- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
Trk.Adam87 #2788 üzenetére
A Workstation mód lényegében azt teszi lehetővé, hogy akár 4 lebegő ablakot is megnyithassunk párhuzamosan (ebben a módban minden megnyitott app automatikusan lebegő ablakként nyílik meg), emellett kapunk egy egészen használható tálcát is.
Azt olvastam, hogy a Workstation mód a Xiaomi Pad 6 6 GB Ramos változatában sem elérhető alapból, viszont szerencsére különböző alkalmazásokkal hozzá lehet férni a HyperOS ezen rejtett funkciójához. A linkelt app ugyan fizetős, viszont annak segítségével kitehető a kapcsoló panelre is. -
kopi72
aktív tag
válasz
Trk.Adam87 #2352 üzenetére
Az a baj, h mar jartam meg igy, hogy pendrive-ot hasznaltam az egyetlen usbc-ben, eleg volt ha parszor felfekudt valaminek es kimozgosodott a csatlakozo, a vegen mar annyira contactos lett, h tolteni sem mindig toltott. Persze ha lehetne kapni usbc-s nagyon rovid pendrive-ot, akkor meg jo is lehetne (van, most neztem 64GB-os).
De a masik meg nem tudod kozben tolteni, ami eleg fontos szvsz.https://www.alza.hu/verbatim-store-go-dual-drive-64-gb-d5683193.htm
-
baal-amiga
senior tag
válasz
Trk.Adam87 #2214 üzenetére
Titan questet ki ne hagyd, egyik legjobb game.
-
Edge
veterán
válasz
Trk.Adam87 #2212 üzenetére
ahh vágom thx. genshint tettem fel pont amúgy
direkt közel csúcs grafos gamékat pakoltam fel pl.:
genshin impact
black desert online
asphalt 9
undecember
diablo immortal
NFS no limits
real racing 3ha tudtok még vmi gamét aminek kiemelkedő a grafja ne tartsátok magatokban
-
Edge
veterán
válasz
Trk.Adam87 #2187 üzenetére
Én action launchert használok hasonlóan jó cucc. Amúgy elég egy akármilyen alternatív launchert használni máris élhetőbb ez a tab, a gesztus vezérlés beáldozásával is.
-
erzol
őstag
válasz
Trk.Adam87 #2187 üzenetére
A gesztusvezérlés kizárólagos android feature lett sajnos. Mindegy milyen telón próbálod.
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
Trk.Adam87 #2160 üzenetére
Nem ez még a sima Android 12-re kiadott MIUI 13-om, amit utoljára kiadtak és egy csomó hasznos beállítási, finomhangolási lehetőséget kiszedtek benne, meg megváltoztattak ezt-azt benne, de sok pozitívumát nem éreztem ennek a frissítésnek, meg a kommenteket olvasva mások sem.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
Trk.Adam87 #2128 üzenetére
Az MTK.proci miatt nekem nem szimpi, de amúgy tényleg jó lehet sokaknak.
-
kat
tag
válasz
Trk.Adam87 #2130 üzenetére
-
kbyte1024
veterán
válasz
Trk.Adam87 #2128 üzenetére
Nincs akkora különbség, hogy megerje a Realme.
-
baal-amiga
senior tag
válasz
Trk.Adam87 #2063 üzenetére
Majd légy szíves referálj az akkuidőről pár nap múlva, ill. netflix minőség van-e fullhd?
-
baal-amiga
senior tag
válasz
Trk.Adam87 #2060 üzenetére
Nincs hozzá újabb PC mode apk?
-
blueye
veterán
válasz
Trk.Adam87 #2058 üzenetére
Mindig van értelme.
-
erzol
őstag
válasz
Trk.Adam87 #2043 üzenetére
Facebook-on olvastam, hogy érkezett.
Rákattintottam és telepedett. -
bollokcs80
Korrektor
válasz
Trk.Adam87 #2032 üzenetére
Egyetértek, én próbáltam az S7et gyári billentyűzettel notebokként, nem vált be.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Trk.Adam87 #2029 üzenetére
Engem az android verziòja nem annyira érdekel már régòta. Egy android 8 is még mindig jòl használhatò, meg ugyan az a dizájn kb. Inkább azzal foglalkozzanak, hogy minél kevesebb gond legyen.
Sztem amúgy a Pad5 ár-értékben verhetetlen. Persze nem tökéletes eszköz ez sem, de soha rosszabbat.
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
Trk.Adam87 #2029 üzenetére
Szerintem megkapja. Nagy sikere van és most jött ki a Pro 12,4 is.
-
Trooper82
senior tag
válasz
Trk.Adam87 #2015 üzenetére
Én már nem nagyon bízom itt android 13L-ben (bár tudom egy ideje megy a kínai béta), remelem.nem lesz igazam de szerintem biztonsági frissitések és ennyi. Már reg kiadhattak volna a 12-t ha akarták volna. De akkor is megérős tab ár/érték arányban, egyedül ami videohívásnál zavar az a meglehetősen gyér előlapi kamera. Természetes fényben elmegy, de lámpánál hol sárga a kép, hol zoldes néha normál egy egy pillanatra, azt megcsinálhatták volna jobbra...
-
Zamasun
aktív tag
válasz
Trk.Adam87 #2012 üzenetére
Nem, a xiaomi.eu rom teljesen más.
-
Criminal017
őstag
válasz
Trk.Adam87 #2012 üzenetére
Régi motorosoknak az eu rom a xiaomi.eu féle mindenmentes rom, továbbra is a legjobb MIUI élményt az a rom adja.
-
ace05
senior tag
válasz
Trk.Adam87 #1995 üzenetére
Itt képekkel jobban mutatják.
https://c.mi.com/thread-4072183-1-1.html -
lasse001
senior tag
válasz
Trk.Adam87 #1981 üzenetére
Én is így jártam. Próbáljatok meg hogy ne hagyjátok a kijelzőt elsötétülni. Végig maradjon ébren a kijelző míg másoltok.
-
Biggy1977
újonc
válasz
Trk.Adam87 #1862 üzenetére
Köszi, megvettem ezt. Ha más nem legfeljebb Én is használom.
Így tovább jó lesz, nem kell rövid időn belül újat venni. -
Pityu78
csendes tag
válasz
Trk.Adam87 #1857 üzenetére
Hetekkel ezelőtti hivatalos infó szerint nem marad ki az Android 12, csak helyette a 12L lesz hamarosan.
-
kat
tag
válasz
Trk.Adam87 #1837 üzenetére
Nekem a gyári alap van.
-
kat
tag
válasz
Trk.Adam87 #1835 üzenetére
Pc mód nekem már fenn van..
-
Byga007
aktív tag
válasz
Trk.Adam87 #1823 üzenetére
Kb én is olyan 20 25 százalékon használom ,és még így is teljesen jó a fényereje
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Trk.Adam87 #1782 üzenetére
Én szombat reggel csináltam meg. Akkor feltöltóttem fullra, azòta (most kedd este van) még 30%on van, végig bekapcsolva, wifi, volt pár òra játék, meg az hbo-s sorozataim. Majd 10% körül nézek egy statisztikát.
-
hroberto
veterán
válasz
Trk.Adam87 #1734 üzenetére
Sosem kapcsolom ki a WiFi - t.
-
blueye
veterán
válasz
Trk.Adam87 #1734 üzenetére
Ez nagyban fugg a telepitett alkalmazasoktol.
-
szpali
addikt
válasz
Trk.Adam87 #1685 üzenetére
tudom, ha mégis hiányát fogom érezni, akkor meg inkább 11" m1 ipad pro lesz helyette
-
james008bond
őstag
válasz
Trk.Adam87 #1671 üzenetére
Így használom, tehát a gyorsítótárat törli mikor a kijelző lekapcsol. Most is mikor elindult, semmi nem volt leszinkronizálva ( email, Viber, stb ) kellett néhány pillanat, hogy ezeket leszedte, szóval elvileg befagyasztja a dolgokat és mint írtam, a frissítés óta merül ennyire, ahogy más is írta korábban.
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
Trk.Adam87 #1673 üzenetére
Ez ilyen formában nem teljesen igaz, de a funkciót tekintve igen
[link] -
Rigormortiis
veterán
válasz
Trk.Adam87 #1671 üzenetére
Ezt az automata ram tisztítást hol lehet beállítani?
-
Pityu78
csendes tag
válasz
Trk.Adam87 #1664 üzenetére
Igen, szerintem sem reális. Miui 12.5- nél kikapcsolt Wifi-vel 91 órát írt.
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
Trk.Adam87 #1626 üzenetére
Egyébként került a Geforce Nowba bekapcsolható xbox kiosztású virtuális gamepad, úgyhogy már gamepad hiányában is élvezhető a steam vagy epic games könyvtárban lévő játékok egy része tableten. Amelyik játék támogatja a cload savet, azok esetében mindenképp jobb választás az xbox gamepass szolgáltatásánál, hiszen így a mentést a saját steam könyvtárunk tárolja el, amit így natívan PCnkről használva is tudunk folytatni.
-
válasz
Trk.Adam87 #1626 üzenetére
Igen. Megy a pen, a BT egér, a BT billentyűzet, és a BT hangszóró nálam.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Trk.Adam87 #1623 üzenetére
Mac-en próbáltam meg laptopon, szerintem kell a gamepad. Az ingyenesnél úgy van, hogy játszol egy órát, ledob a szerver, majd visszacsatlakozhatsz. Hogy milyen hamar sikerül, az függ attól hogy mennyien vannak előtted.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Trk.Adam87 #1620 üzenetére
Az exkluzív címeket még megérteném, de a 3rd party címeknél szerintem nem lenne rossz, ha egyel több platformon lenne elérhető. Akár F2P játékokat is, hogy lássák a későbbiekben, hogy erre érdemes portolni és akkor jönnének komolyabb címek is.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Trk.Adam87 #1618 üzenetére
Szerintem is meglenne a tabletekben a hardver, nem is értem, hogy miért nem használják ki.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Trk.Adam87 #1616 üzenetére
Ja igen, a hab a tortán, hogy még szebb is, mint a natív mobilos port. Amivel igazából nem is foglalkoznék, el lennék azzal a grafikával is, de hogy nem képesek megcsinálni, hogy tartsa stabilan azt a 30fps-t, hihetetlen. Switch-en ugyanez a helyzet, van egy kis action és már laggol, mint az állat. Nem azt mondom, hogy a GeForce-szal sosem akad be, már csak az "alap" szerver miatt is, nincs előfizetésem. De így is lényegesen kevesebb alkalommal és sokkal élvezhetőbb így.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Trk.Adam87 #1603 üzenetére
Jól "hangzik", na majd letesztelem, ha meglesz a gép.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Trk.Adam87 #1601 üzenetére
Ez kijön mondjuk Netflix nézése közben?
-
30z.Samu
félisten
válasz
Trk.Adam87 #1599 üzenetére
Lehet, hogy jobban futnak rajta a játékok, de -csak hogy az előző példámnál maradjak- az üzletkötők aligha játszanak munka közben a gépen. Hordozhatóság szempontjából pedig még mindig jobb egy tablet szerintem.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Trk.Adam87 #1583 üzenetére
Köszi a tippet!
-
30z.Samu
félisten
válasz
Trk.Adam87 #1574 üzenetére
És ha kivetíted egy kijelzőre valamilyen oknál fogva?
-
baal-amiga
senior tag
válasz
Trk.Adam87 #1537 üzenetére
Ennyire -idő hiányában- nem mélyedtem el benne, első blikkre semmi ilyesmit nem látok rajta.
-
baal-amiga
senior tag
válasz
Trk.Adam87 #1522 üzenetére
Csak engem téveszt meg a 12.5?
-
szaszapi
őstag
válasz
Trk.Adam87 #1504 üzenetére
Ez érdekes kérdés, mert minden üzlet máshogy áll hozzá. Itt igazából hivatalos rom van felflesselve, de régen lehetett váltogatni a stabil és fejlesztői romok között, simán lehetett egy kínai alapú romra is globál romot felflesselni a mi flash alkalmazással! Igazából most nincs ilyen, mert ha másik hivatalos romot akarsz tenni akármilyen xiaomi telefonra vagy tabletre, nyitni kell a bootloadert és csak azután lehet flesselni! Amennyiben még működőképes a tab vissza tudod zárni a bl-t, de ezt hivatalos szervízben, meg tudják nézni hogy nyitottad e már v agy sem! Igazából hivatalos store nem szokott evvel kínlódni, inkább az ilyen noname boltok, hogy kibújjanak a garancia alól! Enyém Goboo-ról van, de én nyitottam azonnal saját felelősségre!
-
zacci
aktív tag
válasz
Trk.Adam87 #1500 üzenetére
hasznald es ne foglalkozz a frissitessel.
-
jobarat01
tag
válasz
Trk.Adam87 #1498 üzenetére
szerintem nem érdemes vele szórakozni, megkapja az eu rom is nemsokára, legalább nem rajtunk tesztelik a hibajavításokat
-
zacci
aktív tag
válasz
Trk.Adam87 #1498 üzenetére
Ha itthon vetted, akkor szerintem nem reklamalhatsz, elvegre eu rom van rajt. Biztosan at lehet flashelni. En ajanlom a kinai romot. Annyi h abban csak angol az egyetlen ertelmezheto nyelv a sok kerites es krix krax nyelv kozott. De annyi baj legyen
nezz utana forumokon hogyan lehet atflashelni es hajraf! -
zacci
aktív tag
válasz
Trk.Adam87 #1496 üzenetére
Neked EU romod van, nem global. A miui13 eddig china es global padokra jelent meg. Na ezert is inkabb china padot vettem. Ertheto modon sokkal jobb a supportja. A legfrissebb EU rom ami neked van az jelenleg a v12.5.8.0 verzio. Nalam a 12.5.8.0 ota mar a negyedik frissites jott ki.
Egyelore felejtsd el a miui13-at EU romon. Talan majd egyszer lesz...
-
zacci
aktív tag
válasz
Trk.Adam87 #1494 üzenetére
RKXMIXM a MIUI verziod ?
-
zacci
aktív tag
válasz
Trk.Adam87 #1492 üzenetére
elvben ezaz
[link]
de miert nem toltitek le a miui downloader progit? Abbol elerheto. En is onna szedtem ki az eu ota-t. -
zacci
aktív tag
válasz
Trk.Adam87 #1489 üzenetére
Nekem ez pont eleg
-
zacci
aktív tag
válasz
Trk.Adam87 #1487 üzenetére
Azert mert nem az OTA updatet probaltad telepiteni.
Az OTA update 495MB
A recovery rom az ami ide be lett linkelve 2.6GBennyike
-
ace05
senior tag
válasz
Trk.Adam87 #1470 üzenetére
Nekem erre azt mondja, hogy nem hivatalos, ezért nem engedi.
-
horvathpeter
aktív tag
válasz
Trk.Adam87 #1472 üzenetére
És azt hogy tudom felrakni? Letöltöm amit linkeltél és tovább? Bocs a hülye kérdéseket, nem csináltam még így.
-
zacci
aktív tag
válasz
Trk.Adam87 #1365 üzenetére
Egesz jol hasznalhato. Sot van PC mode-is, amivel ringoyzos feluleten operalhatunk. Ott van meg jobb ablaxkezeles, start menu stb.
A Genshin Impact-ban nincs viszont menu gomb. Nem ertem miert. Ott kellene lennie a terkep szelen, de nincs. Igy semmit se nem tudok allitgatni. Egyebkent egeszen szepen fut a game. Akadast nem tapasztaltam, fps is rendben van. Ezert gondoltam feljebb tolnam a gfx-et, de nem lehet game menu hianyaban 8(
-
baal-amiga
senior tag
válasz
Trk.Adam87 #1261 üzenetére
A netflixről volt szó, az gyanítom nem ilyen app
@pergabb fix 60/120 Hz van, nem adaptív.
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
Trk.Adam87 #1216 üzenetére
A League of Legends Wild Rift és a Cyber Hunter (Battle Royale játék) is elég élesek, de sajnos nem mennek FullHD fölé, viszont a maguk műfajában talán a legmagasabb felbontást produkálják.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Trk.Adam87 #1209 üzenetére
Tudsz még esetleg címeket mondani, amik futnak rendes felbontáson a tabon a Titan Questen kívül?
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Trk.Adam87 #1207 üzenetére
Akkor ez nem a tab, hanem android "jellegzetesség".
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Trk.Adam87 #1203 üzenetére
Genshin impact, Xcom 2, Northgard (itt mondjuk éles), Trials of Mana.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Trk.Adam87 #1199 üzenetére
Én is élem a Samsung eszközeimen, csak ott testre szabható, itt pedig ahogy nézem, nem.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Trk.Adam87 #1193 üzenetére
Igen, ma. Kézbe véve kifejezetten minőségi érzetet nyújt, bár sokat nem tapogattam, rögtön ugrott egy tokba. A kijelző pazarr, pedig a szemem amoledhez van szokva. Egyedül a miui, ami nagyon nem jön be, azért a samsungos one ui (aktuális verziója) minden szempontból élhetőbb számomra. Btw hogyan lehet itt mappákba rendezni az appokat, illetve ha már egyszer nem szabadulok attól a ronda négyzettől hogyan tudok tetszés szerinti appokat tenni bele?
Ó, és a hangszórók is szépen szólnak!
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Trk.Adam87 #1186 üzenetére
Ez a játék mód micsoda? Olyasmi, mint androidon a game launcher?
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Trk.Adam87 #1186 üzenetére
Ahh semmi ilyennel nem játszok. Asphalt9 a max, de inkább egyszerűbbekkel. Kiváncsi leszek.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Trk.Adam87 #1184 üzenetére
Most tesztelem majd.
Ez az egy dolog, ami nem túl jò a Xiaomi cuccokban.Másik érdekesség nálam, hogy van több tws fülesem, a Sonykkal semmi gondja, viszont a saját márkás Xiaomi tws-t állandòan eldobálja
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Trk.Adam87 #1182 üzenetére
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Trk.Adam87 #1179 üzenetére
Egy 100mb-s biliárd játék után is bezárja a chrome-ot, meg kb minden mást is💁♂️
Mindegy, igazábòl együtt lehet élni vele. -
*Mukeey*
addikt
válasz
Trk.Adam87 #1177 üzenetére
Én értem, csak minek a 6gb ram is, mikor 1gb-t összesen nem tud megtartani
Persze a rendszer maga foglal már vagy 2-3gb-t de akkor a maradékbòl miért lövi ki állandòan? -
*Mukeey*
addikt
válasz
Trk.Adam87 #1137 üzenetére
Kár, hogy ezt adják mellé😡
Egy in-earnek örülnék, most tervezem pont a napokban a vásárlást.
Már csak azt kéne eldöntenem, hogy hazai garis legyen, vagy Goboo🤔Szerk: közben ki is rabolták az Auchan készleteket. 10 perccel ezelött még rendelhető volt.
-
virkir
veterán
válasz
Trk.Adam87 #1137 üzenetére
Bacca meg...
10 perce rendeltem meg EMAG-ról ajándék nélkül -
pergabb
senior tag
válasz
Trk.Adam87 #1095 üzenetére
120hz-et alapból offoltam az akku miatt
Nem vagyok itthon, wifi is ott, plussz akku kímélő és repülő üzemmód24 óra alatt így jön ki a 2% kb, de azért az inkább 4-5 lesz, bár sosem néztem.
Full fényerőn én sem használom, mert az esti filmezéshez az ágyban a 15% bőven kielégít.
Ettől független a sok teszt ellenére engem meglepett, ha minden megy rajta és hozzá sem érek, akkor mennyi az alap fogyasztása, lehet túl sokat vártam, bár az is tény, hogy azóta a telefonom 4 naponta töltöm
Összességében azt érzem, hogy a jelenlegi rendszer még nagyon nem kiforrott és most nem a tabletes miui megfelelőre gondolok, mert leginkább egy felnagyított telefon az egész, simán az optimalizálására, bírhatná ez sokkal jobban is.
Böngészést sosem néztem eddig, de szerintem tartalom és oldal függő, szerintem lesz az több is mint 10%, de a fene sem tudja.
Én esténként töltöm fel, ágyban filmezés 15%-os fényerőn, böngészés szinte 0, 1-2 full alap játék van, mint crash royale, de az is zabálja amúgy, napközben gyakorlatilag pihen, így jön ki nálam 2-2.5 nap üzemidő. -
pergabb
senior tag
válasz
Trk.Adam87 #1093 üzenetére
Köszi, de én azt írtam, hogy a tesztben említett 10 óra SOHA nem jönne össze full fényerőn, max a fele
Amúgy megnéztem, 1 óra youtube full fényerőn 12-13%.
Néha pedig vmi elkezd a háttérben zabálni csak úgy és akkor minden sokkal rosszabb
Szóval full fényerőn kb 8 óra 20 perc jönne ki, ha egy huzamba húzod le a youtubot 2k felbontásban, de ennyit senki sem ül ott, a készüléknek és van egy alap merülése.
10 óra full fényerőn SOHA nem jönne össze nekem, ezért is kérdeztem rá, mennyi idő, míg az akku beáll, mert a telefon is jobban merül az elején általában.
Hozzá sem érek és simán megy a wifi, háttérben szinkronizál, 1 nap alatt akkor is merül minimum 15-20%-ot. -
beci
őstag
válasz
Trk.Adam87 #1055 üzenetére
Köszönöm. Ez tényleg jó.
-
Dévidzon
tag
válasz
Trk.Adam87 #1015 üzenetére
Meglepően jó áron van. Aliexpressen is alig olcsóbb.
-
törölt tag
válasz
Trk.Adam87 #1010 üzenetére
Mondjuk egy képregény színeit nem rontanám el olvasómóddal meg textúrázással
-
Somatom
veterán
válasz
Trk.Adam87 #996 üzenetére
GPS, tárhelybővítés és HDMI kimenet nélkül nekem nemgyerebe.
-
Somatom
veterán
válasz
Trk.Adam87 #993 üzenetére
Öööö... ehhez kéne egy Pad5 is.
-
Somatom
veterán
válasz
Trk.Adam87 #979 üzenetére
Mit vessek össze az S7+ hangjával?
-
baal-amiga
senior tag
válasz
Trk.Adam87 #985 üzenetére
Egy közepes tws fülessel már annyira kicsi a latencia, hogy simán lehet játszani vele; nekem Honor choice van, teljesen megfelel.
Egy próbát megér az adapter szerintem, főleg ha saját márka, de hi-fi élményt ne várj -
TomPack
őstag
válasz
Trk.Adam87 #979 üzenetére
Tab S7-et nyomkodtam, próbálgattam. Xiaomi Pad 5-öt sajnos nem tudtam a kezembe fogni, így nincs összehasonlítási alapom, de a Samsung nagyon szépen szól. AKG rendszer van benne, basszus is volt benne bőven.
De nekem a rezgés hiánya nagyon fájó pont lenne!
Gépelés alatt nagyon hiányozna, és a játék is úgy az igazi ha bele-belerezzen.
Sajnos ennek a hiánya nálam kizáró ok.
Szerencsére egy tesztben ezt kiemelték, mert nekem eszembe sem jutott hogy ez hiányozhat belőle...
Mindenesetre köszönök szépen mindent a topiknak, maradok read only! -
TomPack
őstag
válasz
Trk.Adam87 #977 üzenetére
Ja, a jobb procit és a két kamerát lefelejtettem.
Igen, az árán kívűl sajnos nem szól semmi más mellette. -
szaszapi
őstag
válasz
Trk.Adam87 #966 üzenetére
apkmirror
-
Narxis
nagyúr
válasz
Trk.Adam87 #942 üzenetére
Ajaj akkor le kéne csapnom rá. Biztos nem lesz 256-os? Mondjuk ha jól láttam előjegyzés van emag-nál...
-
baal-amiga
senior tag
válasz
Trk.Adam87 #937 üzenetére
Miui témákat is tamogat?
@TomPack 🖖
-
baal-amiga
senior tag
válasz
Trk.Adam87 #933 üzenetére
MiLauncherben ilyet nem tudsz. Miui téma-kezelőt lehet valahogy hakkolni rá, de bugos.
Csak másik launcherrel tudod megoldani, de sanszosan bukod a gesztusvezérlést. -
TomPack
őstag
válasz
Trk.Adam87 #930 üzenetére
Tudtam foglalni üzletben, elvileg holnap mehetek is érte!
(így hogy itthon veszem, legalább vissza tudom vinni 14 napon belül ha nem tetszik. A kijelzőjétől félek, a Poco X3-at azért adtam el, mert botrányosan kék volt a kijelzője. Hiába állítottam melegre, tekergettem de nem lett jó. Ebben remélem valami jóféle IPS-panel lesz. ) -
TpS
őstag
válasz
Trk.Adam87 #916 üzenetére
Nem szoktam nagy fényerőn használni, és automatán sem, mert szar a szemem, és nem jó neki, amit az automatikus fényerő beállít. Sőt a fekete módot se bírja a szemem.
Futtattam egy tesztet, a feketénél látható némi beszűrődés a széleknél, de nem vészes egy szemet sem. Persze, ha nagyfényerőn használja valaki, akkor biztos erősebb. Szerintem elég jó minőségű a kijelző, nekem tetszik. -
baal-amiga
senior tag
válasz
Trk.Adam87 #916 üzenetére
Nekem X Neom is van, annak az amoledje azért erősen más liga. A fekete valóban inkább sötétszürke nálam is, sztem az ips lcd ezt tudja. Fényszivárgás nincs, full sötétben sem tapasztalok ilyet.
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
Trk.Adam87 #901 üzenetére
Azt kifelejtettem, hogy hamarosan Nintendo Switch játékokat is tudunk emulátorral játszani rajta, mert egyre stabilabb állapotba kerül az ehhez fejlesztett emulátor. A Xiaomi Pad 5 Pro változatán már elég szépen fut ezen videó alapján:
[link] -
bollokcs80
Korrektor
válasz
Trk.Adam87 #898 üzenetére
Fejlesztői beállításokban van rá opció, kiteszi kijelzôre.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
Trk.Adam87 #894 üzenetére
Igen. Különösebben nem érdekel ez a hertz-mizéria, de úgy nézem játékoknál kihasználja.(Dead Trigger 2 pl. itt 120-on megy, telómon csak 60-on).
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
Trk.Adam87 #889 üzenetére
Nálam 55% körül volt amikor megjött, aztal bírta egy napig. Pénteken töltöttem, most van kb. a felénél.
Egy 30 wattos gyorstöltővel kb. 1.5 óra a feltöltés.
-
baal-amiga
senior tag
válasz
Trk.Adam87 #889 üzenetére
Most feltettem, Pad 5-ön nem megy TaskBarral az ablak átméretezés, s a Desktop mode-hoz hasonlóan kilépéskor kilövi a gesztusvezérlést, visszaáll gombosra.
(Emiatt azért nem megyek falnak, mert ekkora kijelzőn nem kényelmes számomra több kis ablakon bármit csinálni, fullscreen mellett is jó a multitask. Ha lenne hdmi kimenet és használnám is, akkor persze más lenne a helyzet.)Nova Launcherrel próbáltam, nem működik a gesztusvezérlés. Mondjuk abban be lehet állítani egy-két gesztust, lehet amiatt összeakad.
Akku sztem nagyon jó lesz, 74%-on vagyok 2 óra kijelzővel, ebben van sok nyomogatás, hd netflix egyebek. A Neo X-em harmatos, ott rendszeresen beakad a proci max órajelen. De az az amoled...
-
TpS
őstag
válasz
Trk.Adam87 #847 üzenetére
Köszi szépen.
Pont ezt a nillkint néztem ki. Az alin valamivel olcsóbb, de ha megfogja a vám, akkor már nem. Múltkor amikor kerestem, itthon még sehol sem találtam. -
baal-amiga
senior tag
válasz
Trk.Adam87 #847 üzenetére
Sry, nem válasz akart lenni...
Felteszitek a fóliát? Nekem sosem volt, s nem karcolódott korábban egyik tabom sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest