- Motorola G86 - majdnem Edge
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Magisk
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benfact
csendes tag
válasz
szucstom #5242 üzenetére
Ma jött meg a vadonatúj cserepéldány a Sandisk-től... Szóval inkább ne használjam? Vagy a 7 év garancián belül cserélgessem ha írásvédetté válik? Egyébként nem hinném hogy ennyivel jobb lenne egy Samu vagy Sony kártya, tudtommal a sandisk sem egy kifejezetten sz@r márka...
-
Benfact
csendes tag
Valakinek volt már az a "típushiba", hogy egyszer csak fogta magát a telefon és se szó se beszéd írásvédetté tette a micro SD kártyát? Nekem egy alig 1 éves Sandisk 64 gb-ost tett azzá, semmiféle programmal nem lehetett megformázni utána (tényleg mindennel volt próbálva, minden módszerrel), így most lett elküldve szervizközpontba a kártya (telefongarancia meg pont 1 hónappal az eset előtt járt le). Szerencsére mindent lementettem, egyébként csak lossless zenéket és képeket tartottam rajta. Egy Xiaomi FB csoportban láttam egy hasonló sorstársat, ő mondta hogy külföldön olvasta, hogy ez típushiba. Ez nekem még MIUI Global 8, 8.5.7.0-on volt, azóta frissítettem a 9-esre OTA-n keresztül. Valaki tud erről a hibajelenségről? Mert bízom benne hogy a 9-esre ez talán eltűnhetett, de nem merem most még egyszer belehelyezni a kártyát...
-
Benfact
csendes tag
Sziasztok!
Februárban lesz egy éves a 4A-m (16GB), mostanában úgy tűnik a 3.5-ös jack aljzat kezdi megadni magát, a legkisebb mozdulatra a zsebben is kijön (kipattan inkább) a füles a helyéről, ez kezd idegesítő lenni, valamint ha bent marad akkor sokszor szeret mélázni azon, hogy tényleg rá van-e csatlakoztatva. Bepróbáltam egy Xiaomi Piston In Ear Fresh fülest is (a legolcsóbb modellt) aminek van mikrofonja és gombja, ezeket sehogy nem bírtam működésre bírni, a saját lejátszójával sem, miközben a jóval öregebb Lenovo Tab 2 A7-10F táblámmal minden működik vele, zeneléptetés és a mikrofon is... Persze ez is ugyanúgy instabilan marad benne az a 4A-m aljzatában, ellenben a tábláéval... Valaki tudna a 2 gondra tanácsot adni? -
Benfact
csendes tag
Ahogy látom egyre többen megkapták az új verziót... Megvárom a tapasztalatokat, de nehéz kibírni hogy ne rakjam fel
-
Benfact
csendes tag
Várható erre 7.0 Nougat Update? Mert több helyen olvasva a listákon nem nagyon volt rajta... Nem bánnám ha készülne rá. Amúgy több mint 1.5 hónap használat után nagyon elégedett vagyok a készülékkel. Az előző Galaxy Ace 4-emhez képest nagyon pengén megy.
-
Benfact
csendes tag
Ollienak meg neked is köszönöm a válaszokat. Megpróbálok egyet beszerezni, remélem a jack csatlakozója jobb lesz mint az Ace 4-nek, mert az mostmár szinte használhatatlanná vált, pedig vigyáztam rá. Ezért is esett ki nekem a Vernee Thor, mert erre rengetegen panaszkodtak hogy elromlik, itt még nem olvastam arról hibát. Meg nagyon tetszik hogy ennyiért tud ez már OTG-t is. Remélem hosszútávon is jó lesz a készülék.
-
Benfact
csendes tag
Sziasztok! Samsung Galaxy Ace 4-ről (G357FZ) tervezek váltani erre. Összehasonlításban csak kis számokban térnek el a komponensek, nem tudom mennyire érdemes arról erre váltani, szeretném azért hogy érezhetően jobb legyen a Samsung-hoz képest a Redmi 4A. Amire kéne a telefonálás mellett: zenehallgatás fülesen és bluetooth hangszórón, akár több órán keresztül; fotózni; alkalmanként játszani, egyszerűbbekkel, de pár combosabb címmel is; Chrome böngészés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Háztartási gépek
- Kuponkunyeráló
- E-roller topik
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest