- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Planck
csendes tag
Én nem láttam VoLTE-re vonatkozó beállítást a menürendszeren belül. Létezik a *#*#VOLTE#*#* amivel ki- és be lehet kapcsolni VoLTE carrier check-et. Ez alapértelmezetten be volt kapcsolva. Illetve az info oldalon van egy "VoLTE-jelző" kapcsoló, annak állítása sem okoz változást.
-
Planck
csendes tag
Nem feltétlenül gondolom, hogy ez szolgáltatói hiba lenne. Elvileg ez a telefon tudja a VoLTE-t, de úgy tűnik gyakorlatilag nem igazán. Viszont, ha esetleg a környéken hálózatot fejlesztett a Telekom, akkor előjöhetett a probléma. De igazából csak találgatok. Az indiai jio szolgáltatóhoz találtam beállításokat, amik elvileg orvosolják ezt a problémát (MIUI 10-en), de ugye én nem Indiában vagyok és MIUI 11 van a készüléken.
A hívásmegszakadás 1 - 30 másodperc alatt általában bekövetkezik, és nem a rossz térerő miatt. Továbbá egy pillanatra teljesen leszakad a hálózatról, nem csak a hívás szakad meg. Az a sejtésem, a dolog akkor következik be, amikor átállna VoLTE protokollra, csakhogy az valamiért nem működik a telefonon. -
Planck
csendes tag
Talán a megszakadó hívást a nem megfelelően működő VoLTE okozza. De a carrier check átállítása nem befolyásolja a helyzetet. Egy másik 4X is ugyanezt a hibát produkálja: lehet, hogy a Telekom hozzáadta a VoLTE képes készülékek listájához a 4X-eket, vagy hálózatfejlesztés volt itt?
-
Planck
csendes tag
További érdekesség: a 4G (LTE) adatforgalom nem okoz leszakadást a hálózatról. És a sebességével sem látok problémát.
-
Planck
csendes tag
Az eddig jól működő 4X-em elkezdte eldobálni a hívásokat. Visszaolvasva láttam, hogy régebben másoknál is előfordult ilyesmi. Azonban érdemi megoldást nem találtam.
Ha 4G helyett 3G preferenciát állítok be, úgy tűnik nem szakadnak meg a hívások - bár még nem sokat próbálgattam így.
Esetleg a tudja valaki, hogy született-e megoldás a problémára? Illetve kiderült, hogy ez hardveres vagy szoftveres hiba szokott lenni?
Köszönöm a válaszokat előre is! -
Planck
csendes tag
válasz
fradi81 #20651 üzenetére
Nem szinkronizáltam semmit. Minden névjegy a telefon memóriájában van, nincs mivel szinkronizálnia...
Én csak névjegyek összekapcsolása opciót látok ott, ahol említetted, de az sem megoldás. Ha a beállítások menüben a névjegyek megjelenítését nézem, ott van 162 névjegy, míg a listában kb 318. Tehát a névjegyek nem duplázódtak meg, csak kétszer szerepelnek a listában. Ennek megfelelően egyesíteni sem tudom őket.
-
Planck
csendes tag
A 9.5.4.0 NAMMIFA (global stabil) verzióra való frissítés után a következő bugra lettem figyelmes. A névjegyeket 2-3-szor jeleníti meg a névjegylistában. A névjegyek azonban nem kerültek duplikálásra, csak többször szerepelnek a listában. Valaki tapasztalt hasonlót, esetleg tud megoldásról?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Milyen egeret válasszak?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nintendo Switch 2
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged