- One mobilszolgáltatások
- Bekékült a Pixel 10a
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
ovics
aktív tag
válasz
jan herz
üzenetére
nem túl nagy ez amúgy? már hogy most vehetjük példának a lányodat, hogy neki nem túl nagy ez a telefon? édesanyámnak jelenleg a nagyobbik telefonja 4,5 colos, ahhoz képest azért elég nagy, de hogy mennyire megszokható ez? táskában hordaná egyébként, bár akkor meg már lehet hogy a note 4-et választanám
-
válasz
jan herz
üzenetére
Probald meg esetleg csak az img mappat betallozni , s persze miflash verziobol is probalj ki tobbet , mert sose lehet tudni melyikkel jon ossze a rom felrakasa...
trebrona
Igazad van en vagyok a luser ,bbeneztem mint sundiszno a kaktuszt ,de mentsegemre szoljon ,hogy arra valaszoltam hogy mikent rakja download modba ..,. nalam akkor dobott ilyet amikor a miflash verzioval volt nyugje , illetve amikor a teljes fastboot mappat talloztam be .. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Haditechnika, harcászat
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OTP Bank topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő