesz értesítések jelzésére. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest