- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
válasz
morneo.it #1596 üzenetére
Ennyi.
Bizonyos esetben egy tablet praktikusabb tud lenni, mint egy laptop, most ha választani kellene egy Pad 5 vagy egy laptop között, az előbbit venném, mert az hordozhatóbb és a passzív hűtés végett csendes is + az üzemideje is jobb szerintem, mint egy átlagos Windows-os laptopnak. Sok üzletkötőnek mai napig tablet van a kezükben. Bár ez erősen függne attól is, hogy amire kell, azt meg tudom-e oldani tableten vagy kell hozzá egy asztali OS. Amire nekem kéne a Pad 5, arra tökéletesen megfelelne.
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
morneo.it #1156 üzenetére
Én is megrendeltem Goboo-ról a tollat, meg mellé egy frankó kis 1More Bluetooth TWS fülhallgatót is, amivel meglepem magam születésnapomra.
Már régóta szerettem volna egyet, így a mindenféle kuponokat beaktiválva végül 74,5€ -ra jött ki a toll ára, de legalább Spanyolból jön pár munkanap alatt, és nem Kínából, mert onnan már csak tuti jövőre érkezne meg valamikor.
Olyan mintha a csomagoddal fociznának, és ahányszor átrúgjak a detektoros kapun lecsippanna és újra felvinné a rendszer.
Amúgy nem lehet adni a nyomkövetésükre, a tabletnél például nekem még ott tartott, hogy Spanyolban a GLS átadásra vár, közben meg itthon Magyaro.-on már hozta nekem a futár. -
törölt tag
válasz
morneo.it #1130 üzenetére
Amit írsz a kuponról az nagyon félrevezető. A Goboo-n adott kupon az valósan csökkenti a vételárat, azonban az emag kuponnal csak az emag jár jól.
Valójában az emag kuponnal három hónapon keresztül min. 10 - max. 50 eFt-ért kell vásárolnod, és ezen vásárlások értékében kapsz vissza 5%-ot.
Tévesen írod azt is, hogy a tablet értékének 15%-a jár vissza, valójában a max. 50 ezres havi plusz vásárlások utáni 5%-ok járnak vissza, és azok max. összegének az 5%-a közel sem annyi.
Csak azért írom, hogy aki vásárláson gondolkodik helyes információ alapján döntsön. -
Dicker
őstag
válasz
morneo.it #1130 üzenetére
Az emag garanciája olyan, mintha nem is lenne sokszor. Csoda őket elérni, ha sikerül is próbálnak hárítani. Nincs telefonszám, nincs email, csak űrlap, amire néha válaszolnak...Goboo hivatalos xiaomi shopként egész EU-ban érvényes 2 év garanciát ad.
Emag cégesre meg egy évet ad csak a kettő helyett. Azért járj után, hogy gyári, vagy bolti az a gari. Mivel az emagot nem lehet elérni, így csak a xiaomi szerviz erősíthet meg ebben.Unión belül meg bárhol lehet számlát kérni. Én is így vettem. 21% a spanyol áfa.
De sok olyan cég van (franciában is) akik eu adószám esetén áfa nélkül árulnak. (mivel az eut áfa ilyen)Ne értsd félre nem a goboo mellett beszélek, ezek tények az emagról sajnos. Itt a fórumon is sokan írták, bármilyen más termékkel kapcsolatban. Bárhol máshol szívesebben vásárolok, mint ott. Max 20 ezer, ameddig merek náluk kockáztatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Yettel topik
- OLED TV topic
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest