- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SÖ
addikt
válasz
orso0355 #20906 üzenetére
Őszintén szólva az már nem is érdekel. Este megjött a MIUI9.5. Most a beallitasokban van rendszer frissítés gyönyörű a meteó is stb . Nagyon szép lett, megjavították a telefon hívás hangerejét, és tiszta. Zenei hangminosegben is sokat javult, sokkal részletesebb a hang. Én nem tudom hogy lehetett ilyen olcsó ez a telefon? Nálam térerő elég gyenge. iPhone 1-2 vonalon volt, S7 2-3, ez 4-5 és 90-100 dB környékén mutat.
-
xcds
őstag
válasz
orso0355 #20907 üzenetére
Nem az enyém a telefon, ajándékba lesz. Pont ezért is ciki. Majd teszek be képet a fólia csomagolásáról.
Egyébként a soroksári úti Tescoban vettem, van ott egy telefonos bolt. Nem értem, hogy az ottaniak hogy nem ismerik ezt a hydrogel izét. Én kis naiv azt hittem, ha odaviszem a telefont és kérek rá egy fóliát, az jó lesz.
Ráadásul 3-szor voltam, mire volt nekik ez a szar fólia. Ha előre tudom, hogy ilyen, rá se rakatom...
Ez a hydrogel van itt "készleten" valakinek?(#20909) fradi81: Akkor ezzl most pont átb...tak.
-
törölt tag
válasz
orso0355 #20614 üzenetére
Köszi a választ! Nem tudom, utánanézek. Amúgy soha nem hagyok bekapcsolva se wifi-t, se bluetooth-t, se mobilnetet, ha nem használom, alkalmazásokat mindig bezárom, ha kilépek, a háttérben futás elvileg minden alkalmazásnál le van tiltva, szóval nem tudom, mi lehet a baj. Alaposabban átnézem, hátha van valami, amit mégis elfelejtettem. Mondom, én csak egy mezei felhasználó vagyok, nem vagyok egy nagy spíler, úgyhogy előfordulhat, hogy valami lemaradt.
-
vince
őstag
válasz
orso0355 #20555 üzenetére
Tegnap már megerősítette spiderpig820 fórumtárs, hogy régióváltással nem csak letölteni, de szerkeszteni is lehet témákat, azért értetlenkedtem, hogy ma miért merült ez fel új információként
-
maestro87
őstag
válasz
orso0355 #20496 üzenetére
Igen, továbbra is elérhető, de írtam, hogy már nem klappol a mostani verzióval.
(#20499) vince:
Köszi, a bootloadert amúgy is ki akartam nyitni a GPS automatizált ki-be kapcsolásához, bár nem vágom, hogy mik ezek a multi rom-ok (pl. mitől multi), de látom nemrég belinkelted, majd később elolvasom, aztán kérdezek ha valami nem világos.
Ha az összekapcsolás azt jelenti, hogy van-e mi fiókom, akkor össze van kapcsolva.
Ez a bootloader nyitás le van írva valahol? -
zodo
nagyúr
-
role_of_72
tag
válasz
orso0355 #20452 üzenetére
Most nézegetem 9.5.4.0 NAMMIFA-t (na meg olvaslak titeket hogy fel merjem-e tenni
).
A change log-ban van egy olyan pont a galériánál, hogy:
- New - Optimize local storage to free up space (01-16)Nem lehet ennek köze hozzá? Pl. ha kevés a tárhelyed időnként kidobja a thumbnail-eket hogy spóroljon helyet, viszont akkor a galéria megnyitásánál kell azokat újra felépíteni... Ilyesmi nem lehet? (Csak tipp.)
-
bb71
őstag
válasz
orso0355 #20406 üzenetére
Ezt az értesítést hogyan kell letiltani, mert nekem sehogy nem sikerült?
******* Proléma ismét
Flottás sim, net előfizetés nincs, tegnap zsír újra cserélve, bármit állítok be, csak 3G-t ír ki - eustock-os vásárlás.
Ha csak LTE-re állítom, akkor fel sem regisztrál a Telenor hálózatra!
Feleségem családtagi simmel uabban a flottában - az ő sime uebben a telóban 4G-t mutat és az adatkapcsolat is megy.Kapcsolattartó beszólt telenorhoz, akik ráfrissítettek a simre, kikapcs - bekapcs semmi, ugyanúgy 3G.
Ötlet?
-
csakb
őstag
válasz
orso0355 #20380 üzenetére
Ja, nekem is tetszik, habár a korábbival sem volt bajom. Nálam a Blue téma van.
Ami feltűnt még, hogy pár száz megával kevesebb RAM-ot eszik most nekem a rendszer. Persze korábban sem fogyott még el soha.Az új rendszer fogyasztásról fogalmam sincs, mert pár hete elkezdtem használni a Sleep as Androidot, ami mindenféle sallangjával együtt megeszik esténként vagy 15-20%-ot is.
-
-
bb71
őstag
válasz
orso0355 #20295 üzenetére
A kínai verzióra céloztam, nem a szoftverre.
*****(#20296) grafnet
Köszi, nem volt a Beállítások között sem. Playből telepít -> így már megjelent és létezik.
Alvó mód időkorlát állításra ötlet? Hiba az eu-s romban?
**** HOPP - MEGOLDVA
You have to disable from lock screen and password, not from display
-
wanted5
őstag
válasz
orso0355 #20212 üzenetére
Próbáltam mindenhogy. Driveból akartam, mert tök egyszerű is lenne hogy fellökom oda, mjad beillesztem ide, persze meg volt osztva, de sehogy se volt jó. Utána próbáltam a külső oldlat csak közben lejárt a szerk idő. Most már meg mobilról nem küszködök vele.
Lényeg, hogy global romon gyári témázással megoldható az 5x5 kiosztás és 5 ikon az értesítő sávon
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
orso0355 #20047 üzenetére
Hát azért egy hónap fólia nélkül...
Most az eu rom után vissza akarom tenni a globalt, de a trwp telepítés után újraindítom a telót, majd MI logó bejön (alul nem jön be az h android és a folyamatjelző pöttyök), és nem jut tovább, csak ha kikapcsolom a verifyt, akkor viszont azt írja nem tudok OTA frissíteni. Most akkor hogy tegyem vissza, hogy jó legyen?
-
válasz
orso0355 #19768 üzenetére
Igen, elég sok mindent tud ez a füles is, de általában ezekhez adnak egy fecnit, amiből semmi nem derül ki, persze az alaphasználatra hamar rájön az ember, de egy ilyen telócsere már gond, ha nincs egy leírás, hogy mit csinálj. Ha itt nem kapok segítséget, valószínűleg belenyugszom, hogy nem működik csak az Xcover3-mal.
Szóval ennyire alapvetően fontos volt ez az apró pici segítség, köszi!
Most az lett gyanús, hogy egy régi noname hangszórót felismert, eddig azt sem, így kérdeztem be ide! Egyedül egy olyan TV-t írt ki, ami nincs is nekem, ha bekapcsoltam a blutooth-t rajta. Lehet a szomszédnak van olyan.
-
vince
őstag
válasz
orso0355 #19078 üzenetére
+ (#19079) albiosz
Én inkább egy kábellel rendelkező mérőt javasolnék (KCX-017), annál nem a fejedet kell forgatnod, hogy le tudd olvasni a kiírt értékeket, hanem a mérőt, plusz van rajta mikrousb bemenet, amivel töltőkábelt tudsz mérni (ilyenkor nem a mérő gyári kábelét csatlakoztatod a töltőhöz, hanem a mérendő kábelt a mérő microusb aljzatába).
-
szazbolha
addikt
válasz
orso0355 #18832 üzenetére
Gondolom ez sokan nem írják le... Nekem sem foltos, kamera se kattog, alul se recseg... minden ok eddig. 4 nap üzemidő volt az első feltöltés után.
A3-mal versenyzett nálam is. Nem egyértelműen, de 4X lett a nyerő.
Matt fekete ultra vékony tok OK, pedig sohasem tokoztam, az üveg még folyamatban, de lehet nem is kell. Nem farzsebben hordom.Ami nem vált be: ingyenes navigációs appok, de ez nem a telő hibája. IGO jön vissza.
Ami lehet hiányzik: Lite mode. De ez sem biztos.Kieg:
- telefonhíváskor engem tökéletesen hallanak. Jobban mint a régebbi samuval
- én viszont gyengébben hallom az engem hívókat, nem hakk, hanem inkább dobozos, szintelen. Kihangosítva viszont kiváló. -
wanted5
őstag
válasz
orso0355 #18277 üzenetére
Ez már 2 nem apró dolog, tehát több, vagyis sok, ezért minden tekintetben
A nyekergést írtam még anno, amikor megvettem, és pont te írtad, hogy másnak is ilyen, a többi fórumozó meg kb leszarta a hsz-t. Lényegében a telefon alján, az usb portnál van egy nagyon minimális illesztési hézag, ami ezt a hülye hangot csinálja...
-
mpo
veterán
válasz
orso0355 #18252 üzenetére
Hogy ne kételkedjek a minimális tudásomban.
Én a lebegő labda képernyőzárat használom, ha meg tudom, hogy pár perc múlva kell, akkor hagyom és 1 perc múlva alvó módba megy (képernyőzár->alvó mód).
Ha nálad bekapcsolva maradt a kijelző, akkor nincs alvó mód beállítva, mást nem tudtam kitalálni.Ha alvó módba megy az egyenlő a képernyőzárral?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Konzol Screenshot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest