- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti75
senior tag
1nap 8 óra és már 20% alatt vagyok. Nem valami szép teljesítmény.
Amit kiderítettem, hogy éjszaka doze módban 20%-ot esett.
Csinálok egy resetet és máglátjuk holnap hogy merül. -
zsolti75
senior tag
válasz
gingerbalm #2384 üzenetére
A sim cserét azért nem tartom valószínűnek, mert az eu rommal 5 napot elment ugyan azzal a simmel.
Felraktam egy wakelock-ot. Úgy tűnik hogy 11 és 7 között fogyott nagyot az aksi. Be volt kapcsolva az időzítés az akkukímélőre, most kikapcsoltam. Továbbá az email volt a legtöbbet fogyasztó app, azon is be volt kapcsolva az akku kímélő. Meglátjuk kisérletezek.
Köszönöm az ötleteket, tanácsokat, jelzek hogy mire jutok!
-
zsolti75
senior tag
válasz
Viktor0610 #2373 üzenetére
Nálam volt sajnos, pedig nagyon szerettem volna megtartani azt a romot, gyors volt mint a villám.
A google appok törölve vannak, csak az maradt meg ami az eu-ban is benne van.
Teljesen friss (3napos) fastboot 8.2.10.0 van fenn, a sim 2 éves, nem hiszem hogy köze lenne a fogyasztáshoz.Tudtok ajánlani valami fogyasztásmérő app-ot?
-
zsolti75
senior tag
Sziasztok!
Nálatok nem zabálja a 4x az aksit a global rommal?
Nekem 1,5 max 2-nap nem túl aktív használat mellett.
Próbáltam az új EU dev romot, azzal nagyon jó volt (4-5 nap), de annál meg hívás közben megszakad vagy elnémul, és nagyon gyenge/halk volt a hangminőség, valamint a fényerő szórakozott bár ettől még maradt volna.
Ráadásként, ahogy néztem a fogyasztás adatokat, pont éjszaka esett a legjobban, mikor nem volt használva.
Tudtom mondani valami megoldást, hogy tudom kinyomozni, hogy mi fogyaszt, mert csak annyit ír ki, hogy android, rendszer 45%.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged