- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
MacEdm
tag
válasz
Black_Raven #8769 üzenetére
Hmm érdekes..
Nálam az android rendszer 19-20% , az android meg 7-8%..
Akkor nálam se kóser valami? 🤔 -
Black_Raven
veterán
válasz
Black_Raven #8768 üzenetére
-
Black_Raven
veterán
válasz
fgordon #8767 üzenetére
Szia. Ha neten vetted edigitalban 14 napod van hogy visszaküldjed ha nem jó. Nekem az android rendszer kb 10-13%+ android 3-4% feljebb még nem is ment.És a telefon gyors, nem lassú. Mindig 4g-n van, van és ha nem használom max 1-2%-ot merül és 10óra körüli SOT szokott lenni. Gyanús hogy nem a BL nyitás játszik bele ebbe a magas Android rendszer fogyasztáshoz. Viszont nem jött jelzés ezzel kapcsolatban. Egyik fórumtársnak is 35-38% lett a nyitás után, ő eladta ez miatt. Vagy csak simán gyári hibás darabot fogtál ki...Most töltöttem 35 perc kijelzőre 1%-ot evett.
-
fgordon
senior tag
Én az edigital-ban vettem, és a képernyője rossz minőségű (mármint a színei és a fényereje gyenge, de mint előttem sokszor írták, van ilyen széria, tehát nem BOE, hanem sajnos EBBG), az akkuja szerintem alig több, mint a fele, mint lennie kellene, az 1 éves Redmi 3s-hez vagy 4 Prime-hoz viszonyítva... Kár, hogy már lejárt a 8 nap, vissza kellett volna, hogy vigyem...
Használtam Redmi 4 Prime-ot hónapokig, az is olyan komoly aksival volt, mint a 3s. Most 2 napot megy a 4x, ugyanígy, ugyanezekkel az app-okkal, ugyanazzal a Google user-rel a 3s és 4 Prime 4-6 napot ment.
A 4 Prime képernyője is gyönyörű volt, mint a a 3s-nek (mindkettő BOE-s), és kézbe véve igazi komoly telefon érzését keltette a 4 Prime. A 4x meg inkább egy alsó kategóriás Samsung-ra emlékeztet, ha a kezedbe veszed, és csúszkál. Ezektől eltekintve jó azért, működik, de érzésre lassabb, mint a 3s Prime és 4 Prime, a 4 Prime FullHD-s kijelzőjének szépségéről ne is beszéljünkOké, a 4 Prime-hoz nincs annyi rom, stb.
Nem kellett volna használnom a 3s-et és 4 Prime-ot...
Bocs, nagyon kifakadt belőlem a csalódottság.
A 4X-nél a 4/64 GB-os verziónak legalább BOE-s a képernyője? Valamint normálisabb minőségű az akkuja? Meg tudja valaki ezt mondani? -
fgordon
senior tag
Sziasztok,
kérlek segítsetek, hogy mi lehet.
Redmi 4x 32/3, root-olt, miui9 dev rom van rajta, 3 hete van meg, 2 sim kártya van benne, az adatforgalom 2G-re van állítva, és 4-5 óra alatt ha nem használom, 100-ról 90%-re esett vissza este.
Az 1 éves Redmi 3s ilyen esetben 0-2%-ot esik, pedig az tele van app-okkal, ezen meg szinte semmi nincs.10 órát használtam azóta, a statisztika, akku merítés
Software fül:
Android system: 30%
Maps: 11%
Android: 9% (Komolyan, mi a különbség az Android system-hez képest?!)
Google Play servies: 5%
Chrome: 4%
System lanuncher: 1%
Viber: 1%
Google Play servies: 1%
Other: 5%
Viber dual apps-ként fut, ezért van szerintem duplikált Google serviesHardware fül:
30% screen
Phone idle: 6%
Wifi: 1%Battery saver: off-on van.
Miért eszik az Android system + Android 39%-ot az akku-ból? Biztos, hogy lehet valamit kikapcsolni... Visszarakjam a Miui8-at, mit javasoltok? Melyiknek jobb az akku ideje?
Az 1 éves Redmi 3s-hez képest ennek jóval gyengébb az akkuja...
Ezért nem lehet kicseréltetni? Vagy kifogtam egy nem 4100, hanem csak mondjuk 2600-es kapacitásút?
-
lócitrom
őstag
de, jól érted. azt akartam tudni, hogy ha már így utólag ez kiderült, akkor másolható-e csak simán a telefonba.
(#8720) DJGABI
esetükben nincs. egyszerűen a terminusokkal sincsenek tisztában. egyszer még egy moder is elküldött melegebbre, hogy tanulmányozzam ezt az egészet a Google segítségével. az volna a jó, ha a stable az stable lenne, a developer/beta meg az, amire kitalálták és átlátható meg ésszerű lenne. na meg relatíve biztonságos. viszont ez az egész álomnak tűnik, mert az egész bagázs jelenleg olyan, mint egy duzzogó hülye gyerek és így érdemben semmivel sem tudja még az értelmesebb közösség sem előrébb vinni a fejlesztők agymenését.
-
alfa2400
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Valaki találkozott olyan hibával, hogy híváskezdeményezésnél és hívásfogadásnál egyaránt süket a telefon? Én nem hallok semmit viszont engem hallanak. 7.10.19 MIUI9-es Beta van rajta és egyik pillanatról a másikra jelentkezett a hiba, még annyi, hogy kihangosítva müködik..csengőhang is van. -
mdraco
őstag
Megkaptam én is az új update-t. De szerintem ez csak átmenet a MIUI 9-esre. Mert nincs változás, csak 7-es droid.
-
Dwatti
addikt
Ezt próbáltad ? TeamViewer for Remote Control
ui :
-az apk amit ott az oldalon megosztanak nekem elég gyanús ! -
Kocsó
aktív tag
A gombok háttérvilágítását hol a manóban lehet bekapcsolni???
Basszus... Lehet hogy nincs is benne
Teamviewer Add-On sincs hozzá???Lehet kicsit elkapkodtam ezt a vásárlást
(#8758) pcnet :
(#8759) Nkboy: -
ovics
aktív tag
igen ezt tudom, nem is ezért írtam, hanem hogy ezt át tudod venni személyesen is, megspórolva azt a kicsiny szállítási összeget, ha valami miatt mégse kell akkor az elállásnál is vissza tudod vinni, valamint itt tudsz venni kiterjesztett garanciát rá.
semmi hátsó szándékom nincsen, barátnőmnek annnó 3s-t eustockról rendeltem, teljesen elégedett voltam vele -
ovics
aktív tag
ha valakit érdekel akkor most az extreme digitalban akciózzák a készüléket, eustock-os ár, gyári garival
-
fradi81
veterán
Frissítés után nálam a videó hangja továbbra is rossz.
-
Dwatti
addikt
Intelligens beállítások vannak a miui 8-ban és ha vannak hol találom ? (Lefordításra halkítás, felemelésre hívásfelvétel stb )
-
flash-
veterán
bocsi valami miatt duplázva lett
-
flash-
veterán
global stable ota-n már elérhető a 7.1? vagy valamelyik 7-es android??
-
starr
őstag
Felraktam. Elsőre még halkabb a fülhallgató, a System partíció nem írható, nem gyorsabb. Az auto fényerővel nincs gond.
-
kismedve1982
tag
válasz
kismedve1982 #8743 üzenetére
Bocs, a legújabb 8.5.4.0 ez meg a 8.5.2.0.
-
kismedve1982
tag
MIUI 8.5.2.0 global stable változások:[link]
-
kismedve1982
tag
Sziasztok!
Én ezt találtam:
-
mpo
veterán
Nem az osztott képernyő érdekel, mert azt a nagy monitoron szeretem, csak a verzió miatt kérdezek.
Most akkor a 7-es Android a MIUI-val hetes vagy hányas lesz?
Itt
https://www.android.com/versions/nougat-7-0/
rögtön az elején ezt írják bemutatóval:Be in two places at once
--------------
Gondoltam, hogy a fő verzióhoz a MIUI többletet ad. -
sxxorp
őstag
válasz
Khelben #8724 üzenetére
Nem pár héten belül jön a MIUI9? Addig nem sok okot látok frissíteni, nem érdemes azt megvárni?
De ha már fent van az üzemidőre kíváncsi lennék pár töltés után.
Igazság szerint tartok az Xposed modulok Nougat-os frissítésének elégtelenségétől... Remélem egy mókolósabb fórumtárs előbb frissít majd és megosztja tapasztalatait -
golyós
addikt
A mai stable frissítés már 7es droid?
-
Kocsó
aktív tag
Sziasztok!
Láttam, már másnál is felmerült a kérdés, de választ eddig nem találtam.
Hogyan lehet teamviewer-rel távolról elérni a Redmi 4X telefont???
A QuickSupport fent van, számot is kapok de ha rálépek PC-ről, akkor nem látom a kijelzőt, mint pl. a OnePlus 5-öm esetén!
Válaszokat előre is kösziÜdv,
Családon belüli telefonoknak a távoli managelését ki hogy oldja meg?
Szülőknek most lett nemrég 4X(egyben android is először), és jó lenne nekik távolról segíteni. Nincs idő mindig elrohangálni hozzájuk.
Teamviewer QS jó lenne, de csak "screenshot" üzemmód van elérhető.
AirDroid működne is, de ahhoz rootolt telefon kellene. Szülők telefonja nem rootolt, és egyelőre nem és férek hozzá személyesen..Van tipp, hogyan lehetne távolról matatni a telefonjukat a legegyszerűbb módon?
-
aelod
veterán
Szerintem ezt már ők sem nagyon értik.
A felhasználó meg pláne.
Nekem csak az nem világos ha van felhasználói hibajelentés opció közvetlenül (vagy legalább is remélem, hogy igen) a fejlesztőknek akkor miért javítanak szarvas hibákat? LED funkció, hívás gondok, videó hang stb.?(#8722) Örn
(#8721) mpoJó hír. Legalább ez. Én úgy tudom, hogy azt csak MIUI 9-en lehet csak. Pedig android főverzió alap funkciója...
A gyári zenelejátszó fc-zését sokszor tapasztaltam. Ezért van fent a poweramp.Közben nekem is feldobta a frissítést. Este ráengedem.
-
Örni
senior tag
Felraktam a mai 8.5.4.0-át. Jelentem a videós hang jobb lett, zoom maradt a régi szar...
Osztott képernyőt elő lehet már csalogatni ezen?
-
DJGABI
addikt
válasz
lócitrom #8718 üzenetére
nem tudom van-e értelme ennek a beta-stable dolognak... a miui 9-es alapú is bőven használható daily drivernek. így hogy mind a kettő nugát alapú mi értelme van még a régin maradni? miben stabilabb? miért jobb hogy 2 vonalon megy a fejlesztés? rajtuk kívül szerintem senki se érti
-
mpo
veterán
válasz
lócitrom #8710 üzenetére
Csak október 12-től van a 4X-em, neked régebben.
Az enyémben csak 1 SIM van. A régi telefonban próbaképpen SIM-et cserélt a t-mobile, egy csomó névjegy eltűnt. Az outlookból átvittem googleba, mert egyszerűbb használni, onnan tettem a 4X-be.A keresésem eredménye:
#3033 trebrona
Beállítások=>Rendszeralkalmazások=>Kapcsolatok=>Importálás és exportálásMost megnéztem a névjegyeket:
SIM névjegyek kijelzése ON
Névjegyek megjelenítése
telefon 0 ember
google 205 ember
SIM 0 emberImportálás tárhelyről:
Telefon
GoogleImportálás SIM kártyáról:
Telefon
GoogleExportálásnál:
USB
SIM A SIM-nél kiírta, hogy 250-et tudna.Ennyit találtam, valószínűleg nem értem, mire gondolsz.
-
lócitrom
őstag
ez a changelog egy vicc, ugye? van valakinek bármi információja arról, hogy ez mihez képest változás? azt sem akarom elhinni, hogy egy konkrétan alig renovált rendszert (8.5.2.0) áthelyeztek Nougat-ra (8.5.1.0), majd azt a verziót mindösszesen annyiban módosították kb., hogy javították a fényerő vezérlésével kapcsolatos hibát. nincsenek nagy elvárásaim, de azért ilyen ütemben fejleszteni egy stabil kiadást és erőforrást pazarolni felesleges funkciókra különféle tesztkiadásokban jó nagy luxus.
-
orso0355
őstag
válasz
lócitrom #8710 üzenetére
Igen, értem.
Amikor én kikapcsoltam a 2. simet mondjuk délután vagy este, aztán éjszakára repülő üzemmódba raktam, majd reggel kivettem repcsiből, a 2. sim ugyanúgy kikapcsolva maradt.(Mondjuk egy ideje nem csinálom ezt, de lehet megint kipróbálom este ezzel az új android stb-vel. Remélem, működni fog.)
-
lócitrom
őstag
válasz
orso0355 #8686 üzenetére
jelen esetben nem az a kérdés, hogy mire jó a repülő üzemmód, hanem hogy valóban le tudja-e normálisan csatlakoztatni olyankor a telefont a hálózatról anélkül, hogy beakadna úgy, ahogy fentebb leírtuk.
(#8690) aelod
nemrég én sírtam emiatt. általában az újabb és egyre kisebb lapkák nem szoktak ekkora változást hozni, viszont most a Qalcomm nagyot ment és a 625 elég jól sikerült. nem tudom a többi 14nm-es lapkájuk hogy szuperál, de évek óta nem láttam ekkora ugrást gyártás-technológiában.
(#8706) mpo
b#szki, zseni vagy. erre én marhára nem gondoltam
át is lehet aztán másolni a többit vajon közvetlenül a telefonra?
-
endib
tag
Felkerült MIUI oldalára is a 8.5.4
[link]...és már a telefonom is jelzett, hogy elérhető
-
Dwatti
addikt
Ma megérkezett (eu stock) az ajándékba szánt Redmi 4 X , a csere garancia végett beüzemeltem kipróbálásra. Egyenlőre minden jónak tűnik Egy negatívum az ház rose gold festése a tetején (antenna) és az alján a műanyag rész sima arany így kicsit elüt és esztétikailag elég fura. Ez másnak is ilyen ?
-
Dwatti
addikt
Sziasztok, hogyan állítom át a (switkey ) billentyűzetben a Z / Y -t ?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest