- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Júliusi techmontázs (2025)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
razzorr
őstag
-
razzorr
őstag
válasz
hzsolee #4260 üzenetére
Neked lehet vau-zni,az avatarod feljogosít rá
Ahogy írtam, nem jelenik meg nekem ott az app,így nem tudok lakatolni
Benne vagyok az appban, középsővel kinyomon, majd bemegyek bal gombbal a futó appokba és nincs sehol. Néha a status baron ott van,néha nem. De már mindent szétállítottam és semmi. Lehet el kell fogadnom hogy ez ilyen.
-
razzorr
őstag
-
razzorr
őstag
válasz
szucstom #4239 üzenetére
Köszi de ezeket már átnyálaztam. Sajnos azóta sincs semmi fejlemény.
Indítom az appot, szépen naplóz, menübe kirakom középső gombbal, fent a status baron ott van egy ideig, utána meg eltűnik. Belemegyek az appba, hidegindítást csinál és az elvesztett kapcsolatot próbálja újracsatlakoztatni. Valamiért mintha nem futna a háttérben. Nem értem, mindenhol beállítottam már, de csak eltűnik -
razzorr
őstag
Nagyon köszönöm a válaszokat, a fenti kollégának is.
A hatótávolsággal nincs gond, kb. itt van mellettem, mondjuk gondoltam arra is hogy a dupla pihe-puha meleg takaró is leárnyékolhat.
A teló beállításokban hol tudom védetté tenni? Mert szerintem mindent beállítottam,de lehet átsiklottam felette. -
razzorr
őstag
Hali mindenkinek. Adott egy 4A (meg egy 4X is,azon is a következő a problémám).
A 4A-n Global stabil 8.5 van és bluetooth problémám lenne.
Van egy baba légzésfigyelőnk (snuza pico) ami kékfoggal párosul a telóhoz. Látod rajta a légzésszámot, bőrhőmérsékletet...A helyzet pedig az hogy sokszor elveszíti a kapcsolatot. Olyankor újból rá kell csatlakozni, viszont az előzményeket nem mutatja,megint csak onnantól kezdve amikor párosodtak.
A légzésfigyelő ettől függetlenül működik,csak azért látni szeretném mi történt.
A teló beállításokban már átböngésztem mindent, a kütyü beállításaiban nincs sok variáció. Fejlesztőiben lehet valamit állítani? Vagy mit javasoltok? Lehet átsiklottam vmi felett. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Honda topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Gaming notebook topik
- Google Pixel topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest