- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Mukeey*
addikt
80ér sose adnám el, annyit nekem is megér. Nem is gondolkozok más tab vételén, hiába 3 éves. Teszi a dolgát, gyors, kijelző top. Nálam pc helyett van, torrent, fájlok mozgatása otg-n, böngészés, yt, filmek... Nincs gyenge pontja, amire használom. Nagyon betalált anno ezzel a hardverrel a Xiaomi.
-
*Mukeey*
addikt
Hyperos nem hozott sok újdonságot, nemrég raktam fel én is. Ami nekem érdekes, hogy ugyan olyan jol működik a tab, mint mikor megvettem. Remélem még évekig jòl fog szolgálni🤗
-
*Mukeey*
addikt
Megjött enyémre is. Kb semmi változás a felszinen💁♂️
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Exelsior24 #2290 üzenetére
Goboo mindig dzsunkának tűnt nekem. Amugy is elektronikai cikket kb 30ezer felett csak itthoni garival szoktam venni. Euronicsba vettem anno enyémet, 149k volt, Goboo-n asszem valami 10-15el lett volna olcsòbb.
-
*Mukeey*
addikt
Pár nap használat után nálam is eléggé döcögős lett az új frissitéssel😏
Érdekes amúgy, hogy szoftveresen milyen gyenge a pad5. Xiaomi semmit nem hozott ki a tabletből, sőt, még a mobiljaiknál is sokkal fapadosabb. Olyan ez a tab, mintha valami gyári android lenne, csak még azt is lecsontozzák. Valami frankò custom rom is jò lenne végre💁♂️ -
*Mukeey*
addikt
Igazábòl össze is foglalhatjuk ezt a bill tok kérdést. Van a gyári, ami tényleg frankò, illik a tab minőségéhez, meg van minden más, ami gagyi.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Trk.Adam87 #2029 üzenetére
Engem az android verziòja nem annyira érdekel már régòta. Egy android 8 is még mindig jòl használhatò, meg ugyan az a dizájn kb. Inkább azzal foglalkozzanak, hogy minél kevesebb gond legyen.
Sztem amúgy a Pad5 ár-értékben verhetetlen. Persze nem tökéletes eszköz ez sem, de soha rosszabbat.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
baal-amiga #2026 üzenetére
Be vagyok természetesen✅
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Dévidzon #2024 üzenetére
Ennél azért jobban vágom😜
Leszedtem az érintett appokat (directone, netflix), újraraktam, nem segitett. Csináltam egy fr-t is, sőt felraktam a legfrissebb verziòt, mert még az egyel régebbin voltam.
Olyan ezekkel az appokkal, mintha az internet lenne lassú, ezért csak sd-ben streamel💁♂️ -
*Mukeey*
addikt
válasz
bollokcs80 #1952 üzenetére
Szerintem a gyári az elmegy, annak az ára a gond nálam. ~100$ nekem nem ér meg egy angol billes tok.
Én egy noname mini bt-s billt használok, asszem alirol, 3-4ezer ft volt jòpár éve. Aktuális tabjaimat kiszolgálja, semmi extra. Méretre pont mint a tab.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
bollokcs80 #1946 üzenetére
Ez a tipikus alis bt billentyűzet. Volt ilyenem más tabhoz, nem egy ajánlott darab🤨
Maga a bill külön van ráragasztva a tok borítására, külön tölteni kell, mivel nem a tabról kapja a naftát. Gagyi megoldás és kivitelezés. -
*Mukeey*
addikt
válasz
Trk.Adam87 #1782 üzenetére
Én szombat reggel csináltam meg. Akkor feltöltóttem fullra, azòta (most kedd este van) még 30%on van, végig bekapcsolva, wifi, volt pár òra játék, meg az hbo-s sorozataim. Majd 10% körül nézek egy statisztikát.
-
*Mukeey*
addikt
Na pár napja rávettem magam egy fr-re. Frissen felraktam a miui13-at, majd egy full gyalulás, nulláròl belakva. Most rendben van megint az üzemidő. Éjjel wifi bekapcsolva 1%ot merült, most megnéztem a sorozataimat az hbomax-on, 2 òra online filmezés közepes fényerőn 5%ot csípett le. Szerintem ez igy nagyon rendben van👏
Ezek szerint miui főverziò váltásnál érdemes mindenképp egy fr...
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Criminal017 #1763 üzenetére
Most minden. Még az itthoni rendelések is csúsznak, nemhogy kínábòl. Vám is el van úszva, nekem vannak cuccaim, amik két hete már az országban vannak, de nem intéződik a vám.
-
*Mukeey*
addikt
A készenléti fogyasztás tényleg nagy lett. Valami folyamat szívhatja a háttérben, mert egy éjjel alatt eltűnik ~10%...
-
-
*Mukeey*
addikt
Még sok évvel ezelött használtam miui-t, akkor volt heti fejlesztői rom. Most már csak a stabil létezik?
Mik a rom lehetőségek? -
*Mukeey*
addikt
Kapott valaki már a simára Miui13-at?
-
*Mukeey*
addikt
válasz
baal-amiga #1469 üzenetére
-
*Mukeey*
addikt
Frissítéseket nem kapkodják el. Miòta megvettem ugyan ez a verziò az utolsò🤔
-
*Mukeey*
addikt
BT eldobálja a fülesemet állandòan. Pedig Xiaomi tws pro.
Néha a Sonymat is, de azt ritkán. Valami megoldás? -
*Mukeey*
addikt
válasz
Rigormortiis #1342 üzenetére
Hát igen, egy Pro változat sim foglalattal nagyon hiányzik a global kinálatból. Sd bővítés is jò lenne🤓
-
*Mukeey*
addikt
Hogy tudom az általam elrejtett appokat visszahozni?
-
*Mukeey*
addikt
Fájlkezelőt mit használtok? A gyári nagyon gagyi, otg pendrive-al meghülyül néha.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
bollokcs80 #1267 üzenetére
Nem baj, ha nem Magyar. Csak qwertz legyen inkább, eu piacos.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
bollokcs80 #1264 üzenetére
Kár, hogy qwerty. Engem zavar az angol kiosztás, így értelmeten.
Viszont egy frankó stand covert továbbra is keresek. Nem a Duxot.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Rigormortiis #1245 üzenetére
Netflix meg nálam is magas felbontáson. Hogy pontosan milyenen, azt nem tudnám megmondani, de szép a kép nagyon.
-
*Mukeey*
addikt
Nekem is Dux Ducis tok van hozzá. Tök jò lenne, ha a mágnes nem ilyen gyenge lenne rajta. Sajnos állítva benne a legkisebb érintésre összecsuklik.
Cserés lesz. -
*Mukeey*
addikt
válasz
Rigormortiis #1200 üzenetére
Szoftverben a miui sokkan gyengébb a Samsung OneUi-nál. Ettől függetlenül használhatò simán. Viszont ezt a tabot a Samsung kb 250-300k-ért adná.
Amugy Tab S7 vagy a Tab5 között vaciláltam, de sztem az S7 nem éri meg a dupla árát, annyival biztos, hogy nem jobb tablet.
Amik nálam nagy negatívumok: sd kártya hiánya, nincs jack csati.
Viszont ami pozitív, az sokkal több van: kijelző, rendszer sebessége, akku, hangszòròk. -
*Mukeey*
addikt
válasz
Rigormortiis #1188 üzenetére
Felturbòzza a teljesítményt játék közben. Kb semmi értelme
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Trk.Adam87 #1186 üzenetére
Ahh semmi ilyennel nem játszok. Asphalt9 a max, de inkább egyszerűbbekkel. Kiváncsi leszek.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Trk.Adam87 #1184 üzenetére
Most tesztelem majd.
Ez az egy dolog, ami nem túl jò a Xiaomi cuccokban.Másik érdekesség nálam, hogy van több tws fülesem, a Sonykkal semmi gondja, viszont a saját márkás Xiaomi tws-t állandòan eldobálja
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Trk.Adam87 #1182 üzenetére
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Trk.Adam87 #1179 üzenetére
Egy 100mb-s biliárd játék után is bezárja a chrome-ot, meg kb minden mást is💁♂️
Mindegy, igazábòl együtt lehet élni vele. -
*Mukeey*
addikt
válasz
Trk.Adam87 #1177 üzenetére
Én értem, csak minek a 6gb ram is, mikor 1gb-t összesen nem tud megtartani
Persze a rendszer maga foglal már vagy 2-3gb-t de akkor a maradékbòl miért lövi ki állandòan? -
*Mukeey*
addikt
válasz
baal-amiga #1175 üzenetére
Én bekapcsoltam. De a miui miatt kb full mindegy, mennyi a memòria. Kilő egy idő után mindent. Ez egy nagyon idegesítő dolog, igazán kezdhetnének valamit.
Csak egy példa: chromaban 2 oldal nyitva, elinditok egy 200mb-s játékot, nyomom 10 percig, vissza chrome, már tölt is újra mindent😡 -
*Mukeey*
addikt
Az a chrome sara, hogy nem 120hz-en fut?
Vagy lehet valahogyan kényszeríteni? -
*Mukeey*
addikt
Hosszas mérlegelés után megvettem ma🤗
Egy Samsung Tab S4-et váltott, eddig nem bántam meg.
Dux Ducis tok érkezik is mellé, így visszaolvasva ez tetszett a legjobban az ajánlottak közül. -
*Mukeey*
addikt
Milyen a rom-helyzet? Global van rá? Stabil, jòl használhatò?
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Trk.Adam87 #1137 üzenetére
Kár, hogy ezt adják mellé😡
Egy in-earnek örülnék, most tervezem pont a napokban a vásárlást.
Már csak azt kéne eldöntenem, hogy hazai garis legyen, vagy Goboo🤔Szerk: közben ki is rabolták az Auchan készleteket. 10 perccel ezelött még rendelhető volt.
-
*Mukeey*
addikt
Mennyi idő alatt ér ide Goboo-ròl? Láma kérdés, de megbízhatò eladò?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Napelem
- További aktív témák...
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- iPad 8 32GB gen wifi+ cellular hibátlan
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+cellular ÚJ 1 év Apple jótállás
- iPad Pro M4 12, 9 Smart keyboard HU hibátlan
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest