-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuccos19
tag
válasz
emerzee #1796 üzenetére
Dettó ugyanilyen van nekem is a Note 3 Pro-n. Nagyon jó a kihajtható támasztó, én is úgy szoktam filmet nézni rajta, ha csak pár napra megyek valahová és a laptop otthon marad. Az általam linkelt toknak viszont becsukható jack/microusb takarói vannak és némileg talán védi az aljzatokat.
-
cuccos19
tag
válasz
Bander78 #1770 üzenetére
A kamerája mindenképpen jobb lehet a 4X-nek mint a 4A-nak, mert az utóbbi nélkülözi a PD autofókuszt. Nekem a Note 3 Pro is "strapatokban" van, el sem tudnám képzelni nélküle, mert bár szép a fém, de vékony és csúszós a tok nélkül a telefon (nincs lapát tenyerem, de meg tudom fogni, és egy kézzel még anyum Redmi 2-esét sem tudom kezelni, úgyhogy nekem minden telefon kétkezes). Én valami ilyesmi tokot nézek a leendő Redmi 4X-emre. Tudom, hogy ez nem mindenkinek jön be, de nekem mondjuk okostelefon előtt szinte minden telefonom "strapateló" volt, úgyhogy nem idegen nekem ez a fajta látvány.
-
cuccos19
tag
Redmi Note 3 Pro (nem B20-as) mellé kellene egy másod telefon, mert van két magyar és egy külföldi számom (a Note-ban memóriakártya van és marad is, ezért nem lehet bele két SIM kártyát rakni). A Redmi 4X és Redmi 4 Prime között vacilálok. Hardver nem kell túl erős mert nem játszom, de vajon a sima HD kijelző elég szép képet ad-e (nem túlságosan szőrösek a betűk, ikonok, stb)? A Prime full HD-s, de ez miatt többet is fogyaszthat. A lényeg nekem a jó kamera, jó navigáció és hosszú üzemidő. A Redmi 4A-t a kisebb aksi és a gyengéd kamera miatt elvetettem, mert van, hogy nem vinném magammal a Note 3-at. A Prime nem B20-as, de én viszont nem is használok mobilnetet. A Prime gondolom nincs itthon könnyen érvényesíthető garanciával. Érdemes egyáltalán foglalkozni a Prime-al, másod telefon téren? Tartalom fogyasztásra úgyis inkább a Note méretet preferálom.
Köszönöm a segítséget előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged