- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
borges7
aktív tag
A hangjelzések ereje mitől függhet még, a "Hangok és rezgések" beállításán kívül?
Múltkor feltoltam csutkára mindet, akkor jó hangosan is jelzett, most meg alig hallom, ha a zsebemben van!Létfontosságú lenne pedig, mert futárként melózok, és az app csipog, ha jön a feladat, de sokszor alig hallom meg.(nem a telefonhívásról van szó tehát, az elég hangos)
-
borges7
aktív tag
más: Munkához használok egy appot, ami állítólag azért nem működik tökéletesen újabban, mert a telón régi(7.1) Android van. Ez nagyon megnehezíti a munkámat, hogyan lehet frissíteni, csak root-olással? Vagy bármi más ötlet, ami segíthet.
-
borges7
aktív tag
Használ valaki ehhez vízálló tokot? Decathlonban vettem egyet, de nem volt pont ilyen méret, ez jóval nagyobb, és így nem túl kényelmes. Hol lehet beszerezni pont ekkorát?
-
borges7
aktív tag
Ennek lehet cserélni az aksiját, vagy van egyáltalán értelme? Mondjuk úgy 4 órát még kibír állandó használat mellett, de most a munka miatt jó lenne, ha kicsit többet bírna, igaz vettem egy töltőt hozzá, de az is külön macera.
-
borges7
aktív tag
Letöltöttem a telora egy rar fájlt, de nem tudom kibontani, mert azt írja, a titkosított rar fájlok nem támogatottak. Pedig a másik fájlkezelővel próbáltam megnyitni, nem a beépítettel, de átdob abba...Van valami okosság erre? Jelszó megvan amúgy.
-
-
borges7
aktív tag
Az elképzelhető, hogy egy appról nem lehet screenshotot készíteni? A Mobiljegy alkalmazásról akartam csinálni, de mindig azt írja, hogy "Nem sikerült képernyőképet rögzíteni". Többféleképpen is próbáltam.
-
borges7
aktív tag
Ma mióta bekapcsoltam a telót egyfolytában felugrik egy értesítés, hogy "Gboard az alkalmazás leállt"Mit lehet tenni? Az összegzésben ilyet ír: "java.lang.NoClassDefFoundError: Failed resolution of: Ljava/nio/file/Paths;"
-
borges7
aktív tag
-
borges7
aktív tag
A Windows 10 frissítés óta a PC nem ismeri fel a telót, ha rárakom, mi lehet a baj? eddig teljesen jól működött
-
borges7
aktív tag
Ha elázik a telefon(tegnap éjjel elkapott minket a zápor), mit kell tenni? Kivettem a tokjából és kiraktam a napra száradni, de nemtom ezen felül kell-e vele valamit csinálni? Este is működött amúgy, és most is jó.
-
borges7
aktív tag
Miért marad a képernyőzáron még mindig a Spotify kezelője, miután bezártam az alkalmazást?? Redmi4A
-
borges7
aktív tag
Hogy lehet a kis facebook-buborékokat letiltani, hogy egyáltalán ne jelenjen meg a képernyőn? sokszor zavaró
-
borges7
aktív tag
Ha beállítottam képernyőzarhoz jelszót, azt hogy lehet eltörölni?
-
borges7
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap végre sikerült az USB debugging bekapcsolásával elérni, hogy a számítógép(W10) lássa a memóriakártyát, és tudtam is rá másolni, de most megint csak a belső tárhely látszik. Már teljesen tanácstalan vagyok. A kártya amúgy működik, tehát a telefonnal lehet használni tökéletesen.
-
borges7
aktív tag
Sziasztok!
Egyszer valaki írt arról, hogy hogyan lehet "feljavítani" a videófelvétel alapból nagyon rossz hangját, de nekem az eléggé kínai volt, nem értek a rootoláshoz sem. Le tudná írni valaki(vagy linket adni) egyszerűen, hogy miként lehet ezt megcsinálni? köszi
-
borges7
aktív tag
válasz
szucstom #4757 üzenetére
Na most vettem észre, hogy nem volt bejelölve a "rejtett eszközök megjelenítése", így már látszik a teló, DE, a memóriakártyát még mindig nem mutatja se itt, se az intézőben, ennélfogva nem is tudok rá másolni semmit...a belső tárhelyre igen, de az meg kevés.
Más ötlet?
-
borges7
aktív tag
Honnan lehet ehhez a drivert letölteni? Számítógépen(W 10) nem mutatja az SD kártyát.
-
borges7
aktív tag
válasz
KamuMazsola #4711 üzenetére
Köszi!
Az első jó, de a második link nem ad ki semmit.
-
borges7
aktív tag
Sziasztok!
Milyen SD-kártyát ajánlotok ehhez, szeretnék venni hozzá egy max(az 128 GB, ugye?) nagyságút, főleg zenéket másolnék rá(illetve a Spotify-hoz is elég sok tárhely kell). Mediaban láttam Sandisket 28 ezerért, ez még talán belefér, de ha netről(ebay stb) lehet olcsóbban rendelni, akkor örülnék ha adnátok pár tippet, hogy honnan érdemes(nem sürgős). köszi
-
borges7
aktív tag
Mi van ezzel a teloval ma? 2 percenként ismételgeti, hogy battery low, mikor 82%-on van! Eddig sose csinált ilyet.
-
borges7
aktív tag
Hogy lehet kivenni a facebook-ot(messengert) az automatikusan induló alkalmazások közül?
Hiába veszem ki az Indítópultban, mindig visszatesz(érdekes, a többit nem). -
borges7
aktív tag
Egy netrádió kb. mennyi netet fogyaszt? (mint pl. ez: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jangomobile.android&hl=hu)
Illetve tudtok ajánlani olyat, ami offline is megy, és jó? köszi(rockzene főleg)
-
borges7
aktív tag
Sziasztok!
Három kérdésem lenne,
1. Mire jó ez a MI-fiók? (eddig enélkül használtam a telefont,
2. Van-e ehhez a telóhoz gyorstöltő, és honnan lehet beszerezni?
3. Videófelvételnél a hang nekem elég rossz szokott lenni, ezen lehet-e javítani beállítással? Ha nem, egy ehhez hasonló mikrofon segít-e rajta: http://www.ebay.com/itm/Mini-Portable-3-5mm-Stereo-Voice-Mic-Microphone-for-Recorder-Mobile-Phone-OB-/182655640243?hash=item2a871fe2b3:g:4HsAAOSwRvdZX2Bn
ha valaki már vett ilyet, megoszthatná a tapasztalatát, köszi!
-
borges7
aktív tag
Sziasztok!
Mikor megkaptam a telefont, akkor simán működött az asztali PC-vel(Win10), aztán volt egy router-csere, és most nem jelenik meg az intézőben.(lehet hogy a telón is átállítottam valamit, amit nem kellett volna)
Van valami ötletetek, mit kéne megnézni? köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Hobby elektronika
- Peugeot, Citroën topik
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- ASUS routerek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest