- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exelsior24
aktív tag
Rákerestem közben azért, mert nem emlékeztem, hogy most a Switch-hez járt-e az a kábel, vagy külön a pro kontrollerhez, és úgy tűnik, hogy sajnos azt csak a kontrollerhez adták , magához a géphez nem jár semmilyen töltőkábel alapból.
[Pro Controller + Charging Cable] ezen a képen is látszik, hogy elég vastag normális kábelt adnak hozzá, de amúgy telefonos kis boltokban, vagy webáruházakban is simán találsz ilyen nagyobb töltés felvételére alkalmas 3 Amper és 5 Amper-es type-c kábeleket.
-
Exelsior24
aktív tag
Így van ,ahogy előttem is írták a többiek, vannak olyan kábelek ahol fel van tüntetve a leírásában, hogy képes 3A (amper) , vagy esetleg 5A áramerősséget átvinni.
Ehhez a 33W-os Xiaomi töltőfejhez (MDY-11-EZ) is legalább egy olyan kábel kell ami 3A-t át tud vinni. Rajt is a töltőfejen, hogy 11V ~ 3A = 33W max.
A sima kis vékony tablet mellé kapott kábel nem biztos, hogy képes erre, nekem Blitzwolf kábelem van ami tudja ezt, illetve vagy egy Nintendo Switch-es szürke type-c töltőkábelem, na az is vastag mint a fene, és azzal is tölti szépen max-al 33W-al, általában azt szoktam használni hozzá. -
-
Rigormortiis
veterán
Lehet, hogy valakinél működik rendesen, de az sem véletlen, hogy a minap feltévedve a tradingshenzen-re a tabnál már ott is írták, hogy a Netflix csak L3-on fut. Szóval gyakori probléma ez. Milyen érdekes, hogy nincs és nem is volt még egy eszközöm, ami nem ugrotta meg ezt a lécet.
A kolléga pedig igenis számoljon ezzel a lehetőséggel, hogy gebasz lehet vele.
-
Trk.Adam87
aktív tag
Animus Revenant (Picit optimalizálatlan, de egész jól kinéző felülnézetes soulslike játék)
X-com 2
Alien Isolation
Pascal's Wager (A legjobb androidra fejlesztett Soulslike játék, bár az túl jól van optimalizálva, így szépen fut gyengébb készüléken is, sok tekintetben szebb a Diablo Immortalnál is)
Gunfire Reborn (Low poly, de nagyon igényes cell shading grafikájú Roguelite fsp, nem kell neki erős készülék, de azért említést érdemel egy ilyen listán)
Northgard (RTSek között egész jól néz ki és igényli is az erősebb készüléket, bár ez szerintem optimalizálatlanságból fakad)Ez mind fizetős játék.
-
Trk.Adam87
aktív tag
A háttérben futó folyamatokat lövi ki, hogy több ram jusson a játéknak, ez olyan játékoknál hasznos, mint pl a Genshin Impact, aminek a 6 GB Ram édes kevés alapból, ezért van az, hogy a Genshin androidos verziója gyakran fogja magát és leskálázza a játék felbontását, részletességét, amikor a ram elfogyását érzékeli, máskülönben ki is fagyna a játék. (A PC verziónak Full grafikán a 8 GB Ram is kevés és ott ugye jár mellé a GPU Ramja is, abból mondjuk csak kb 2-3 GBot használ, ebből adódóan leszűrhető, hogy androidon ilyen 12 GB Ramos készülékek lennének csak képesek FullHD felbontásban futtatni azt a játékot.)
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Facebook és Messenger
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gyúrósok ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest