- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Akciófigyelő: 30% kedvezmény az Earfun új fejhallgatójára
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stojesz
tag
Sziasztok,
Elnézést, ha már volt a kérdés...
Nem vagyok egy nagy szelfis, de a kisfiammal szívesen csinálnék néha. Van arról tapasztalatotok, hogy a Redmi 6 front kamerája jobb, mint a 4A front kamerája? Én csak annyit találtam mindenhol, hogy mindkettő 5 Mpixel. Vagy magasabb árkategóriában keresgéljek? Maradnék a Xiaominál szívem szerint.
Köszönöm előre is!
Balázs
-
stojesz
tag
Sziasztok,
A frissítés óta még gördülékenyebb lett a rendszer, mint korábban. Nekem nagyon tetszik, hátránnyal eddig nem találkoztam.
Viszont van egy kérdésem, ami már a frissítés előtt is zavart: a telefonkönyvben nem tudok úgy keresni, mint korábban, akár az Xperia L (ami a Redmi 4A elődje volt) telefonomban. Akkor, ha pl. a Kővári névre akartam keresni, csak beütöttem a 5-6-8 billetyűket és kidobta, függetlenül attól, hogy van a Google fiókomban elmentve a név. Most nem. Mi lehet ennek az oka? Van rá megoldás, hogy rendesen tudjak keresni a hívásoknál is és ne kelljen mindig a telefonkönyvet matatnom?
Köszönöm a segítséget!
-
stojesz
tag
válasz
szucstom #4865 üzenetére
Szia,
Köszi! Ezt megtaláltam a 2-esnél, de az 1-esnél csak a következő lehetőségek vannak:
Engedélyezés
-
SIM kártya neve
SIM kártya száma
-
MobilszolgáltatókViszont, amikor manuálisan keresek az 1-es helyen hálózatot, akkor csak a 2G hálózatokat dobja fel. Ugyanez a kettes helynél nem így van, látom a 3G-t is. (Itt a 4G ki van kapcsolva.)
-
stojesz
tag
Sziasztok,
Friss Redmi 4A-s vagyok. A kérdésem: az egyes SIM helyen lévő kártya hálózathasználatát lehet-e és ha igen, hol lehet módosítani? (Az ezen a helyen lévő kártyát csak hanghívásra használom, nincs szükségem a 4G-re.) A második kártyahelynél megtaláltam a lehetőséget.
Mindkét kártya Telekomos.
Köszönöm!
Balázs
Új hozzászólás Aktív témák
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Suzuki topik
- Windows 11
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- GTA VI
- További aktív témák...
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest